Suda şişer migdem bulanır yoğurt iyiBen geçen gün yarım bardak suya ısladıp yutmuşdum :))
Zengün menü bizde tavuk yemeyiz balık, kıyma,kırmızı et,yoğurt ,peynir,yumurta yerik enson günde tavuk yerik:)Kız pro negüzelll anam biz zaten hep tavuk yiyok gidaklicam yakinda
Heyy Maşşallah ödül neeNisa kız ödül puanım artmış 5000 msjdan sonra ayy yeni farkettim :))
Yaaaa şekerimm sabret demiştim ahanda sonuç aldn:))Nisa kız ödül puanım artmış 5000 msjdan sonra ayy yeni farkettim :))
Tamam şekerim sıkı olan kazansın hadi bakalım :)Yupppiiiiii tamamdırr bakalım kimm çok vericek anlaştıkk
Profil resmin altında yazıyor ya ödül puanı diye 113 olmuş , 78di dün :)Heyy Maşşallah ödül nee
Aslı ablama ödül olarak bi tepsi baklava göndersinler amaaa yarın:))Heyy Maşşallah ödül nee
Aynen ya :) önümüzde 10000 begeni olunca artacak galiba bide :) ne işe yarıyorsa sanki :)Yaaaa şekerimm sabret demiştim ahanda sonuç aldn:))
Hey maşallahProfil resmin altında yazıyor ya ödül puanı diye 113 olmuş , 78di dün :)
Yok anam ne baklavası kız oboo kilo aldıracak kadinaAslı ablama ödül olarak bi tepsi baklava göndersinler amaaa yarın:))
Çaktırma yarın yarışa giriyozYok anam ne baklavası kız oboo kilo aldıracak kadina
Ayy ne güldüm anam :)))))))) ahahahah katılttın kız beni :)))))Aslı ablama ödül olarak bi tepsi baklava göndersinler amaaa yarın:))
Yakınca gıdaklıycaz ayy tavuk yemekden :))Kız pro negüzelll anam biz zaten hep tavuk yiyok gidaklicam yakinda
Ayy çatladım ya gülmekden alemsiniz kızlar :)))Yok anam ne baklavası kız oboo kilo aldıracak kadina
Ohh pirzola yedirdim sana 1 porsiyon:)Kız gülmekden gözümden yaş geldi eşimde merakla ağlıyon mu gülüyon mu diyor :))
Hee kıı şimdiden başladım proya bak :))Ohh pirzola yedirdim sana 1 porsiyon:)
Kadınlar kulübüne gel diyeydin :))Komşuma sohbet ettik balkondan ayy öde dertli kilosundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?