Süper hafif sağlıklı bir menü olmuş canım afiyet olsun :)Bugunku menum
mercimek corbasi
dalyan kofte
1 kasik patates puresi
bol salata
biz bekleriz kız git doldur hayatım :))Ay alti acik telefonu birakamiyomki dolduruyum
Iyi geceler tatlimBen yatiyorum iyi gecelerrr
Hayırlı uykular tatlım :) bugün Ceydayı gör benide artık yarın görürsün rüyanda randevu yapalım :))Ben yatiyorum iyi gecelerrr
Yap canım benimde 2 oglum vardı eşim istedi ben 8 seneden sonra yaptım kizim oldu igsallah seninde oğlun olurCnm allah bagislasin esime okudum demin negüzelll dedii kalabalik aile dedi
benim esim tek cocuk oyüzden oda 4tane istiyor bende demin okuyunca bunu kizdi bana o cook istiyor ama ben istemiyorum yeter ikitane diyorum ayyy kiyamadimda ya kocama onumu kircam yaparim belki :)
Amin canım benim cümlemizin inşallah tatlım, yarın gündüz az ye kız akşama sakla kendini ama ölçülü ye genede şekerim
yarn sudan başka bişi yemiym diyorum inşaaaalllah yani.akşamda ölçülü yemeye çalışıcam inşallahAmin canım benim cümlemizin inşallah tatlım, yarın gündüz az ye kız akşama sakla kendini ama ölçülü ye genede şekerim)
Ben uyumadm daha pikniğe gidip ne yiyecez kız aslı abla şu ödem şu.şiş yapar diyecek senle cankız tek öğünümüzü sabah yedik bişi yemeyz diyeceksinz benle ceydada artık iştah kalmayacak anam.Anca yakalamaca ip atlamaca oynarz spor olsn diye:))Çeneni durdu ben geldim ya uyudunuz sanırım hadi Allah rahatlik versin hepinizi öpüyorum igsallah rüyamızda hep beraber pikniğe gideriz kizlarrr:)
Tek öğün umuzu mangal yakar yeriz canım Adana usulü sonra ip atlar top oynar eritiriz:)Ben uyumadm daha pikniğe gidip ne yiyecez kız aslı abla şu ödem şu.şiş yapar diyecek senle cankız tek öğünümüzü sabah yedik bişi yemeyz diyeceksinz benle ceydada artık iştah kalmayacak anam.Anca yakalamaca ip atlamaca oynarz spor olsn diye:))
Bak o olur işte ımmmm ne güzel olurdu oturup sohpet ederdik yaaaTek öğün umuzu mangal yakar yeriz canım Adana usulü sonra ip atlar top oynar eritiriz:)
Çok isterdim valla bak ezan okudu Allah sahit neyse canim igsallah olur bigün hadi iyi gecelerBak o olur işte ımmmm ne güzel olurdu oturup sohpet ederdik yaaa
Hadi inşallah kuzum dayanırsın :)yarn sudan başka bişi yemiym diyorum inşaaaalllah yani.akşamda ölçülü yemeye çalışıcam inşallah
Hee kız salıncakda sallanma sırasında birinciyim haa :) sen mangalları yaparsın hayatım marifetini görelim :) sarma da sar hem :) içli köfteyi de Nisa getirsin, ben de kızartma börek yaparım, Ceyda da bir tatlı getiri artıkın . Cankz da mısır haşlasın getirsin ya da közde yaparız, bugün diyet falan yok bol bol çatlayana kadar yiyelim nasılsa rüya değil mi Ahahahah :)))Çeneni durdu ben geldim ya uyudunuz sanırım hadi Allah rahatlik versin hepinizi öpüyorum igsallah rüyamızda hep beraber pikniğe gideriz kizlarrr:)
Yok kız dermiyim öyle hadi yiyin gari abanın derim en başda kendim götürürm anam piknik yapmamışım yıllardır zati bu fırsat kaçmaz :))Ben uyumadm daha pikniğe gidip ne yiyecez kız aslı abla şu ödem şu.şiş yapar diyecek senle cankız tek öğünümüzü sabah yedik bişi yemeyz diyeceksinz benle ceydada artık iştah kalmayacak anam.Anca yakalamaca ip atlamaca oynarz spor olsn diye:))
Ben bilmezmiyim mangalı sen yaparsın diye boşuna dememişim :))Tek öğün umuzu mangal yakar yeriz canım Adana usulü sonra ip atlar top oynar eritiriz:)
Bende okuyorum şok oldm anaa bunları yiyecekmiyz izin çıktı dye sonra sonuna geldm msjn nasılsa rüya değilmi :)))) uyandm kendime geldmHee kız salıncakda sallanma sırasında birinciyim haa :) sen mangalları yaparsın hayatım marifetini görelim :) sarma da sar hem :) içli köfteyi de Nisa getirsin, ben de kızartma börek yaparım, Ceyda da bir tatlı getiri artıkın . Cankz da mısır haşlasın getirsin ya da közde yaparız, bugün diyet falan yok bol bol çatlayana kadar yiyelim nasılsa rüya değil mi Ahahahah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?