Birgün biraraya gelirsek yeriz kızum inşallah :)) şimdilik rüyalarda buluşalım :))Bende okuyorum şok oldm anaa bunları yiyecekmiyz izin çıktı dye sonra sonuna geldm msjn nasılsa rüya değilmi :)))) uyandm kendime geldm
Eyvah sende mi hasta olacaksın ne kuzum yaa, geçmiş olsun bide yarın misafirin var Allah yardımcın olsun canım ya .. Salgın demek ki her yerde var ..Ayy ölüyorum ya Tam 45 dk önce yatağa girdim artık yatiym diye.ağzıma asit geldi öksüre öksüre zaten bi hal. oldum artı midem bulanıyor ve damağmdan mideme kadar içimin hepsi ateş gibi yanıyor sanki jiletlnmişte üzerine tuz dökülmüş öff yaa felaket bişi
yok öyle değil Mideden asit geldi ağzımaEyvah sende mi hasta olacaksın ne kuzum yaa, geçmiş olsun bide yarın misafirin var Allah yardımcın olsun canım ya .. Salgın demek ki her yerde var ..
Niye öyle oldu ki aç mıydın acaba ondan mı ? Hafif bişeyler ye bari kuzum :) bir hurma ye bari asidi gitsin .. Neyse salgından olmadığı iyi..yok öyle değil Mideden asit geldi ağzıma
Hiç öyle birşey yaşamadım tatlım ya geçer inşallah canım yao asit olduğu gibi yaktı içimi öldrdü resmen ya nasl geçeck bi saate yakndr geçmedi
Salgın olsaydı dshamı iyiydi sanki içim acaip yanıyor ve ağryr yemek borum gögüs kafesimin altıNiye öyle oldu ki aç mıydın acaba ondan mı ? Hafif bişeyler ye bari kuzum :) bir hurma ye bari asidi gitsin .. Neyse salgından olmadığı iyi..
Ye canım afiyet olsn bende bi şurup içip yatmaya çalişiyim uzanmaya korkuyorum ama yapck bişi yokBizimkiler sahır yapıyor bende az eşlik edeyim dayanamıycam :))
Canım geçmiş olsun inşallah şurup işe yarar rahat uyursun kuzım benim , hayırlı uykular..Salgın olsaydı dshamı iyiydi sanki içim acaip yanıyor ve ağryr yemek borum gögüs kafesimin altı( reflümü var bende acaba çünkü gece ani öksürkle uyandğm çok olmş benm
Nasip olurda uyursak ruyalarda bulusuruzBirgün biraraya gelirsek yeriz kızum inşallah :)) şimdilik rüyalarda buluşalım :))
Gecmis olsun canim yaaAyy ölüyorum ya Tam 45 dk önce yatağa girdim artık yatiym diye.ağzıma asit geldi öksüre öksüre zaten bi hal. oldum artı midem bulanıyor ve damağmdan mideme kadar içimin hepsi ateş gibi yanıyor sanki jiletlnmişte üzerine tuz dökülmüş öff yaa felaket bişi
Afiyet olsun aman dikkat yag olmasinBizimkiler sahır yapıyor bende az eşlik edeyim dayanamıycam :))
Öyle oldumu karbonatlı şu iç cnm hemen kesiyorAyy ölüyorum ya Tam 45 dk önce yatağa girdim artık yatiym diye.ağzıma asit geldi öksüre öksüre zaten bi hal. oldum artı midem bulanıyor ve damağmdan mideme kadar içimin hepsi ateş gibi yanıyor sanki jiletlnmişte üzerine tuz dökülmüş öff yaa felaket bişi
Günaydın.Tmm canım tşkler.İnşallah olmaz bidaha gerek kalmaz hala yemek borum yanıyorÖyle oldumu karbonatlı şu iç cnm hemen kesiyor
Buyur gel canim neden olmasinMerhaba ben 102 kiloyum ve zayıflamak için grup arıyorum. Size katılabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?