İgsallah canim heyy maşallah teh teh tehEveeet fena gaza geldim en az 2 3 kilo vermeliyim
Oda olur evet onu bende denesem süper olur aslında :) ama sahurda ben çok acıkıyorum bakalım duruma göre bir deneyelim bunuda oruca başlayınca inşallah canım :)Sonrada oruç tutmassam bikaçgün hurma yaparım belki. Oruç tutuncad sahurda sadece hurma yoğurt yerm diye düşünüyorum inşalşah sadece düşüncede kalmaz
Proya yokmusun sende? Bende arkadaş arama çabaları devam ediyor:)))Oda olur evet onu bende denesem süper olur aslında :) ama sahurda ben çok acıkıyorum bakalım duruma göre bir deneyelim bunuda oruca başlayınca inşallah canım :)
BurdayimmmmHuuu hardasınız
Canım, kızım burda bende o yğzden acaba mı dedim , bıkkınlık gelip gelip gidiyor proya karsı bende , acaba napsam ki :)) ben biraz düşünüyüm kız bunu kararımı yazarım sana bu gece :) iki üç gün yapsak fena olmaz aslında :)Proya yokmusun sende? Bende arkadaş arama çabaları devam ediyor:)))
Valla o nefsi öyle bir terbiye ettim ki hi acikmiyo bak karpuz kavun da yemedim ama bol buzlu bici yedim oda 50 kaloricik:) ha bide sahurda chia tohumu yiyorum dün acayip tok tuttuMürüvet ve Cankız size hayranım vallahi nasıl tek öğnle duruyorsnz şaşıyorum. Benim civcivlerde varya mecbur yemek bırakılıyo üç öğün ıvır zıvır alınıyor arada kaynıyom bende nefis meselesi terbiyesi zorr
hee kız bende ikisine hayranım Maşallahı var ikisininde :) biz Ramazanda bile yapamıyoruz bırak normali :))Mürüvet ve Cankız size hayranım vallahi nasıl tek öğnle duruyorsnz şaşıyorum. Benim civcivlerde varya mecbur yemek bırakılıyo üç öğün ıvır zıvır alınıyor arada kaynıyom bende nefis meselesi terbiyesi zorr
Bende taş çatlssın 4 gn yaparm heralde. Mide kaldrmıyo çünkü. Hadi gel kız naz yapma birlikte yaparz proyuCanım, kızım burda bende o yğzden acaba mı dedim , bıkkınlık gelip gelip gidiyor proya karsı bende , acaba napsam ki :)) ben biraz düşünüyüm kız bunu kararımı yazarım sana bu gece :) iki üç gün yapsak fena olmaz aslında :)
Yoğurtla mı yedin nasıl yedin ??Valla o nefsi öyle bir terbiye ettim ki hi acikmiyo bak karpuz kavun da yemedim ama bol buzlu bici yedim oda 50 kaloricik:) ha bide sahurda chia tohumu yiyorum dün acayip tok tuttu
Naz değil bebeğim :)) bıkkınlıkdan aslında daha çok :) iyi madem hadi 3 gün diyelim o zaman :) sonrasına bakarız tamam hadi başlasın yarın kilolarımızıda yazalım bakalım kim çok vercek ok mi şekerim :)Bende taş çatlssın 4 gn yaparm heralde. Mide kaldrmıyo çünkü. Hadi gel kız naz yapma birlikte yaparz proyu
Valla helal olsunnValla o nefsi öyle bir terbiye ettim ki hi acikmiyo bak karpuz kavun da yemedim ama bol buzlu bici yedim oda 50 kaloricik:) ha bide sahurda chia tohumu yiyorum dün acayip tok tuttu
2 kaşık yoğurta kattım bir yemek kaşığı chiaYoğurtla mı yedin nasıl yedin ??
Yupppiiiiii tamamdırr bakalım kimm çok vericek anlaştıkkNaz değil bebeğim :)) bıkkınlıkdan aslında daha çok :) iyi madem hadi 3 gün diyelim o zaman :) sonrasına bakarız tamam hadi başlasın yarın kilolarımızıda yazalım bakalım kim çok vercek ok mi şekerim :)
Onu ilerleyen zamanlarda denerm inşlh2 kaşık yoğurta kattım bir yemek kaşığı chia
Ben geçen gün yarım bardak suya ısladıp yutmuşdum :))2 kaşık yoğurta kattım bir yemek kaşığı chia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?