- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
çook sevindim senin adına canım benimmEvettttttt basardimmmmm :)
bugünlerde kaçamak yapmaki 9 u görme yine canım.Darısı benim başıma diyecemde çabalamıyorumda bugnlerde maleseff
Hurma tatlisinin bir diger adida kalbura basti canim belki boyle bilirsin[/QUOTE][QUOTlivenoil, post: 46960460, member: 739757"]Öylesin gerçekden kuzum , abartmıyorum yani ..
O nasıl bir tatlı ayy kesin güzeldir hurmadan mı yapılıyor ?
Allah kabul etsin inşallah canım Maşallah canım :))Annemin hatmini bitirdim kizlar simdi uyku zamani sabah gorusuruz öptüüm
Valla bi heyecanla açdım naptın diye :)) süpersin kuzum hemde -400 harikasın sen gerçekden canım :))Günaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm
Valla bi heyecanla açdım naptın diye :)) süpersin kuzum hemde -400 harikasın sen gerçekden canım :))
Tebrikler Cankızımmm ya
Tebrikleeerdarisi hepimizeGünaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm
Tavuk yemek sende de işe yarıyor farkettin mi dün sade tavuk yemişdin canım :) pilavı ölçülü ye mesela üç kaşığı geçme canım tek öğün yediğin için oda, karbonhidrat miktarına dikkat ettiğin sürece gidiyor bak Maşallah :)Bugünkü menüm
sabah yok
aksam yok
2litre su
45dk yürüyüs
öglen 3tane hurma bol salata
az pilav ve firinda sebzeli tavuk
dünkü kizartmayi yemedim fazla olur diye
muhalebinin tadina dahil bakmadim
Tebrikleeerdarisi hepimize
Tavuk yemek sende de işe yarıyor farkettin mi dün sade tavuk yemişdin canım :) pilavı ölçülü ye mesela üç kaşığı geçme canım tek öğün yediğin için oda, karbonhidrat miktarına dikkat ettiğin sürece gidiyor bak Maşallah :)
Kızartma ve muhallebiyi yemediğin iyi olmuş belki birer kaşık canın çekdiyse erken saat daha tadına bakabilirsin accık ödül olsun :)
İftarda patates patlican biber domates tavuk kıymalı türlü kızartma marol salata ilerleyen caatte kavun karpuz
Sahur yok
Bu gece bende sahur yapmadim
iftardada kizima davetliyim
mercimek corbasi
tantuni
sebzeli auflauf
Kavurma eriste var
50 dakika yurudum geldim
Kızartmayı fazla kaçırma canım :) kavun karpuzuda öyle 3 er dilimi geçme :)İftarda patates patlican biber domates tavuk kıymalı türlü kızartma marol salata ilerleyen caatte kavun karpuz
Sahur yok
Canım sahır yapmadan rahat tutulabiliyor mu ???Bu gece bende sahur yapmadim
iftardada kizima davetliyim
mercimek corbasi
tantuni
sebzeli auflauf
Kavurma eriste var
50 dakika yurudum geldim
Menüm değişti canimKızartmayı fazla kaçırma canım :) kavun karpuzuda öyle 3 er dilimi geçme :)
Sahur yapmadan gayet rahatım canım tantuni ciğer kavurmasi soğan ve ciğerin minik minik doğranıp kavurmasi ndan oluşur canimCanım sahır yapmadan rahat tutulabiliyor mu ???
Tantuni kıymadan mı oluyor ben Eskişehirde yemişdim güzeldi ama evde nasıl yapılıyor , yediğim şey nasıldı onuda tam hatırlıyamıyorum zaten yıllarr önceydi :)
Eşim ve oğlum yemekte yok oyüzden vaz geçtim yemek yapmıyorum buzlukta dolma sarma var onu çıkardım ve bide salata yapacamAffiyettt olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?