Dedim ayy sizleri anlatıyor bende ona:)Kadınlar kulübüne gel diyeydin :))
PışşşşşıııkAyy ne güldüm anam :)))))))) ahahahah katılttın kız beni :)))))
Ben ödülümü alıyım bi zahmet ama Nisa arkadaşımızada içi cevizli kadayıf dolması bol şerbetli kızartılmış olsun şerbetleri şıp şıp damlasın üstünden gönderin başında da bekleyin hepsini bitirene kadar, yemezse zorla yedirin :))))
Yerimi nisa hiç ayyPışşşşşııık
Kızına iftara gitti ya ayy :) ancak gelir ..Kiz bu Ceyda camide uyuyamı kaldı yok ortalarda
Yok öyle pışşıkk yiycen mecbur :) bana baklava yedirmesi değil sende yiycen :))Pışşşşşııık
Ayy neler neler yedi simdiKızına iftara gitti ya ayy :) ancak gelir ..
Yer tatlıya dayanamaz oo :)))Yerimi nisa hiç ayy
Menüyü yazmışdı tantuni erişte falan :) tatlıyı yazmamışdı yedi mi ki tatlı bence yememişdir :)Ayy neler neler yedi simdi
Yemez Nisa hırs yaptiYer tatlıya dayanamaz oo :)))
Kız valla senden iyi spor hocası olur sen hocalık yap anam.Komşuma sohbet ettik balkondan ayy öde dertli kilosundan
Allah iyiliğini versin eşim uyuyor gülemiyorumda:)))Kiz bu Ceyda camide uyuyamı kaldı yok ortalarda
Ñaptım kızzYerimi nisa hiç ayy
Bende sessiz çığlık atıyorum içimden ayy :)) eşim kedi yavrusu gibi kapı önüne atacak benimyakında :)))Kız valla senden iyi spor hocası olur sen hocalık yap anam.
Allah iyiliğini versin eşim uyuyor gülemiyorumda:)))
Gül anam gül yanağında güller açsın yaparım valla toplasam bıkar kişi komutu verrim şınav mekik sürününKız valla senden iyi spor hocası olur sen hocalık yap anam.
Allah iyiliğini versin eşim uyuyor gülemiyorumda:)))
Allah iyiliğini versin eşim uyuyor gülemiyormda patladım:)))Kiz bu Ceyda camide uyuyamı kaldı yok ortalarda
Atılımı senin gibi hatun kizzzBende sessiz çığlık atıyorum içimden ayy :)) eşim kedi yavrusu gibi kapı önüne atacak benimyakında :)))
Yermi yemez diyo kız :))) ayy anam bugün hepiniz bi komiksiniz :))Ñaptım kızz
Anam sen bi öğün yedirirsin milleti öldürürsün kız :))Gül anam gül yanağında güller açsın yaparım valla toplasam bıkar kişi komutu verrim şınav mekik sürünün
Kız sizin yüzünüzden atıvercek kapıya beni herifim git dışarda gül diye anammm :))Atılımı senin gibi hatun kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?