97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canım bu bildiğin et sote kızz :)) dürüme girince tantuni oluyor demek ki :))
Kavurma erişdesi erişteler kızarıncaya kadar alacalı tereyağında kavrulup demleniyor.. Öyle mi? Öyleyse ben hep öyle pişiririm erişdeyi çok güzel mis gibi kokulu oluyor ev erişdesi bide anneciğim yapar her sene getiririm bende :))

Zararlarıda mı varmış :) ölçülü yemek lazım demek ki .. Mesela keten tohumu, zencefil bunlarda ölçülü tüketilmesi gerekiyormuş fazlası zararlıymış .. Chia da öyledir canım . Zaten lezzet diye bişey yok yemek bile içinden gelmiyor insanın :))

Cnm bence regldendir biranda okadar almis olamazsin morelini bozma devam et

Yoğurta dök renk veriyo tat yok:)

Eristeyi evde yapiyorum ben
Makinada kesip musait bir yerde kurutuyorum
kuruduktan sonra tepsi tepsi firinda kavuruyorum
sonra makarna gibi pisirip suzuyorum
Üstüne tereyaği
mmmmmm mmisss

Menün sabah 1 yumurta çay
Öğlen 4 tane pamak tatlı
Akşamda dünden kalan tava içliköfte var kahvaltılıkla birlikte bugünü geçirecem.
Ya şu Dbakır tavası ekmeksiz yenince bişeye yaramıyoki mübarek yağını ekmekle sıyıramıyorum etinden yiyip kalkıyorum.Kızlar beni bi cesaretlndirin yaaa yokmu benle birlikte pro veya hurma diyeti yapcak Şuan acil bu şok dyet modlarına girmeliyim moralim çok bozuk eskiye dönüyorm gibi ya

Canim benim oruçta zaten 1 ögun yiyorum valla hiç gözüm kesmiyor şeker tatlıda yemiyorum ama regl olim hurma yapacam

Ayrıca yok öyle kendini bakma lutfenya

Aslında benim de böyle bir şoka ihtiyacım var ama o kadar çok misafirlik yapıyoruz ki dışarıda insanlar farklı algılayıp darılıyorlar diye şu aralar sadece dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…