- 15 Mart 2015
- 202
- 377
- 23
- 50
Ümit kesme yok yavrumYok cnm ben ümidimi kestim az önce tartildim yarin gene ayni cikarim büyük bir ihtimal
Valla tatliyida severim hamurislerinide severimSahurun mükemmel, iftar biraz karbonlu yemekler olmuş ama ölçülü yediysen sorun olmaz canım . Kız orda tatlı çıkıyordur kesin yemiyosun demi şekerim :) sen tatlıya düşkünlerden misin yoksa hamurişi severlerden misin Ceydam :)?
Aynen katiliyorumYok kız gerçekden oruçluyum yapamam psikolojisine sokmazsa insan zor olmuyor ben sporlarımı hep iftardan önce yaptım bişey olmuyor gerçekden Allah onda da ekstra bir enerji veriyor.. Ağır iş yapanlar nasıl oruçlu oruçlu çalışıyor demi .. Ceyda ne der bilmem ama ben kendime göre yazdım :)
Ümit kesme yok yavrum
Bende bugun fazla geldim ama devam eninde sonunda gidecek
Ay ben hepinizede uyarim bende sahurdan sonra pek uyumuyorum namazdi kurandi derken ben yatarken hava aydinlanmistiEn enterasan yemekler sende ayy :)) ibabı nasıldı ya patlıcanlı bişey miydi :) neyse az sonra bi bakarım :) dövem pilavı nasıl yapıyorsun kız :) kız keşke hepimiz komşu olaydık :)
Cankız' a sabah kahvesine
Nisa' ya Kur' an okumaya
Sana akşam yemeğine
Ceyda' ya da yürüyüşe yapmaya giderdik
Bana da gece uykusu kaçan gelirdi anam nöbetçiyim geceleri nasılsa ahahahah :))
Aynen yaa sinir oldum hemen hemen ayni saatlere denk geliyor Allah tan geri normale donuyorCeyda kıı tlfonun takıldı heralde cvp yok alıntı var anamm :))
Yap kız daha yaşın gencecik bir de oğlun olsun inşallah şekerim :)
Kiz onda saklayacak ne var tatlim millet Istiyor bulamiyor bicaklar altina yatip kendilerini kestirip bictiriyorlarKızlar size kendimle ilgili eksik bir bilgi vermiştim çünkü daha tam tanımadan dalga geçersnz diye çekindim.Ama zamanla anladımki öyle tipler değilsiniz ve artık beni rahatsz ediyor gizlemekBenim en büyüğü 11 en küçüğü 1 buçk yaşında olmak üzere 5 çocuğum var 3 kız 2 erkek.Son ikisi kazayla oldu özellikle en küçügnde hamile oldğmu öğrenmeden çok ilaçlar içtim ama yinede adet günüm gelince olmadm test yaptm çıktı bir hafta yas tuttum. taki büyük oğlm anne Allah veriyor niye ağlıyorsun diyene kadar.Çok şükür pişman değilim evet çok zorlanıyorum ama çokta mutluyum elhamdullillah .11, 8, 5, 3, 1.5 yaşlarndalar en büyüğü ve en küçüğü erkek ortadakiler kız.Diğer bilgilerim doğru 29 yaşndayım 12 yıllık evliym ohhh rahatladım
Bravo azmine hayatım :)Valla tatliyida severim hamurislerinide severim
Evet hergun cevizli baklava ve hurma var ama daha onlara siftahim yok
bir iki defa un helvasi getirmislerdi kucuk parca ondan yedim o kadar
Kiz duami bedduami ne diyon sen
Agzindan cikani kulagin duyuyormu
neyse affettim neyseki yag olsun dememissin
İnşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli oğlunda olur canım :)Ya bilmiyorum kararsizim :)
Esim herzaman dua ediyor eyer erkek olupta hayirsiz olucaksa allahim kiz versin diyor :)
tabi birtanede oglum olsa fena olmazdi:)
Ben hep hizli verdim hepde geri aldim yeterki gitsinde varsin yavas gitsin geride gelmesin IYani biliyorum gitcekte biraz hizli gitsinsallah hic fena olmazz :)
Biliyoz kız heralde şaka dediğini canısı :))Cnm ben sakasina söyledim ciddi söylemedimki
Anladim canim takiliyorumCnm ben sakasina söyledim ciddi söylemedimki
İnşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli oğlunda olur canım :)
Aynen bı yıla kadar bende hep öyleydim canım , al ver al ver tak etti artık şimdi sakin sakin gidiyorum aşırı sıkmadan, yavaş gitsin tam gitsin , aynı fikirdeyim hızlı verince hızlıda geri geliveriyor dikkat etmezsek :)Ben hep hizli verdim hepde geri aldim yeterki gitsinde varsin yavas gitsin geride gelmesin I
Heheheh benimde genelde buz gibi oluyor yazarken :) bende içiyorum canım şu an :) ısıt kı yeniden kalk kalk :))Ayyy amma biriktirmissiniz cayi isittimda icemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?