Menün sabah 1 yumurta çay
Öğlen 4 tane pamak tatlı
Akşamda dünden kalan tava içliköfte var kahvaltılıkla birlikte bugünü geçirecem.
Ya şu Dbakır tavası ekmeksiz yenince bişeye yaramıyoki mübarek yağını ekmekle sıyıramıyorum etinden yiyip kalkıyorum.Kızlar beni bi cesaretlndirin yaaa yokmu benle birlikte pro veya hurma diyeti yapcakŞuan acil bu şok dyet modlarına girmeliyim moralim çok bozuk eskiye dönüyorm
ozm gene birbirimize laf sokalim tabi sende istersen
Dünden bugüne kaç grm verdn canm.Cankız seni yakalyck kaç kız:)))Şimdi tartildim 87 igsallah hurma diyetiyle 1 haftada 85 yada 83 leri görurum bu arada ELİF hanim yok nerelerdesin neler yiyosun menünün yaz sekerim
Benim misafir almam bitti bi yere gtmem heralde 4 gün yapmayı düşünüyorum.Aslnda sende yapabilirsin kimseye söylemek zorunda değilsin sonuçta her sofrada saf protein bişeyler oluyor muhakkak hadi gel birlikte yapalım.Her gün muhakkak en az 500 grm veriyo insan çokta mutlu oluyordum veriyorken ben yapcm şuan çok kararlı hissediyorum kendimi yarını saf proyla atlatrsam bide eksi görürseemm devamıda gelir eminimAslında benim de böyle bir şoka ihtiyacım var ama o kadar çok misafirlik yapıyoruz ki dışarıda insanlar farklı algılayıp darılıyorlar diye şu aralar sadece dikkat etmeye çalışıyorum
Proda salata varmı cnmBenim misafir almam bitti bi yere gtmem heralde 4 gün yapmayı düşünüyorum.Aslnda sende yapabilirsin kimseye söylemek zorunda değilsin sonuçta her sofrada saf protein bişeyler oluyor muhakkak hadi gel birlikte yapalım.Her gün muhakkak en az 500 grm veriyo insan çokta mutlu oluyordum veriyorken ben yapcm şuan çok kararlı hissediyorum kendimi yarını saf proyla atlatrsam bide eksi görürseemm devamıda gelir eminim
300 gr cnmDünden bugüne kaç grm verdn canm.Cankız seni yakalyck kaç kız:)))
Yok canım sebze meyve namına hiç bişi yok malesef:)).hurma dyetine bakıyodum forumda sonuç alanlar var tam uymayıp bile veren var.Nezaman yapcn hurma dyetni?Proda salata varmı cnm
İyiymiş canım yürüyüşte yapıyomusun peki?hurma dyetini birlktemi yapsak.aslnda ben tek öğn yiyemediğim için oruç tuttuğm dönem sahurda hurma yoğurt yapmayı düşünüyorum300 gr cnm
25. De regl doneminde yapacam cnmYok canım sebze meyve namına hiç bişi yok malesef:)).hurma dyetine bakıyodum forumda sonuç alanlar var tam uymayıp bile veren var.Nezaman yapcn hurma dyetni?
Oruçta spor yapmıyorum cnm evim dublex assa yukarı iş güç yetiyor bana tek ögun yiyorum bideİyiymiş canım yürüyüşte yapıyomusun peki?hurma dyetini birlktemi yapsak.aslnda ben tek öğn yiyemediğim için oruç tuttuğm dönem sahurda hurma yoğurt yapmayı düşünüyorum
bayrama 4 gün kala yani?bende sana katılırım inşlh birlkte yaparz25. De regl doneminde yapacam cnm
Yapalım cnmbayrama 4 gün kala yani?bende sana katılırım inşlh birlkte yaparz
Dünden bugüne kaç grm verdn canm.Cankız seni yakalyck kaç kız:)))
Bu hızla yetşrsn cankızım merak etme:*Yok kiz ona yetisemem :)
tamam canım anlaştık.Yapalım cnm
Ben duraklarım yine sen yetişirsin canım :)Yok kiz ona yetisemem :)
Yok cnm bayram ayın 5 ne yani 10 gün falan kala bayramaYapalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?