Şikayet etmek demek canım bak msj ların altında da var K.i.B yazıyor ya şikayet o , ona bastığında msj sahibini şikayet ediyorsun , gördün mü ?Kiblemek neki yeni duyuyorum
Bende sasirdim o yuzden yazdim belki kazen abi mudahele etmistir diye dusundumSen silmeden msj nasıl siliniyor acayip geldi ??
Eveet gordumŞikayet etmek demek canım bak msj ların altında da var K.i.B yazıyor ya şikayet o , ona bastığında msj sahibini şikayet ediyorsun , gördün mü ?
Canım şikayet etmeden özel msjları göremezler diye biliyorum, ama msjın kendiliğinden silinmesi ilginç gerçekden :) neyse ya boşver yaş 15 değilde 45 falan uazsa korkmakda haklısında 15 yaş sonucda cocuk sayılır boşver :))Bende sasirdim o yuzden yazdim belki kazen abi mudahele etmistir diye dusundum
Hatta bi ara ruyami diye dusundum
ama daha yatmamistimki ruya olsun
Eskiden bende öyle sanıyordum da bir olayda tartışma çıkmışdı habire özelden reklam içerikli msjlar alıyordum, konu sahibide reddediyordu reklam yapmıyorum diye falan filan neyse , işde bende o zaman öğrendim :)Eveet gordum
Ben onu kendine iyi bak anlamistim
ahahahaaa
bi daha olursa yaparim
Hoşgeldin canım tavsiyeme uyup gelmişsin biz aktif bir gurubuz çabuk kaynaşırz birlikte kilolarmızı verirz merak etme canımMerhaba ben 102 kiloyum ve zayıflamak için grup arıyorum. Size katılabilir miyim acaba?
Ayy ne guzel Inanirmisin bende kalin hirkayla oturuyorumAdana yanıyor Allahım bune bunaltıcı sıcak ayyy
Neresi güzel sıcak boğuyor insanı oruç oruçAyy ne guzel Inanirmisin bende kalin hirkayla oturuyorum
Ay evet orucken zor olurNeresi güzel sıcak boğuyor insanı oruç oruç
Sor bakim cnmAy evet orucken zor olur
geceleri nane yada maydanoz çiğne ayol bana iyi geliyor sana nasil gelir bilmiyom
kiz ne pahaliymis orda
dur ben bi kizkardesime soruyum o ucuza bulmustu abla sana aliyimmi dediydi
Yazdimda canim galiba neti cekmiyorSor bakim cnm
Canim bimde gormusSor bakim cnm
Cankiiz huhuu cankiziiimm
kiz ruyanda benimi gordun
cokmu korkunctum niye kactin gelmiyon
anlat bakalim nasil gordun
kiz korkma yemem diyetteyim gel ayol
hiiii kiz yoksa kilomu aldin
Tamam canim sağolYazdimda canim galiba neti cekmiyor
Cevap gelir gelmez yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?