Hazır olan figürler gelmiyor canım iki nokta üst üste tıkla bide parentezi kapa işareti yanibu:)Gülen surat göndermeye calistim ama gelmiyor
siz nasil yolluyorsunuz ayol
Hoşbuldum umarım hepimiz ideal kilolarımıza kavuşuruzTabiki hoş geldin
Peki inşallah sizinle motive olabileceğimi düşünüyorumHoş geldin canim öncelikle çok geçmiş olsun geçirdiğin kaza için Allahim birdaha gostermesin azimlisin maşallah 30 kiloyu 3 ayda vermiş sin ama bırakmamak lazım tabiki igsallah bizimle yılmadan davam edersin canım yediğini içtiğini yaptığın sporunu herşeyi buraya yaz seninleyiz hep beraber ideal kilim uza ulaşacağız igsallah koplumbaga hızıyla olsada :)Allah büyük
Memnun oldum ben de zaten kendime beraber motive olabileceğim bir grup aramıştım bu grup bayağı aktif ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağımHoşgeldin canım sürekli olarak katılımda bulunursan bizlerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz birlikde motive daha iyi oluyor tatlım :)
Ben Aslı 41 yaşındayım, Almanya' da oturuyorum..
Her yıl al ver al ver yapmakdan gına geldi 8 aydır diyet ve sporla yavaş yavaş kalıcı kilo vermek istiyorum ..
Seninde ihtiyacın olan süreklilik canım artık bunu ögrenmeli ve sağlıklı beslenerek istediğimiz kiloya inene kadar ve sonrasında da koruyarak devam etmesini öğrenmemiz gerekiyor..
Yani çok yazıp ikinci gün gelmeyen çok kişi oluyor, sürekli yazacaksan gerçekden kararlıysan buyur gel tatlım seviniriz :)
Yaşın genç güzel yıllarını başarılarını kilonla gölgelendirme azimle kararlılıkla inşallah vermeye çalış tatlım .. En büyük ihtiyacın sabır ve süreklilik tatlım :)
Spor yapabiliyor musun ??
Umarım hepiniz çok sıcak kanlısınız sizinle tanıştığıma çok sevindimHoşbuldum umarım hepimiz ideal kilolarımıza kavuşuruz
Bizde memnun olduk cnmUmarım hepiniz çok sıcak kanlısınız sizinle tanıştığıma çok sevindim
Gezilecek görülecek yer çok Sultanahmet'e muhakkak gitmeni tavsiye ederimMemnun oldum canim
Insallah yavasda olsa hep beraber istedigimiz kiloya duseriz
kiz tatlim Allah nasip ederse bayramin 3. Gunu istanbuldayim bana nereleri tavsiye edersiniz
hem tarihi turistik yerlerini gezecez
hem alis veris yapacaz
İnşallah sana da çok teşekkür ederim bu grubu sayende buldumHoşgeldin canım tavsiyeme uyup gelmişsin biz aktif bir gurubuz çabuk kaynaşırz birlikte kilolarmızı verirz merak etme canım
Artık iftara az kaldı toparlamışsındır canım :) yazsak suç yazmasak suç anam ne edelim kıı :))ayy öyle işim varkiii miniği uyutrken majlara baktım maşallahınız var yinee uuuhhh 30 dan fazla msj.Neyse minik yattı ben kaçarrr
Ayy Adana sıcakdır ya Allah yardımcınız olsun klimanız vardır kesin ama dikkat et çarpmasın ayy klimasız ev heralde azdır Adanada diye düşünüyorum.. Burda da klima diye bişey görmezsin evlerde 10 ay üşüdüğümüz için :) bir de Tr' de havuzlu evler son yıllarda çok var ya burda düşünemiyorum :)) ama olsa bunlar karda bile girerler kışın karda bisiklet kullananlardan herşey beklenir.. Sıcaklara alışık olmadıklarından benim eve yakın hastane var derece 35 i aşsın ambulans sesinden durulmaz .. Yaşlıları özellikle sıcağa hiç gelemiyorlar alışmamışlar çarpıyor napsınlar..Adana yanıyor Allahım bune bunaltıcı sıcak ayyy
Bende üşüyorum giyorum iki dak sonra sıcaklıyorum atıyorum , onbeş dk sonra tekrar giyorum dün geceden beri öyle :)Ayy ne guzel Inanirmisin bende kalin hirkayla oturuyorum
Zaten hafif bir ürün ya burdada aslında bende 200 grmini 5,99 a mı 4,99 a yani Euro' ya almışdım .. Hemen hemen aynı paraya geliyor.. İlk az al 100 gr falan yeter zaten işe yararsa sonra gene alırsın canım ..Sor bakim cnm
Ayy kız hadi inşallah yarın görcen 89 lu rakamları :)) kızlar hazırlık yapın parti var yarın kutlama var inşallah :))Bugünkü menüm
sabah yok
öglen sadece tavuk sonrada kahve ictim
aksam 15tane kiraz ve yesil cay
2litre su
40dk yürüyüs
bugün gene 8 li rakami görmedim 90.00 ciktim
Klima var ama canım dışarı çıkınca daha kötü oluyo malesefAyy Adana sıcakdır ya Allah yardımcınız olsun klimanız vardır kesin ama dikkat et çarpmasın ayy klimasız ev heralde azdır Adanada diye düşünüyorum.. Burda da klima diye bişey görmezsin evlerde 10 ay üşüdüğümüz için :) bir de Tr' de havuzlu evler son yıllarda çok var ya burda düşünemiyorum :)) ama olsa bunlar karda bile girerler kışın karda bisiklet kullananlardan herşey beklenir.. Sıcaklara alışık olmadıklarından benim eve yakın hastane var derece 35 i aşsın ambulans sesinden durulmaz .. Yaşlıları özellikle sıcağa hiç gelemiyorlar alışmamışlar çarpıyor napsınlar..
Evet 100 gr aldım cnm 10 tlyeZaten hafif bir ürün ya burdada aslında bende 200 grmini 5,99 a mı 4,99 a yani Euro' ya almışdım .. Hemen hemen aynı paraya geliyor.. İlk az al 100 gr falan yeter zaten işe yararsa sonra gene alırsın canım ..
Yürüyüş en güzeli canım , arkadaşlarda yürüyüş yapıyorlar.. Açık havada yürüme imkanın yoksa bahsettiğin Leslie Sansone yürüyüş programıdır kesin .. Evde olanlar için gerçekden güzel bir program.. 2 mille başla bir hafta sonra 3 mil yap sonra gene 4 ve 5 mile kadar çıkarsın.. Hem zayıflarken vücudunun sarkmasını korursun hemde metobolizman hızlanır canım benim .. Oruç tutabiliyor musun , menülerinide paylaşırsan yardımcı oluruz inşallah hep beraber canım .. Bana Aslı abla diyebilirsin yaş olarak büyüğüm kızum senden :) sana biz ne diyelim Adın ne canım ??Memnun oldum ben de zaten kendime beraber motive olabileceğim bir grup aramıştım bu grup bayağı aktif ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım
Dizimden dolayı ağır spor yapamıyorum ama hafif tempoda yürüyüş dizim için de iyi, evimin bulunduğu yerler çok güvenli değil yürüyüş için. O nedenle evde yürüme diye bir program varmış onu uygulamak istiyorum bir sitede gördüm inşallah faydalı olur
Gezilecek görülecek yer çok Sultanahmet'e muhakkak gitmeni tavsiye ederim
Bir de vapura bin İstanbul o Zaman anlaşılıyor bence
Dışarda öyledir kesin canım Allah yardımcınız olsun Oruçda daha da zordur bide ..Klima var ama canım dışarı çıkınca daha kötü oluyo malesef
iyi yapmışsın canım zaten hemen bitecek gibi lezzetli bişey değil :))Evet 100 gr aldım cnm 10 tlye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?