- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Teşekkürler canim benimBugün ne yediğimi ne siz sorun ne ben yazayım en iyisi:)) muruvetçim canımm çoook sevindim yaa eksi gördüğüne azmine hayran kaldım yeminle yaa ben olsam bukadar duraklasa soğurdum heralde sen hiç vazgeçmedin sonucunuda aldın ayakta alkışlıyorum seni canımm benimm.Cankız seninde gözün aydın kızz hadi yarın bilemedin öbürgün 8 i görüyorsun seninde iradene hayran kaldm.Ben çook ağırdan gidiyorum nefsimle savaşamıyorum bi türlü. Saf pro yapcam dyrm hergün yarın diyip erteliyorum oruç tutmadan yapacam illadaaa nezamann:))))
Ne isterseniz yaparım tabikiCankız leptini devreye sokmaya gitmiş sanırım partiye hazırmıyız kızlar yemekler mürüvetten tatlılar benden olsun:)))
Allah razı olsun canim evet annemin babamın ruhuna igsallaKuzum 15. Cüzde kaldım bekliyor işde öyle yemizlenince inşallah devam edicem .. Nisa' da hasta oda 15 de kalmışdı sanırım ama o hızlı ya cabuk okur Maşallah :) napıyım bende sağlık olsunda olmadı günde iki cüz okurum bitirmek hatmeymek nasip olur inşallah canım ..
Ayy Maşşallah canım ya Allah anneciğinin ruhuna ulaştırsın inşallah Allah kabul etsin canım.. Kız ne çabuk okudun önceden mi başlamışdın ??
Mukabele derken takip mi edeceksin ? Nerden ediyorsun canım tv, internet??
Hey Maşallah 4 cüz birden harbi iyisin kuzum :))Arkadaşlarla okuyorum ama bugün katılamadım yarında katilamicam diye bugün 4 cüz okudum cnm
İyi geceler canımm :*İyi geceler canlarım tatlı rüyalar öpüldünüz mucccuuukkk
Kalabalıkda ne güzel ya Ramazan kalabalıkda daha bereketli daha bi güzel oluyor gerçekden canım .. Napalım bizde sonra tutacağız nasılsa keşke hiç ara vermeden tutabilsek ama :))Erkek kardeşim Dbakırdan geldi yatıya bende az önce sahur yediler eşimle yatağını serdm ezanı bekliyrlar namaz için canım.Felaket yorgunum ama mutluyum iftar kalabalık güzel tabi bide bende oruçlu olsaydm güzel olacaktı ama nasip:)
15. czde kaldm canım 6. günüm oruç yiyorum daha 8 9 günde yerim galiba
Azicik uyukladim simdi ogluma bir Iki lokma yedirecem bende kurana devamNereye kayboldunuz geleceğin mankenciklerii:* :)))
Yok yok sende iyisin kuzum sonucda tamamen bırakmıyorsun kontrolü devreye sokuyorsun sende kendine haksızlık etme.. Misafirlikde ve misafir gelince biraz aksaması normal önemli olan toparlanmak canım :) yarın dikkat edersin canım :)Bugün ne yediğimi ne siz sorun ne ben yazayım en iyisi:)) muruvetçim canımm çoook sevindim yaa eksi gördüğüne azmine hayran kaldım yeminle yaa ben olsam bukadar duraklasa soğurdum heralde sen hiç vazgeçmedin sonucunuda aldın ayakta alkışlıyorum seni canımm benimm.Cankız seninde gözün aydın kızz hadi yarın bilemedin öbürgün 8 i görüyorsun seninde iradene hayran kaldm.Ben çook ağırdan gidiyorum nefsimle savaşamıyorum bi türlü. Saf pro yapcam dyrm hergün yarın diyip erteliyorum oruç tutmadan yapacam illadaaa nezamann:))))
Valla yaparsin cok hamaratsin aman nazarimiz degmesin kaşi anam biyerleriniNe isterseniz yaparım tabiki
Iyi geceler tatlim cankizim beni gormemis sen gor bariİyi geceler canımm :*
Ayy hala sökülemedim gitti ya bugün bende acayip sıkıntı var eşim okudu hala aynıyım , hormonel kesinlikle zencefil çayı içtim uff bu ne yaa patlıycam sıkıntıdan :)Nereye kayboldunuz geleceğin mankenciklerii:* :)))
Ay evet yaa bundan 15 sene önce nasil kalabaliktikKalabalıkda ne güzel ya Ramazan kalabalıkda daha bereketli daha bi güzel oluyor gerçekden canım .. Napalım bizde sonra tutacağız nasılsa keşke hiç ara vermeden tutabilsek ama :))
Kız bende harika Arnavut böreği yaparım onu yapayım bari :) tatlı ne var acaba menüde :))Cankız leptini devreye sokmaya gitmiş sanırım partiye hazırmıyız kızlar yemekler mürüvetten tatlılar benden olsun:)))
:))Iyi geceler tatlim cankizim beni gormemis sen gor bari
Ya günüm dolacak ben regli normal görmeye başlıycam düşünsene sonrada özürlü takılcam :)) neyse inşallah yarın normale döner inşallah diye dua ediyorum :))[QU="Olivenoil, post: 46960386, member: 739757"]Ayy hala sökülemedim gitti ya bugün bende acayip sıkıntı var eşim okudu hala aynıyım , hormonel kesinlikle zencefil çayı içtim uff bu ne yaa patlıycam sıkıntıdan :)
Ay Allah kurtarsin canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?