97 kiloyla tekrar basliyorumm

Benim bildiğim tantuni kıymalı oluyor evdede rahat yapılıyor halam hep yapıyor

Ben zaten 4 senedir sahur yapiyom ondan once kalkmazdim yani cok rahatim aslinda yemesemde olurmus
tantuni lop eti minik minik dograyip pizza tavasinda kendi suyunu cekene kadar pisiriyoruz pismeye yakin icine minik minik yesil biber ve küp domates ekliyoruz sonra tereyag ve baharat
lavas ekmegin arasina durum yapiliyor
tabi ben ekmek yemiycem
kavurma eristesini bilirmisiniz

oofff canim cücükleri (torunlari)cekti gidiyimde biraz seviyim

Heryerde farklı yapılıyor tantuni demek.Kavurma eriştesini ilk defa duyuyorum.Cücüklerimmi:)) sevdm bu sözü benimde 3 cücüğüm var :))) 2 si büyük artık:)

Son düzenleme:
Bime ve onun gibi yerlere bak önce canim oralarda bulamazsan aktardan alirsin
Bime sürekli gderm abonesiyim ama orda hiç gözüme çarpmadı bidahakine iyice bakarım inşlh.Yani bu chianın zayflatma etksi yokmuş sadece tok tuttuğu için yemek yemeye engel oluyormş.yan etkileride çoktu şöyle bi araştrdm gözüm korkmadı değil yani

Bizde olmaz cnm yat etkili ben niye görmedim mucize tohum diyo nette omega 3 demir falan çok iyimis

Sahur yapmadan gayet rahatım canım tantuni ciğer kavurmasi soğan ve ciğerin minik minik doğranıp kavurmasi ndan oluşur canim
Canım ben Eskişehirde yediğim etliydi kesinlikle ciğerden değildi.. Ciğer olsa hatırlardım , demek ki farklı farklı yapılıyor :)

Canım şu an regl şişliğin var ondan falz çıkman .. Bende bugün 74 kilo geldim biliyorum ki şişim kale almadım .. Aslında dikkat etsek bu dönemde güzel kilo veriliyor sonrasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…