Regl şişknliiğine bi işe yaramayacaksa içemem onu ozaman:)) devam edecem regl bitince 91 i görürüm belki:))
mümkün değil kız 93 ten birden 89 u nasıl göreym :))Ins 8li rakami görürsün ben göremiyorum bari sen gör
Ayy Allah korusun canim yaaHasta olacam sanırım boğazım kuruyo
Kizlaarr gelecegin citirlari(insallah) yuruyusumude yaptim geldim 6.500 adim atmisim tamda vaktinde eve gelmisim
son adimlarimda yagmur ciseliyordu
benden 5 dakika sonra oglum geldiki suyun icinde kalmis cocuk
dun aksamki menumu yazmamistim camide yedigim icin kendime gore tam ayarlayamiyorum malesef
iftar
yesil mercimek, nohut, bulgur ve makarnali bi corba
turlu vardi fasulye kabak ve etinden aldim
bool salata
sahur
2 yumurtayi iyice cirptim sarisi beyazi birbirine karisti iki dilm pastirma 2 dilim kasar peyniri biraz susam biraz ceviz pul biber
Koydum tereyaginda pisirdim
4 cerry domates 1 bardak siyah cay
Dayanamadim tartildim 88 im ben enson kaçtım ya unuttum
Hasta olacam sanırım boğazım kuruyo
mümkün değil kız 93 ten birden 89 u nasıl göreym :))
Allah korusun canım oruçtandr o belki.boğaz kuruma.Sanki en sonda 88im demiştin ama sen tok karnada tartılıyorsn aç karnamı 88 dm demiştn hatrlamıyorum canımDayanamadim tartildim 88 im ben enson kaçtım ya unuttum
Afiyet olsun canım.Oruçlu yürümek zor olmuyomu yaKizlaarr gelecegin citirlari(insallah) yuruyusumude yaptim geldim 6.500 adim atmisim tamda vaktinde eve gelmisim
son adimlarimda yagmur ciseliyordu
benden 5 dakika sonra oglum geldiki suyun icinde kalmis cocuk
dun aksamki menumu yazmamistim camide yedigim icin kendime gore tam ayarlayamiyorum malesef
iftar
yesil mercimek, nohut, bulgur ve makarnali bi corba
turlu vardi fasulye kabak ve etinden aldim
bool salata
sahur
2 yumurtayi iyice cirptim sarisi beyazi birbirine karisti iki dilm pastirma 2 dilim kasar peyniri biraz susam biraz ceviz pul biber
Koydum tereyaginda pisirdim
4 cerry domates 1 bardak siyah cay
Yok yok sen benden önce göreceksin canım merak etme.Hem menülerin iyi hemde senin gibi hergün yüryş yapmıyrm benSen görürsün icime dogdu :)
Yok yok sen benden önce göreceksin canım merak etme.Hem menülerin iyi hemde senin gibi hergün yüryş yapmıyrm ben
İftarda islim kebabı, 1 kase dövme plavi,1 kase cacik
Sahurda yok yeşil cay
sabah limonlu suyumu.içtim bir yumurta bir kase yoğurt bikaç parça peynr yedm şekersz çayla. şimdi 45 dk kan ter içündeki koşumu ve 30 dk egzersizimi yaptım çok şükür.
akşamda bi kase mercmek çorba bir sıkım çiğköfte bikaç çatal.menemen yerm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?