97 kiloyla tekrar basliyorumm

Limonata bende içiyorum cnm ama şekersiz pideyi yemesen menu çok guzeldi

TE="cankizzzz, post: 46955836, member: 423652"]Kv demin su muhallebisi birde kizartma yapmis patates kabak patlican biber birde yogurtlamisss bana getirdii yemin ederim tadina dahil bakmadim cok canim cektii ama yarin yerim dedim gec oldu[/QUOTE]
Masallah iŕadene canim supersin

TE="cankizzzz, post: 46955836, member: 423652"]Kv demin su muhallebisi birde kizartma yapmis patates kabak patlican biber birde yogurtlamisss bana getirdii yemin ederim tadina dahil bakmadim cok canim cektii ama yarin yerim dedim gec oldu
Masallah iŕadene canim supersin[/QUOTE]

Aslinda cok iradesiz biriydim sonradan böyle oldumm :):):)

Offff ins yaa 9lu rakamdan kurtulmak istiyorum artikk
abla menüm iyi demii fazla degil yanii
Gayet iyiydi bugünkü menün canım neresi fazla yarın inşallah 89 lardasın inşallah canım :)
Kv demin su muhallebisi birde kizartma yapmis patates kabak patlican biber birde yogurtlamisss bana getirdii yemin ederim tadina dahil bakmadim cok canim cektii ama yarin yerim dedim gec oldu
Maşallah azmine evet yarın ödül olarak yersin inşallah canım :)

Aziz Mahmut Hüdai hazretleri türbesi : Üsküdar ( mezarını ziyaret edenler denizde bogulmasın yangından ölmesin diye dua etmiz mübarek )
Yuşa hazretleri türbesi : Baykoz' da
Yalnız bu ikiside Anadolu yakasında yerler şahsi araç ya da ancak taksiyle falan gidilebilir . İmkanınız olursa gdebilirsiniz canım.

Fatih Cami, Eyüp Sulatan Camii , Süleymaniye Camii bunlar zaten size yakın yerlerde olacak oralarada gitmeni tavsiye ederim .. Aklıma gelen olursa gene yazarım ..

Kaç gün kalacaksınız ??

ilk gün için gayet güzel canım zamanla daha da oturur menülerin .
Bulgur pilavı yediysen pide yemesen daha iyi olurdu canım..
Limonayı içmeseydim demişsin zaten kendin, tatlı yememen harika olmuş canım .. Yarın iftar öncesi tam kilonuda tart bakalım canım bir hafta sonra neler değişek :)

Sende sahur yapmayanlardansın demek ki :)

Çalışıyor musun canım??

Sagol Aslim 4 gun kalacagiz
Istinye laleliye yakinmi acaba ordada cocukluk arkadasim var bi ziyaret etmek isterim

Aslinda cok iradesiz biriydim sonradan böyle oldumm :):):)
Bence iraden vardı da ortaya çıkardın şekerciim :))[/QUOTE]

Evett olabilir :)
Ben birkeresinde diyet yaptigimda da böyle iradem ortaya cikmisti 58 kadar düsmüstüm ama sonrasinda iradem kayiplara karistigi icin sistimde sistimm bu hale geldim simdi tekrar bi ugradi ins 60 fln olurum ya

Sagol Aslim 4 gun kalacagiz
Istinye laleliye yakinmi acaba ordada cocukluk arkadasim var bi ziyaret etmek isterim
4 gün gayet iyi canım .. Canım Sarıyerde İstinye size mesafe olarak uzak ama taksiyle falan gidilmeyecek yerler değil.. Ama arkadaşınla ortada bir yerlerde ya da hem Sarıyeri görmüş olurum dersen ki sahili falan pek güzeldir orada da buluşabilirsiniz.. Güzel balık lokantalarıyla dolu oraları, balık severseniz eğer..

İnşallah canım .. Canım yemeğe karsı iradesizlik hepimizde var ..dı diyelim .. Artık bilinçlendik versekde eskisi gibi yapmıycaz.. Hemen toparlıyacagız kendimizi.. 60 da görürün 58 de hayatım azmettikden sonra inşallah canım :)

Istedikten sonra basaririzz herkes nasil basariyorsa bizde basarcazz :)

Sporum :

INSANITY 2. Ay 2. Hafta 4. Gün streching günüydü , birde karın egzersisi ekledim
Cardio Abs 17 dk + Max Recovery 49 dk : 66dk

Menüm
Oruçlu değilim ..

Sabah yok
Öğlen yok

İftardan 2 saat önce
2 dilim yumurtalı ekmek kızartması zeytinyağında tam buğday ekmeği

İftarda
2 dilim et pirzola
2 dilim tavuk pirzola
1 kaşık yoğurt
1 çatal pilav
3 küçük dilim kavun
2 biber yarın dilim domates ızgara

Kızlar eşim sahurda ille 2 dilim kızarmış yumurtalı ekmek yer ona kızartırken canım çekdi yedim yaa , aslında hiç çekmezdi açlık başıma mı vırdu ne o anda :))

Hayirlisi artik gidelim duruma bakariz artik balik cok severiz mutlaka yeriz

Afiyet olsun aman yag olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…