97 kiloyla tekrar basliyorumm

İftarda etli kru bamya tavuklu dövme plavi karpuz kavun ilerleyen saatte
Sahurda yok
Süper menü ben bamya yemeğini pek severim, herkes sevmez ama annem süper yapar minik bamyalardan :)
Koz anam sorsanıza sen neyi sevmezsin diye :) yok herşeyi severim ben ya iştahlı karıyım ya anlıyacanız :))

Süper menü ben bamya yemeğini pek severim, herkes sevmez ama annem süper yapar minik bamyalardan :)
Koz anam sorsanıza sen neyi sevmezsin diye :) yok herşeyi severim ben ya iştahlı karıyım ya anlıyacanız :))
Benimde lezzeti olur canım yemekleri solemesi ayıp ama dogru:) bamya larım da minicik nohut büyüklüğünde

Şimdi tartildim evettt 87.300 sanırım vücut baktı bu yemiyorum gittik bir ömür sürecek inadı bıraktı erimeye başladı oleyyy:)) ayıptır söylemesi 98. dim
Ayy bu muhteşem bir haber Muruvetim canım :)))
Tebrik ederim gerçekden bak azimle haftalardır süren mücadeleyi sen kazandın .. Artık tıkır tıkır gider inşallah canım.. Ayy kendim vermiş gibi sevindim var ya

Evet Leslie sansone programı

Elhamdulillah oruç tutuyorum inşallah menümü paylaşırım

Memnun oldum Aslı abla ben de Elif

oil, post: 46955338, member: 739757"] orkideseverceyda canım sana su sarnıcı diye yazdığım yerin adı Yere Batan Sarayı olacakdı tam yazayımda orayıda mutlaka gezin orasıda Sulatanahmet meydanında .. Etkileyici güzel bir yer :)[/QUOTE]
Martta beyim Is arkadaslariyla istanbula gitmislerdi
simdi sordum orayida gormus bizide goturecek sagol canim varsa aklina gelen yerler gene soyleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…