Canım bu bildiğin et sote kızz :)) dürüme girince tantuni oluyor demek ki :))Ben zaten 4 senedir sahur yapiyom ondan once kalkmazdim yani cok rahatim aslinda yemesemde olurmus
tantuni lop eti minik minik dograyip pizza tavasinda kendi suyunu cekene kadar pisiriyoruz pismeye yakin icine minik minik yesil biber ve küp domates ekliyoruz sonra tereyag ve baharat
lavas ekmegin arasina durum yapiliyor
tabi ben ekmek yemiycem
kavurma eristesini bilirmisiniz
oofff canim cücükleri (torunlari)cekti gidiyimde biraz seviyim
Zararlarıda mı varmış :) ölçülü yemek lazım demek ki .. Mesela keten tohumu, zencefil bunlarda ölçülü tüketilmesi gerekiyormuş fazlası zararlıymış .. Chia da öyledir canım . Zaten lezzet diye bişey yok yemek bile içinden gelmiyor insanın :))Bime sürekli gderm abonesiyim ama orda hiç gözüme çarpmadı bidahakine iyice bakarım inşlh.Yani bu chianın zayflatma etksi yokmuş sadece tok tuttuğu için yemek yemeye engel oluyormş.yan etkileride çoktu şöyle bi araştrdm gözüm korkmadı değil yani
Yok kız ihmal eder miyim sizi :))Bizi ihmal edip kendini özletme canim
Cankızım ben bu sabah 93.6 i gördüm canım tartıda bu en son verdiğim kilodan 1.3 kilo fazla olduğum anlamına geliyor.reglm ama onun şişliği olduğunu sanmıyorum ben resmen kilo almşm.Eşimde şimdi diyor bugünlerde fazla yiyorsun farkndayım
Adanada tantuni dedinmi ciğer gelir akla sizi dediğiniz et kavurma dır buradaCanım ben Eskişehirde yediğim etliydi kesinlikle ciğerden değildi.. Ciğer olsa hatırlardım , demek ki farklı farklı yapılıyor :)
Her ikiside güzel oluyor canım ciğer kebabı sabah kahvaltisinda tantuni akşam üstü disarda ekmek arasiAdana nın ciğer kebabı varken tantunisini yemezdim sanırım :))
Yoğurta dök renk veriyo tat yok:)Zararlarıda mı varmış :) ölçülü yemek lazım demek ki .. Mesela keten tohumu, zencefil bunlarda ölçülü tüketilmesi gerekiyormuş fazlası zararlıymış .. Chia da öyledir canım . Zaten lezzet diye bişey yok yemek bile içinden gelmiyor insanın :))
İyi ettin ohh afiyet olsun et olmasinOfff demin tutamadim kendimi ve 15tane kiraz yedim
Eristeyi evde yapiyorum benCanım bu bildiğin et sote kızz :)) dürüme girince tantuni oluyor demek ki :))
Kavurma erişdesi erişteler kızarıncaya kadar alacalı tereyağında kavrulup demleniyor.. Öyle mi? Öyleyse ben hep öyle pişiririm erişdeyi çok güzel mis gibi kokulu oluyor ev erişdesi bide anneciğim yapar her sene getiririm bende :))
İyi ettin ohh afiyet olsun et olmasin
Canim benim oruçta zaten 1 ögun yiyorum valla hiç gözüm kesmiyor şeker tatlıda yemiyorum ama regl olim hurma yapacamMenün sabah 1 yumurta çay
Öğlen 4 tane pamak tatlı
Akşamda dünden kalan tava içliköfte var kahvaltılıkla birlikte bugünü geçirecem.
Ya şu Dbakır tavası ekmeksiz yenince bişeye yaramıyoki mübarek yağını ekmekle sıyıramıyorum etinden yiyip kalkıyorum.Kızlar beni bi cesaretlndirin yaaa yokmu benle birlikte pro veya hurma diyeti yapcakŞuan acil bu şok dyet modlarına girmeliyim moralim çok bozuk eskiye dönüyorm gibi ya
Ayrıca yok öyle kendini bakma lutfenyaMenün sabah 1 yumurta çay
Öğlen 4 tane pamak tatlı
Akşamda dünden kalan tava içliköfte var kahvaltılıkla birlikte bugünü geçirecem.
Ya şu Dbakır tavası ekmeksiz yenince bişeye yaramıyoki mübarek yağını ekmekle sıyıramıyorum etinden yiyip kalkıyorum.Kızlar beni bi cesaretlndirin yaaa yokmu benle birlikte pro veya hurma diyeti yapcakŞuan acil bu şok dyet modlarına girmeliyim moralim çok bozuk eskiye dönüyorm gibi ya
Ay ne güzel tebrik ederim maşallahGünaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm
Ben dün akşam iftar menümü yazdım sahur da yapmıyorum yani hala açım inşallah bugün daha güzel bir menüm olurŞimdi tartildim 87 igsallah hurma diyetiyle 1 haftada 85 yada 83 leri görurum bu arada ELİF hanim yok nerelerdesin neler yiyosun menünün yaz sekerim
Menün kim hazırlıyorum canım dününü okudum evetBen dün akşam iftar menümü yazdım sahur da yapmıyorum yani hala açım inşallah bugün daha güzel bir menüm olur
Menün sabah 1 yumurta çay
Öğlen 4 tane pamak tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?