- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Benim bildiğim tantuni kıymalı oluyor evdede rahat yapılıyor halam hep yapıyorCanım sahır yapmadan rahat tutulabiliyor mu ???
Tantuni kıymadan mı oluyor ben Eskişehirde yemişdim güzeldi ama evde nasıl yapılıyor , yediğim şey nasıldı onuda tam hatırlıyamıyorum zaten yıllarr önceydi :)
Benimde eşim evde olmadğnda yemek yapmıyorum geçiştiryrm valla .Eşim ve oğlum yemekte yok oyüzden vaz geçtim yemek yapmıyorum buzlukta dolma sarma var onu çıkardım ve bide salata yapacam
Biz Adanalılar kuzu ciğerime yaparız dışarda da hazır tantuni öyle satilirBenim bildiğim tantuni kıymalı oluyor evdede rahat yapılıyor halam hep yapıyor
Bende yapmadım buzluktan çıkardım hazirBenimde eşim evde olmadğnda yemek yapmıyorum geçiştiryrm valla .
aktardanmı aldın?Arkadaşlar chia tohumu gerçekten tok tutuyor sanki yeni yemek yemişim gibi sadece susuyorum sahur yemedigim halde:)
Ben zaten 4 senedir sahur yapiyom ondan once kalkmazdim yani cok rahatim aslinda yemesemde olurmusCanım sahır yapmadan rahat tutulabiliyor mu ???
Tantuni kıymadan mı oluyor ben Eskişehirde yemişdim güzeldi ama evde nasıl yapılıyor , yediğim şey nasıldı onuda tam hatırlıyamıyorum zaten yıllarr önceydi :)
Ciger ne kıı ben ciger yemem Iyiki dedin bilmedigim yerde tantuni yemeyimSahur yapmadan gayet rahatım canım tantuni ciğer kavurmasi soğan ve ciğerin minik minik doğranıp kavurmasi ndan oluşur canim
Bime ve onun gibi yerlere bak önce canim oralarda bulamazsan aktardan alirsinaktardanmı aldın?
Heryerde farklı yapılıyor tantuni demek.Kavurma eriştesini ilk defa duyuyorum.Cücüklerimmi:)) sevdm bu sözü benimde 3 cücüğüm var :))) 2 si büyük artık:)Ben zaten 4 senedir sahur yapiyom ondan once kalkmazdim yani cok rahatim aslinda yemesemde olurmus
tantuni lop eti minik minik dograyip pizza tavasinda kendi suyunu cekene kadar pisiriyoruz pismeye yakin icine minik minik yesil biber ve küp domates ekliyoruz sonra tereyag ve baharat
lavas ekmegin arasina durum yapiliyor
tabi ben ekmek yemiycem
kavurma eristesini bilirmisiniz
oofff canim cücükleri (torunlari)cekti gidiyimde biraz seviyim
Bime sürekli gderm abonesiyim ama orda hiç gözüme çarpmadı bidahakine iyice bakarım inşlh.Yani bu chianın zayflatma etksi yokmuş sadece tok tuttuğu için yemek yemeye engel oluyormş.yan etkileride çoktu şöyle bi araştrdm gözüm korkmadı değil yaniBime ve onun gibi yerlere bak önce canim oralarda bulamazsan aktardan alirsin
Evet canim 100 gr 10 tl yeaktardanmı aldın?
Bizde olmaz cnm yat etkili ben niye görmedim mucize tohum diyo nette omega 3 demir falan çok iyimisBime sürekli gderm abonesiyim ama orda hiç gözüme çarpmadı bidahakine iyice bakarım inşlh.Yani bu chianın zayflatma etksi yokmuş sadece tok tuttuğu için yemek yemeye engel oluyormş.yan etkileride çoktu şöyle bi araştrdm gözüm korkmadı değil yani
Bizi ihmal edip kendini özletme canimAyy kızlar diğer topiğe çok yazınca başım döndü sizede birazdan yazarım canlarım az mola veriyim ekrana bakmakdan baş dönmesi yaşıyorum :))
Canım ben Eskişehirde yediğim etliydi kesinlikle ciğerden değildi.. Ciğer olsa hatırlardım , demek ki farklı farklı yapılıyor :)Sahur yapmadan gayet rahatım canım tantuni ciğer kavurmasi soğan ve ciğerin minik minik doğranıp kavurmasi ndan oluşur canim
Eşler olmazsa yemek yapmıyoruz zaten ya hep onların yüzünden kilo alıyoruz :))Eşim ve oğlum yemekte yok oyüzden vaz geçtim yemek yapmıyorum buzlukta dolma sarma var onu çıkardım ve bide salata yapacam
Canım şu an regl şişliğin var ondan falz çıkman .. Bende bugün 74 kilo geldim biliyorum ki şişim kale almadım .. Aslında dikkat etsek bu dönemde güzel kilo veriliyor sonrasında :)Cankızım ben bu sabah 93.6 i gördüm canım tartıda bu en son verdiğim kilodan 1.3 kilo fazla olduğum anlamına geliyor.reglm ama onun şişliği olduğunu sanmıyorum ben resmen kilo almşm.Eşimde şimdi diyor bugünlerde fazla yiyorsun farkndayım
Adana nın ciğer kebabı varken tantunisini yemezdim sanırım :))Biz Adanalılar kuzu ciğerime yaparız dışarda da hazır tantuni öyle satilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?