ayy sağol canım valla azcıkta olsa rahatkattn beni bidenem;*Yok yok sende iyisin kuzum sonucda tamamen bırakmıyorsun kontrolü devreye sokuyorsun sende kendine haksızlık etme.. Misafirlikde ve misafir gelince biraz aksaması normal önemli olan toparlanmak canım :) yarın dikkat edersin canım :)
cevizli. hurma tatlısı yaparım boll şerbetliKız bende harika Arnavut böreği yaparım onu yapayım bari :) tatlı ne var acaba menüde :))
yaz tamamla şimdi:))))Anaaa 5000 measj yazmama 5 msj kalmış :)
Öylesin gerçekden kuzum , abartmıyorum yani ..ayy sağol canım valla azcıkta olsa rahatkattn beni bidenem;*
cevizli. hurma tatlısı yaparım boll şerbetli)
yok adı hurma ama bildiğin şerbetli tereyağ un yumurtadan yapılan bir tatlı ama harikaa bişiÖylesin gerçekden kuzum , abartmıyorum yani ..
O nasıl bir tatlı ayy kesin güzeldir hurmadan mı yapılıyor ?
Olur belkim az bekle sabret:)) ayy kör oldum uykum geliyo tlfn elimden düşecek nerdeyse ben yatiyim fıstıklar.Allah rahatlık versinBişeycik olmadı ya anammm :)))
Eminim güzeldir, şerbetli tatlıları çok severim ben zaten :)) bide yaş pasta delisiyim burda Tr dekiler gibi olmadığından sanırım :)) bak şimdi canım yaş pasta istedi kıı :))yok adı hurma ama bildiğin şerbetli tereyağ un yumurtadan yapılan bir tatlı ama harikaa bişi
Allah rahatlık versin canım:) şimdilik bişey olmadı , görcez artık :)Olur belkim az bekle sabret:)) ayy kör oldum uykum geliyo tlfn elimden düşecek nerdeyse ben yatiyim fıstıklar.Allah rahatlık versin
Oleyyyy güzün aydın cnmmmmGünaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm
Oleyyyy güzün aydın cnmmmm
Vaaaauuv sonunda başardın canımm oleeyGünaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm
Vaaaauuv sonunda başardın canımm oleey
bugünlerde kaçamak yapmaki 9 u görme yine canım.Darısı benim başıma diyecemde çabalamıyorumda bugnlerde maleseffEvettttttt basardimmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?