97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugün ne yediğimi ne siz sorun ne ben yazayım en iyisi:)) muruvetçim canımm çoook sevindim yaa eksi gördüğüne azmine hayran kaldım yeminle yaa ben olsam bukadar duraklasa soğurdum heralde sen hiç vazgeçmedin sonucunuda aldın ayakta alkışlıyorum seni canımm benimm.Cankız seninde gözün aydın kızz hadi yarın bilemedin öbürgün 8 i görüyorsun seninde iradene hayran kaldm.Ben çook ağırdan gidiyorum nefsimle savaşamıyorum bi türlü. Saf pro yapcam dyrm hergün yarın diyip erteliyorum oruç tutmadan yapacam illadaaa nezamann:))))
 
Teşekkürler canim benim
 
Allah razı olsun canim evet annemin babamın ruhuna igsalla
 
Kalabalıkda ne güzel ya Ramazan kalabalıkda daha bereketli daha bi güzel oluyor gerçekden canım .. Napalım bizde sonra tutacağız nasılsa keşke hiç ara vermeden tutabilsek ama :))
 
Yok yok sende iyisin kuzum sonucda tamamen bırakmıyorsun kontrolü devreye sokuyorsun sende kendine haksızlık etme.. Misafirlikde ve misafir gelince biraz aksaması normal önemli olan toparlanmak canım :) yarın dikkat edersin canım :)
 
Kalabalıkda ne güzel ya Ramazan kalabalıkda daha bereketli daha bi güzel oluyor gerçekden canım .. Napalım bizde sonra tutacağız nasılsa keşke hiç ara vermeden tutabilsek ama :))
Ay evet yaa bundan 15 sene önce nasil kalabaliktik
Bize yemek kalmayacak zannederdik
simdi aklima geldikce guluyorum
 
[QU="Olivenoil, post: 46960386, member: 739757"]Ayy hala sökülemedim gitti ya bugün bende acayip sıkıntı var eşim okudu hala aynıyım , hormonel kesinlikle zencefil çayı içtim uff bu ne yaa patlıycam sıkıntıdan :)[/QUOTE]
Ay Allah kurtarsin canim ya
 
Ya günüm dolacak ben regli normal görmeye başlıycam düşünsene sonrada özürlü takılcam :)) neyse inşallah yarın normale döner inşallah diye dua ediyorum :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…