- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Hımm ben ramazanın 25.nde sandmYok cnm bayram ayın 5 ne yani 10 gün falan kala bayrama
Ben burdayım cicimBenden başka kimse yok yine kizlarrrrr
İgsallah yok kız sende Verde hızlı ver biz duraklamaya lim gr gr razıyım şekerim ben bi durumu 20 gün duruyoİkinizde duraklarmşsınız ben size yetişir mişim:)))
Ben duraklarım yine sen yetişirsin canım :)
Ben burdayım cicim
İkinizde duraklarmşsınız ben size yetişir mişim:)))
Evet canım siz durmayın ben size yetişeymİgsallah yok kız sende Verde hızlı ver biz duraklamaya lim gr gr razıyım şekerim ben bi durumu 20 gün duruyo
Ohhh yetisemezsinki:))Yetisemzsinki yetisemezsinkiii :):)
Cnkız sen bikaçgün dinlen canım tatlı börek arası ver ben geliyim:)))Yetisemzsinki yetisemezsinkiii :):)
Vaaaayyy gelmeyin üstüme uleynnn geri dönüşüm muhteşem olacak kaçın derimm:))O
Ohhh yetisemezsinki:))
İşte bu canım böyle hırslı ol neydi o öğlen vaz geçer halinVaaaayyy gelmeyin üstüme uleynnn geri dönüşüm muhteşem olacak kaçın derimm:))
Amacımız seni kamcilamak ise yaradi bak yarın pro basliyosunAslı ablaaaayetiiiş üstüme geliyolar
Hemde ne kançıııı ama ben ciddiyim korkun benden canım:))))Amacımız seni kamcilamak ise yaradi bak yarın pro basliyosun
Yaaa ama kurufasülyede pilavla taçlanıto be anam:)) afiiyet olsnSporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk
Menüm
Sabah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt
İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun
Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?