97 kiloyla tekrar basliyorumm

Aman az yiyorumda noluyor sanki

Ben böyle giderse 89 u üç haftaya anca görürüm:) Yarın kızkardeşlerim eşleriyle .erkek kardeşim halam ve eşi iftara davetli bize.menüye gelince
içli köfte dışarı fırına tava gönderecem hoşaf cacık pilav ve parmak tatlısı yapcam şimdi:)) yarn nekadar yerim kestiremiyorum valla.

Kızlar size kendimle ilgili eksik bir bilgi vermiştim çünkü daha tam tanımadan dalga geçersnz diye çekindim.Ama zamanla anladımki öyle tipler değilsiniz ve artık beni rahatsz ediyor gizlemekBenim en büyüğü 11 en küçüğü 1 buçk yaşında olmak üzere 5 çocuğum var 3 kız 2 erkek.Son ikisi kazayla oldu özellikle en küçügnde hamile oldğmu öğrenmeden çok ilaçlar içtim ama yinede adet günüm gelince olmadm test yaptm çıktı bir hafta yas tuttum. taki büyük oğlm anne Allah veriyor niye ağlıyorsun diyene kadar.Çok şükür pişman değilim evet çok zorlanıyorum ama çokta mutluyum elhamdullillah .11, 8, 5, 3, 1.5 yaşlarndalar en büyüğü ve en küçüğü erkek ortadakiler kız.Diğer bilgilerim doğru 29 yaşndayım 12 yıllık evliym ohhh rahatladım

İşin zor şekerim ee yapınca ille tadına bakacaksın ama bari ölçülü gitmeye çalış gündüz hafif ye oruçlu gibi takıl falan :)

Ayy canım benim Maşallah ya ne güzel ağlayasım geldi kız keşke benimde öyle çok cocuğum olsaydı, kızım tek başına yalnız olacağına .. Canım benim, arka arkaya yaşlarıda yakın Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin tatlım benim Allah benim kızıma da öyle bol nasip etsin sağlıklı sıhhatlı inşallah :))
Yaşınız genç , yaş gençken insan herşeyin altından üstesinden geliyor, belli bir zaman sonra ne gözün alıyor ne sinirlerin kaldırıyor canım çok güzel tatlım helede dindar aile çocukları çok olması hep hoşuma gider benim .. Vatana millete annesine babasına hayırlı evlatlar olsun inşallah hepside canım :*

Maşallah canım ohhh Allahım bağışlasın kizz askolsun dalga geçilir bunla evlat candır ciğer dır Rabbim tüm olmayanlara versin guzelim

Cnm yeme sende
benim kardesim geldi bugün regl vardi oruc tutmuyordu aksama kada yedi durdu ben dedim sen ye ben yemem bu saate dedim tabi kendisi manken gibi:)

Cnm allah bagislasin esime okudum demin negüzelll dedii kalabalik aile dedi
benim esim tek cocuk oyüzden oda 4tane istiyor bende demin okuyunca bunu kizdi bana o cook istiyor ama ben istemiyorum yeter ikitane diyorum ayyy kiyamadimda ya kocama onumu kircam yaparim belki :)

Yap kız daha yaşın gencecik bir de oğlun olsun inşallah şekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…