- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
O atmadan sen atıver en iyisi:)Kız sizin yüzünüzden atıvercek kapıya beni herifim git dışarda gül diye anammm :))
Anaa zalımsın ayy :)) ama ben yaparım kız hergün Schaun T süründürüyor zaten alışık bünyem de diğer kızları bilemem , seni boğarlarsa yardıma gelsem mi bilmem ama :)))Gül anam gül yanağında güller açsın yaparım valla toplasam bıkar kişi komutu verrim şınav mekik sürünün
Kendimimi mi kocamı mı ayy ? :))O atmadan sen atıver en iyisi:)
Askolsun ne demek elle tutulur bişe yok boşami yazıyoz burdaCeydaya ve elife acıdım doğrusu yarım saat msjları okuyacklar elle tutulur bişide yok:))))
Harbi attıracan kendini bu gidisle:)Kendimimi mi kocamı mı ayy ? :))
:))) gülecekler işde daha ne demi ayy :)) hızlıca okurlar işde :))Askolsun ne demek elle tutulur bişe yok boşami yazıyoz burda
Aynen onlarda bukadar bırakmasınar bizi:))) gülecekler işde daha ne demi ayy :)) hızlıca okurlar işde :))
Aaaayyyy katıllldııım kızzz Muruvet sorumlusu sensin anam dışarda kalırsam aksama sendeyim kız kalcak yerimde yok :))Harbi attıracan kendini bu gidisle:)
Dışarda buluşuruk gayri hayatım bi otel motelde kalırık nedek :)) kocası evden atmış kadınlar kulübü üyeleri olarakdan :))Ben sahur hazırlayın yoksa benim eş atacak beni disari:)
Kocanı kızzz:)))Kendimimi mi kocamı mı ayy ? :))
Estağfrlah canım öle demek istemedim yararlı bi bilgi yok anam gırgır şamata kız yoksa kafayımı yedik:))) gözlermden yaş aktı anam sesli gülemiyomdaAskolsun ne demek elle tutulur bişe yok boşami yazıyoz burda
Ben de size katılırım inşallah Bayram'a biraz incelmiş olarak girerimtamam canım anlaştık.
Gel canım tabiki bastaciAaaayyyy katıllldııım kızzz Muruvet sorumlusu sensin anam dışarda kalırsam aksama sendeyim kız kalcak yerimde yok :))
Ayy ne güzel olurDışarda buluşuruk gayri hayatım bi otel motelde kalırık nedek :)) kocası evden atmış kadınlar kulübü üyeleri olarakdan :))
Tanıyamadım seniBende başlıyorum, yarın bir diyetisyen ile başlayacağım. Sonuç alırsam yazarım
Dyetisyenemi gideceksin yoksa bizimle beraber saf proteinmi yapcksn. Gel kız kapışalım böyle daha iyi verirz:))Bende başlıyorum, yarın bir diyetisyen ile başlayacağım. Sonuç alırsam yazarım
Ohh hepinize gece gece pirzola yedirdim bana yetişemedin diye:)Kocanı kızzz:)))
Estağfrlah canım öle demek istemedim yararlı bi bilgi yok anam gırgır şamata kız yoksa kafayımı yedik:))) gözlermden yaş aktı anam sesli gülemiyomda
Yarın başlıyomusun bizle elifçim?Ben de size katılırım inşallah Bayram'a biraz incelmiş olarak girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?