97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sonrada oruç tutmassam bikaçgün hurma yaparım belki. Oruç tutuncad sahurda sadece hurma yoğurt yerm diye düşünüyorum inşalşah sadece düşüncede kalmaz
Oda olur evet onu bende denesem süper olur aslında :) ama sahurda ben çok acıkıyorum bakalım duruma göre bir deneyelim bunuda oruca başlayınca inşallah canım :)

Cankız fena solladı sollarken rüzgarı bi çarptı beni de kendime geldim. Aslı abla bu hurma diyetini iki öğn yapıp bi öğününde normal beslenenlerde kilo veriyormş yani tok tutuyoya 3 öğn yiyen birisi için iki öğn hurma olmalı biz şuan iki öğn yediğimz için tek.öğünümz o olsun yada sadece haşlanmş yumurta yoğurt

Mürüvet ve Cankız size hayranım vallahi nasıl tek öğnle duruyorsnz şaşıyorum. Benim civcivlerde varya mecbur yemek bırakılıyo üç öğün ıvır zıvır alınıyor arada kaynıyom bende nefis meselesi terbiyesi zorr

Proya yokmusun sende? Bende arkadaş arama çabaları devam ediyor:)))
Canım, kızım burda bende o yğzden acaba mı dedim , bıkkınlık gelip gelip gidiyor proya karsı bende , acaba napsam ki :)) ben biraz düşünüyüm kız bunu kararımı yazarım sana bu gece :) iki üç gün yapsak fena olmaz aslında :)

Valla o nefsi öyle bir terbiye ettim ki hi acikmiyo bak karpuz kavun da yemedim ama bol buzlu bici yedim oda 50 kaloricik:) ha bide sahurda chia tohumu yiyorum dün acayip tok tuttu

hee kız bende ikisine hayranım Maşallahı var ikisininde :) biz Ramazanda bile yapamıyoruz bırak normali :))

Bende taş çatlssın 4 gn yaparm heralde. Mide kaldrmıyo çünkü. Hadi gel kız naz yapma birlikte yaparz proyu

Bende taş çatlssın 4 gn yaparm heralde. Mide kaldrmıyo çünkü. Hadi gel kız naz yapma birlikte yaparz proyu
Naz değil bebeğim :)) bıkkınlıkdan aslında daha çok :) iyi madem hadi 3 gün diyelim o zaman :) sonrasına bakarız tamam hadi başlasın yarın kilolarımızıda yazalım bakalım kim çok vercek ok mi şekerim :)

Gerçi regl de şişliklerimiz var kilo verme nasıl belli olur mu bilmem ama yapalımda elbet sonunda belli olacak demi ama :))

Yupppiiiiii tamamdırr bakalım kimm çok vericek anlaştıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…