Hee ayy pilavda miss gibi bi güzeldi dayanamadım kız :)) ama bir daha kolay kolay yemem yakın zamanda geçdi gitti :) örnek alınmasın yaptığım ona göre kızlar :)Yaaa ama kurufasülyede pilavla taçlanıto be anam:)) afiiyet olsn
Senle ceyda sakız çipneyip beni bekleyn de sizide sollayam:)))Anaaammm kız ne muhabbetler döndürmüşsünüz hemde bensiz hain kuzular ya :) neyse ki okuyoruzda geri kalmıyoruz bari söz gibi uçmuyor :))
M Muruvet canım sen artık takılmıyacaksın bak gör tıkır tıkır gidecek yeşen buyursun koşsun yani :)) peşinden
Ama Cankız da az azimli değil haa motora taktımı jumbo hızla seni heran geçebilir :))
Nisa zaten bakmayın siz onun yok kilo aldım falan demelerine bir moda girince yağlara yağçöz mü döküyor napıyor bilmem anında eriyo kız Maşallah :))
@Smres Elifciğim senin hızını daha bilmiyoruz şekerim ama sende hızlılardansın gibime geliyor tatlım :)
Ceydayla bende sakız çigner sizi izlerik garii :)) Ceyda da iyi veriyor laf aramozda bizde Ceydayla kapışak bari ayy :))
Banane neden sen yedin bende yiyecem banane bananeHee ayy pilavda miss gibi bi güzeldi dayanamadım kız :)) ama bir daha kolay kolay yemem yakın zamanda geçdi gitti :) örnek alınmasın yaptığım ona göre kızlar :)
Cnkız sen bikaçgün dinlen canım tatlı börek arası ver ben geliyim:)))
Yaaa ama kurufasülyede pilavla taçlanıto be anam:)) afiiyet olsn
Offf kuru ve plav haaSporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk
Menüm
Sabah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt
İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun
Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))
Yok kız ne alınması işe yaradı bekle beni anam geliymKiz alinmiyon demi sen dedinya yapamiyom fln diye valla gaza gell diye yazdim yanlis anlama
Yok kız ne alınması işe yaradı bekle beni anam geliym
Hadi bekliyom gel anam :))Senle ceyda sakız çipneyip beni bekleyn de sizide sollayam:)))
kız yazdığıma pişman etme beni anam :)) biz senin yediklerini yiyoz mu ayy :))Banane neden sen yedin bende yiyecem banane banane
Hassas kuzum ya bitanesin sen be ya :))Kiz alinmiyon demi sen dedinya yapamiyom fln diye valla gaza gell diye yazdim yanlis anlama
Bol soğanlı çoban salata yaptım oda çok lezzetliydi kızz gerçekden bak :)) bazen soğanlada yerim kurufasulyeye bayılırım ben zaten :))Offf kuru ve plav haayanında da bir kuru soğan kiraydin off anam offf
Kız ben nerdeyse 6,7 sayfa okudum 15 msj da neymişş :))Hey maşallah telefonu şarja takti anam bi baktım 15 mesaj ayyy
Hep benmi okuyacam birazda siz okuyun:)). Vazgeçtim ablam sana yetişemem cankıza yetişiym en iyisiKız ben nerdeyse 6,7 sayfa okudum 15 msj da neymişş :))
Beklerken boş bekleme canım bi çayda yapıver bikaçgüne ordayım inşşlh:))Yetisebilirsen gell cnm beklerimm :)
Beklerken boş bekleme canım bi çayda yapıver bikaçgüne ordayım inşşlh:))
Hiç belli olmaz hayatım ilk hedef Cankız olsun sonra ben o zaman :)Hep benmi okuyacam birazda siz okuyun:)). Vazgeçtim ablam sana yetişemem cankıza yetişiym en iyisi)
Eveeet fena gaza geldim en az 2 3 kilo vermeliyimEee Nisa şimdi pro diyetine mi başlıyorsun yarınnbakem ??
Hadi inşallah canım :) yap yap faydası kesin olur ...Eveeet fena gaza geldim en az 2 3 kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?