97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ayy ölüyorum ya Tam 45 dk önce yatağa girdim artık yatiym diye.ağzıma asit geldi öksüre öksüre zaten bi hal. oldum artı midem bulanıyor ve damağmdan mideme kadar içimin hepsi ateş gibi yanıyor sanki jiletlnmişte üzerine tuz dökülmüş öff yaa felaket bişi

Eyvah sende mi hasta olacaksın ne kuzum yaa, geçmiş olsun bide yarın misafirin var Allah yardımcın olsun canım ya .. Salgın demek ki her yerde var ..

Niye öyle oldu ki aç mıydın acaba ondan mı ? Hafif bişeyler ye bari kuzum :) bir hurma ye bari asidi gitsin .. Neyse salgından olmadığı iyi..
Salgın olsaydı dshamı iyiydi sanki içim acaip yanıyor ve ağryr yemek borum gögüs kafesimin altı( reflümü var bende acaba çünkü gece ani öksürkle uyandğm çok olmş benm

Salgın olsaydı dshamı iyiydi sanki içim acaip yanıyor ve ağryr yemek borum gögüs kafesimin altı( reflümü var bende acaba çünkü gece ani öksürkle uyandğm çok olmş benm
Canım geçmiş olsun inşallah şurup işe yarar rahat uyursun kuzım benim , hayırlı uykular..

Gecmis olsun canim yaa
Senin su benzetmelerine bayiliyorum

Öyle oldumu karbonatlı şu iç cnm hemen kesiyor

Kizlar gunaydin
ay hala uyuyormusunuz ben simdi kalkip yuruyuse gidecem bide sabah 5.40 da yattim
ay bisey soracam
tam yatacam kulube özelden msj geldi
abla ben fake deyilim 15 yasinda bir erkek cocuguyum aileme soyleyemiyorum bana yardim et
diye
korktum cevap yazmadim
ay burda erkegin ne isi var
surda kiz kiza dayanisma icindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…