97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sen neler yapiyosun
Evime döndüm çok şükür kuzum bende tabii kilo almış olarak :)) Tr' yede hiç dikkat etmedim hatta abrttım yani :) ama çokda yoruldum biraz dikkat etsem en az 3 kilo verip dönerdim sanırım :)
Şu an 79,90 ım ama regl şişliği ve ödem var.. Bakalım sıkı tutup vericem inşallah :) sporumada başladım bugün :) diyette sporda çok önemli çünkü sporla verilince hem daha kalıcı hemde vücut çabuk toparlanıp sıkılaşıyor, normale göre 4,5 kilo daha az görünüyor insan canım :)

İgsallah verir kurtulurum hep beraber

Kızlar bugün 78,600 üm dünden beri -1,300 gr gitmiş tabi ödem bu ama zaten regl ödemim hala var bir hafta sonra asıl kilom netleşicek :) sizlerden naber, Muruvet kaçsın ay bugün?
Cankız gene kayıplarda :) bağlıycam kız seni topiğe gidemiycen biyere haa :)))

Canim dün niyetliydim 91 e kadar düştüm şimdi 92 ay bende 78 leri gorecem mi ölmeden

Canim dün niyetliydim 91 e kadar düştüm şimdi 92 ay bende 78 leri gorecem mi ölmeden
Kuzum bende neredeyse 90 la başladım 6 ay önce, merak etme görürsün .. Yeter ki sabırla devam et.. Ben inanıyorum vereceksin sende.. Daha yolumuz uzun ama acelemizde yok bozmadan gidiyoruz.. Aralar olsada sonrasında toparlanıp yola devam tatlım :)
Yediklerinin şişliğidir o gayet güzel gidiyorsun tatlım benim :)

Teşekkür canım iyi Moral oldu bana

Belimde fıtık var benim cnm tutuldu yine iki buklumumyuruyemedim
Ayy geçmiş olsun kıyamam ya, Allah acil şifa versin tatlım ya .. Fıtık olunca insan eli kolu bağlı oluyor spor konusunda eşimden biliyorum bende, sportmen kocam fıtık olunca bir anda sadece yürüyüş yapabiliyor.. Drlar yüzmede veriyor ama ona ayrı vakit ayıramıyor şimdilik..
Tekrar çok geçmiş olsun tatlım..

Teşekkürler canim

Günaydin canım ne iş yapiyosun
Canım kendi iş yerimiz var onun personel, satış kontrol, finans, muhasebe işlerini evden doğru yapıyorum.. Hergün firmaya gitmek çok zorluyordu beni 5 yıldır uzakdan bağlantılı çalışıyorum.. Tr deyken işlerim aşırı biriktiği için yoğunum işde bugünlerde :)

Allah kolaylik versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…