Süper menü ben bamya yemeğini pek severim, herkes sevmez ama annem süper yapar minik bamyalardan :)İftarda etli kru bamya tavuklu dövme plavi karpuz kavun ilerleyen saatte
Sahurda yok
Ayy kız hadi inşallah yarın görcen 89 lu rakamları :)) kızlar hazırlık yapın parti var yarın kutlama var inşallah :))
Benimde lezzeti olur canım yemekleri solemesi ayıp ama dogru:) bamya larım da minicik nohut büyüklüğündeSüper menü ben bamya yemeğini pek severim, herkes sevmez ama annem süper yapar minik bamyalardan :)
Koz anam sorsanıza sen neyi sevmezsin diye :) yok herşeyi severim ben ya iştahlı karıyım ya anlıyacanız :))
Ayy bu muhteşem bir haber Muruvetim canım :)))Şimdi tartildim evettt 87.300 sanırım vücut baktı bu yemiyorum gittik bir ömür sürecek inadı bıraktı erimeye başladı oleyyy:)) ayıptır söylemesi 98. dim
Yarın inşallah görürsün bugünkü menüne göre görürsün bence yarın kesinlikle ne kalmış kuzum şurda :)Ay ins ablaa yaa bi göremedim
Ona hiç şüphem yok tatlım..Benimde lezzeti olur canım yemekleri solemesi ayıp ama dogru:) bamya larım da minicik nohut büyüklüğünde
Şimdi tartildim evettt 87.300 sanırım vücut baktı bu yemiyorum gittik bir ömür sürecek inadı bıraktı erimeye başladı oleyyy:)) ayıptır söylemesi 98. dim
Yarın inşallah görürsün bugünkü menüne göre görürsün bence yarın kesinlikle ne kalmış kuzum şurda :)
Sağol canim benimAyy bu muhteşem bir haber Muruvetim canım :)))
Tebrik ederim gerçekden bak azimle haftalardır süren mücadeleyi sen kazandın .. Artık tıkır tıkır gider inşallah canım.. Ayy kendim vermiş gibi sevindim var ya
Yürüyüş en güzeli canım , arkadaşlarda yürüyüş yapıyorlar.. Açık havada yürüme imkanın yoksa bahsettiğin Leslie Sansone yürüyüş programıdır kesin .. Evde olanlar için gerçekden güzel bir program.. 2 mille başla bir hafta sonra 3 mil yap sonra gene 4 ve 5 mile kadar çıkarsın.. Hem zayıflarken vücudunun sarkmasını korursun hemde metobolizman hızlanır canım benim .. Oruç tutabiliyor musun , menülerinide paylaşırsan yardımcı oluruz inşallah hep beraber canım .. Bana Aslı abla diyebilirsin yaş olarak büyüğüm kızum senden :) sana biz ne diyelim Adın ne canım ??
Yürüyüş en güzeli canım , arkadaşlarda yürüyüş yapıyorlar.. Açık havada yürüme imkanın yoksa bahsettiğin Leslie Sansone yürüyüş programıdır kesin .. Evde olanlar için gerçekden güzel bir program.. 2 mille başla bir hafta sonra 3 mil yap sonra gene 4 ve 5 mile kadar çıkarsın.. Hem zayıflarken vücudunun sarkmasını korursun hemde metobolizman hızlanır canım benim .. Oruç tutabiliyor musun , menülerinide paylaşırsan yardımcı oluruz inşallah hep beraber canım .. Bana Aslı abla diyebilirsin yaş olarak büyüğüm kızum senden :) sana biz ne diyelim Adın ne canım ??
Ayy bu muhteşem bir haber Muruvetim canım :)))
Tebrik ederim gerçekden bak azimle haftalardır süren mücadeleyi sen kazandın .. Artık tıkır tıkır gider inşallah canım.. Ayy kendim vermiş gibi sevindim var ya
Ben dm den 300 gr 3 euroya aldimZaten hafif bir ürün ya burdada aslında bende 200 grmini 5,99 a mı 4,99 a yani Euro' ya almışdım .. Hemen hemen aynı paraya geliyor.. İlk az al 100 gr falan yeter zaten işe yararsa sonra gene alırsın canım ..
Bamyayi bende severim ama senelerdir yemiyorum malesefİftarda etli kru bamya tavuklu dövme plavi karpuz kavun ilerleyen saatte
Sahurda yok
Ayyy harikasiniz vallaa cok Imrendim cokda sevindim masallah devami gelir insallahŞimdi tartildim evettt 87.300 sanırım vücut baktı bu yemiyorum gittik bir ömür sürecek inadı bıraktı erimeye başladı oleyyy:)) ayıptır söylemesi 98. dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?