97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ayy cevap yazma canim

Buyur gel canim neden olmasin
Kendini tanitarak baslayabilirsin
29 yaşındayım ve bekarım. İstanbul'da oturuyorum. İnşallah bu dene yüksek lisansa başlayacağım ve üniversitedeki en şişman kız olmak istemiyorum.

Hiç zayıf bir çocuk olmadım. Küçüklüğümde bile kendimden iki yaş büyükler için olan kıyafetlerden giyerdim.
Hep hafif tombuldum yani ama obeze doğru gitmem orta okulda iken geçirdiğim bir kaza ile başladı. bacağım 1 yıl müddetince alçıda kaldı. Sonrasında da 1,5 yıl yürüyebilmek için tedavi gördüm. Zaten kilo almaya meyilliydim. Hareketsizlik ve Boğaz'ıma düşkünlüğüm ile 14 yaşında 75 kilo oldum ve bu her sene katlanarak arttı.

Tabii annem beni pek çok zayıflama merkezine götürdü. Ancak ben başta kilo versem de istikrarsızlığım ve diyet bıkkınlığım sebebi ile biraz kilo verince diyeti bıraktım ve verdiğim kiloları üzerine katlayarak aldım.

Sonunda geçen sene tartıda 123 kiloyu görünce bu olmaz diyerek tekrar diyete başladım ve 3 ay önce 94 kiloyu görmüştüm. Ama tekrar bir bıkkınlık ve hareketsizlik ile 102ye kadar çıkmışım. Tartıya çıkınca büyük bir şok yaşadım. Ve düşündüm mü benim gibi zayıflamaya çalışan kimselerle beraber olursam motivasyonumu koruyabilirim. Bu sebeple de kendime grup aradım. Nisaeylemmir bana bu grubun etkin olduğunu söyledi. Ben de geldim işte...

Hoş geldin canim öncelikle çok geçmiş olsun geçirdiğin kaza için Allahim birdaha gostermesin azimlisin maşallah 30 kiloyu 3 ayda vermiş sin ama bırakmamak lazım tabiki igsallah bizimle yılmadan davam edersin canım yediğini içtiğini yaptığın sporunu herşeyi buraya yaz seninleyiz hep beraber ideal kilim uza ulaşacağız igsallah koplumbaga hızıyla olsada :)Allah büyük

Bazen bende düşünmüşümdür erkek olup bayan gibi yazan hiç oldu mu acaba kulübe diye :) uzun süreli olacağını sanmam ama arada deneyenler oluyordur kimbilir.. Zayıflamak için mi yardım istiyormuş ?

Hoşgeldin canım sürekli olarak katılımda bulunursan bizlerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz birlikde motive daha iyi oluyor tatlım :)
Ben Aslı 41 yaşındayım, Almanya' da oturuyorum..
Her yıl al ver al ver yapmakdan gına geldi 8 aydır diyet ve sporla yavaş yavaş kalıcı kilo vermek istiyorum ..
Seninde ihtiyacın olan süreklilik canım artık bunu ögrenmeli ve sağlıklı beslenerek istediğimiz kiloya inene kadar ve sonrasında da koruyarak devam etmesini öğrenmemiz gerekiyor..

Yani çok yazıp ikinci gün gelmeyen çok kişi oluyor, sürekli yazacaksan gerçekden kararlıysan buyur gel tatlım seviniriz :)
Yaşın genç güzel yıllarını başarılarını kilonla gölgelendirme azimle kararlılıkla inşallah vermeye çalış tatlım .. En büyük ihtiyacın sabır ve süreklilik tatlım :)

Spor yapabiliyor musun ??

Memnun oldum canim
Insallah yavasda olsa hep beraber istedigimiz kiloya duseriz
kiz tatlim Allah nasip ederse bayramin 3. Gunu istanbuldayim bana nereleri tavsiye edersiniz
hem tarihi turistik yerlerini gezecez
hem alis veris yapacaz

Bazen bende düşünmüşümdür erkek olup bayan gibi yazan hiç oldu mu acaba kulübe diye :) uzun süreli olacağını sanmam ama arada deneyenler oluyordur kimbilir.. Zayıflamak için mi yardım istiyormuş ?
Bilmiyomki derdi neydi
Sabah kalktim bidaha bakiyim dedim msj silinmis
belki kazen abi bize bi cevap yazar gerceklik payi varmiydi
ay hem korktum hem uzuldum
Allah gercekten derdi varsa dermaninida versin

Memnun oldum canim
Insallah yavasda olsa hep beraber istedigimiz kiloya duseriz
kiz tatlim Allah nasip ederse bayramin 3. Gunu istanbuldayim bana nereleri tavsiye edersiniz
hem tarihi turistik yerlerini gezecez
hem alis veris yapacaz
Sultanahmet meydanına mutlaka git canım , Sulanahmet Camii, Ayasofya, Topkapı müzesi Su sarnıcı hepsi bir arada orada bir gün bile geçirebilirsin, Eminönüne yakın , oradanda kapalı çarsıyı gezersin.. Denize yakın, teknelerle gezintiler falan oluyor adalara veya Anadolu hisarına falan onlara katılabilirsiniz.. Galata kulesi gene emin önüne yakın yürüyerek bile gidebilirsiniz, tepesinden manzara muhteşem gerçekden mutlaka kuleye çıkmanı tavsiye ederim, bana çok büyüleyici gelir hep oralar :)

Bilmiyomki derdi neydi
Sabah kalktim bidaha bakiyim dedim msj silinmis
belki kazen abi bize bi cevap yazar gerceklik payi varmiydi
ay hem korktum hem uzuldum
Allah gercekten derdi varsa dermaninida versin
Kibleseydin canım yoksa yönetimin haberi olmaz.. Erkeklerin de vardır yazdığı forumlar heralde gidip oraya yazsın ayy ne işi var kadınların içinde :))

Bugun evde yiyecez Insallah kendime uygun biseyler yapacam
bugun icinde söz kacamak yapmiycam
sabah yuruyusunude yaptim geldim 7.000 adim 4.5 km 173 cal
Yürüyüşün gene harika canım Maşallah :)
Evde yapınca daha dikkatli olursun ama misafir falan varsa zor olur yani gene :)

[QUOinsallE="Olivenoil, post: 46949842, member: 739757"]Sultanahmet meydanına mutlaka git canım , Sulanahmet Camii, Ayasofya, Topkapı müzesi Su sarnıcı hepsi bir arada orada bir gün bile geçirebilirsin, Eminönüne yakın , oradanda kapalı çarsıyı gezersin.. Denize yakın, teknelerle gezintiler falan oluyor adalara veya Anadolu hisarına falan onlara katılabilirsiniz.. Galata kulesi gene emin önüne yakın yürüyerek bile gidebilirsiniz, tepesinden manzara muhteşem gerçekden mutlaka kuleye çıkmanı tavsiye ederim, bana çok büyüleyici gelir hep oralar :)[/QUOTE]
Tmm Insallah mesajinin resmini cektim
oteli laleliden tuttuk yakinmi uzakmi bilmiyorum ama dedigin yerlere gitmeye calisiriz

Tmm Insallah mesajinin resmini cektim
oteli laleliden tuttuk yakinmi uzakmi bilmiyorum ama dedigin yerlere gitmeye calisiriz[/QUOTE]
Yakın kız Sultanahmete çok yakın Laleli zaten canım tam dediğim yerlerde olacaksınız demek ki tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…