97 kiloyla tekrar basliyorumm

Hayirlisi artik gidelim duruma bakariz artik balik cok severiz mutlaka yeriz
Canım bir de Fatih Camii ne giderseniz yakınlarında Kadınlar Hanı diye bir yer vat sırf kebapçı dolu bir yer otantik yerler , orada yemek yemenizi tavsiye ederim.. Fatıhde kime sorsanız tarif eder.. Meşhur ünlü bir yer orasıda ve çok lezzetli kebapları hakikaten..

Bende iftarda
1 tavuk but( firinda)
biraz kremali patates(firinda)
4 yaprak sarma(karatay usulu)
yarim kase cacik yedim
sehriye corbasi ve icli kofte vardi yemedim
bugun söz verdigim gibi kacamakda yapmadim
patates olmadi biliyorum ama napiyim cok seviyom

Gayet güzel canım , ekmek yememişsin karbonhidrat miktarın 4 yaprakda fazla olmadığından dengede sayılır patatesde idare eder o yüzden canım :) içli köfteye hayır dedin ha heyy Maşallah :))

Sağol şekerim de bu hafta ne orucum ne değilim bir garip ya önceden yiyim geç saate bırakmıyom diyorum ama malesef yapamadım gene ...
Saglik olsun +kilo olmasinda vermesemde olur öyle durumda diye dusunurum
zaten benim duzende bir tuhaf ramazan olmasaydi bu miktar yemeyle ve bu yurumeyle haftada rahat 2 kilo kaybederdim ramazanda yemek saatlerindenmidir nedir yerimde sayiyorum
10 gunde toplam 1 dilim pide yemisimdir
tatli hurma agzima bile surmedim buna ragmen takildim kaldim ama ramazandan onceki pantolonum daha rahat oluyor

İnşallah 1 hafta sonra değişir kilom

Evet çalışıyorum haftanın 4 günü gönüllü öğretmenlik yapıyorum

Canım evet yemek saatlerimiz değişdiği için vücut kendini gündüz korumaya mı alıyor nedir, bu sene bende ilk tecrübe ediyorum daha çözemedim neler oluyor diye :)) araya bu regl şişliğide girince iyice karman çorman oldu takip edemiyorum o yüzden vücudumu :)) şişlik inene kadar da Ramazan bitecek nerdeyse ben genelde reglim bittikden bir hafta sonra normale dönüyorum .. Neyse almayalımda aynı kalmaya razı olcaz bu gidişle heralde :)

Spor yaptığın için kesinlikle inceliyorsundur canım .. Ne güzel :)

Hatimler ne durumda asli nisa
ben insallah bugun anneme basladigimi bitirecem yarinda kendim icin mukabeleye baslarim
Kuzum 15. Cüzde kaldım bekliyor işde öyle yemizlenince inşallah devam edicem .. Nisa' da hasta oda 15 de kalmışdı sanırım ama o hızlı ya cabuk okur Maşallah :) napıyım bende sağlık olsunda olmadı günde iki cüz okurum bitirmek hatmeymek nasip olur inşallah canım ..

Ayy Maşşallah canım ya Allah anneciğinin ruhuna ulaştırsın inşallah Allah kabul etsin canım.. Kız ne çabuk okudun önceden mi başlamışdın ??
Mukabele derken takip mi edeceksin ? Nerden ediyorsun canım tv, internet??

Evet canim önceden baslamistim 14 de kalmistim önce onu bitiriyim dedim cunku sivasa gidince annem Icin mevlit okutacaz butun cocuklar okuttuk bi en kucugumuz kaldi oda beni bekliyor
mukabeleyi netten ilhan tok hocadan takip ediyordum ama biraz hizlandirmam lazim kadir gecesine yetistirmeliyim bu sefer kabe imamlarini takip ederim heralde onlar 1 cuzu 45 dakikada okuyor

Allah kabul etsin canım benim .. Hem hatimlerinizi hem Mevlütlerinizi inşallah .. Hayırlı evlat yetiştirmek gibisi yok işde ne güzel :)
45 dk olanı seç madem canım :)

Arkadaşlarla okuyorum ama bugün katılamadım yarında katilamicam diye bugün 4 cüz okudum cnm

Kız Nisaeylemmir gene ayy ne çok yazışmışsınoz diycen anam nerdesin bak okuyamıycan sonra haa :)) misafirler yatılı mı yoksa ??
Erkek kardeşim Dbakırdan geldi yatıya bende az önce sahur yediler eşimle yatağını serdm ezanı bekliyrlar namaz için canım.Felaket yorgunum ama mutluyum iftar kalabalık güzel tabi bide bende oruçlu olsaydm güzel olacaktı ama nasip:)

Hatimler ne durumda asli nisa
ben insallah bugun anneme basladigimi bitirecem yarinda kendim icin mukabeleye baslarim
15. czde kaldm canım 6. günüm oruç yiyorum daha 8 9 günde yerim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…