97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

Menüm

S
abah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt

İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun

Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))

Yaaa ama kurufasülyede pilavla taçlanıto be anam:)) afiiyet olsn

Anaaammm kız ne muhabbetler döndürmüşsünüz hemde bensiz hain kuzular ya :) neyse ki okuyoruzda geri kalmıyoruz bari söz gibi uçmuyor :))
M Muruvet canım sen artık takılmıyacaksın bak gör tıkır tıkır gidecek yetişen buyursun koşsun yani :)) peşinden
Ama Cankız da az azimli değil haa motora taktımı jumbo hızla seni heran geçebilir :))
Nisa zaten bakmayın siz onun yok kilo aldım falan demelerine bir moda girince yağlara yağçöz mü döküyor napıyor bilmem anında eriyo kız Maşallah :))

@SmyrS Elifciğim senin hızını daha bilmiyoruz şekerim ama sende hızlılardansın gibime geliyor tatlım :)

Ceydayla bende sakız çigner sizi izlerik garii :)) Ceyda da iyi veriyor laf aramozda bizde Ceydayla kapışak bari ayy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…