97 kiloyla tekrar basliyorumm

Peki inşallah sizinle motive olabileceğimi düşünüyorum

Memnun oldum ben de zaten kendime beraber motive olabileceğim bir grup aramıştım bu grup bayağı aktif ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım
Dizimden dolayı ağır spor yapamıyorum ama hafif tempoda yürüyüş dizim için de iyi, evimin bulunduğu yerler çok güvenli değil yürüyüş için. O nedenle evde yürüme diye bir program varmış onu uygulamak istiyorum bir sitede gördüm inşallah faydalı olur

Memnun oldum canim
Insallah yavasda olsa hep beraber istedigimiz kiloya duseriz
kiz tatlim Allah nasip ederse bayramin 3. Gunu istanbuldayim bana nereleri tavsiye edersiniz
hem tarihi turistik yerlerini gezecez
hem alis veris yapacaz
Gezilecek görülecek yer çok Sultanahmet'e muhakkak gitmeni tavsiye ederim

Bir de vapura bin İstanbul o Zaman anlaşılıyor bence

Adana yanıyor Allahım bune bunaltıcı sıcak ayyy
Ayy Adana sıcakdır ya Allah yardımcınız olsun klimanız vardır kesin ama dikkat et çarpmasın ayy klimasız ev heralde azdır Adanada diye düşünüyorum.. Burda da klima diye bişey görmezsin evlerde 10 ay üşüdüğümüz için :) bir de Tr' de havuzlu evler son yıllarda çok var ya burda düşünemiyorum :)) ama olsa bunlar karda bile girerler kışın karda bisiklet kullananlardan herşey beklenir.. Sıcaklara alışık olmadıklarından benim eve yakın hastane var derece 35 i aşsın ambulans sesinden durulmaz .. Yaşlıları özellikle sıcağa hiç gelemiyorlar alışmamışlar çarpıyor napsınlar..

Bugünkü menüm
sabah yok
öglen sadece tavuk sonrada kahve ictim
aksam 15tane kiraz ve yesil cay
2litre su
40dk yürüyüs
bugün gene 8 li rakami görmedim 90.00 ciktim
Ayy kız hadi inşallah yarın görcen 89 lu rakamları :)) kızlar hazırlık yapın parti var yarın kutlama var inşallah :))

Klima var ama canım dışarı çıkınca daha kötü oluyo malesef

Yürüyüş en güzeli canım , arkadaşlarda yürüyüş yapıyorlar.. Açık havada yürüme imkanın yoksa bahsettiğin Leslie Sansone yürüyüş programıdır kesin .. Evde olanlar için gerçekden güzel bir program.. 2 mille başla bir hafta sonra 3 mil yap sonra gene 4 ve 5 mile kadar çıkarsın.. Hem zayıflarken vücudunun sarkmasını korursun hemde metobolizman hızlanır canım benim .. Oruç tutabiliyor musun , menülerinide paylaşırsan yardımcı oluruz inşallah hep beraber canım .. Bana Aslı abla diyebilirsin yaş olarak büyüğüm kızum senden :) sana biz ne diyelim Adın ne canım ??

Gezilecek görülecek yer çok Sultanahmet'e muhakkak gitmeni tavsiye ederim

Bir de vapura bin İstanbul o Zaman anlaşılıyor bence
orkideseverceyda canım sana su sarnıcı diye yazdığım yerin adı Yere Batan Sarayı olacakdı tam yazayımda orayıda mutlaka gezin orasıda Sulatanahmet meydanında .. Etkileyici güzel bir yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…