97 kiloyla tekrar basliyorumm

Birtürlü kararli olamiyorumm
bugün basladim artik bozmicam diyorum
ama aksam olunca bozuyorumm
Topuk dikeni geçdi mi tatlım?? Canım misafir olunca insan moddan hemen çıkıyor :) kız kardeşine söyle az gelsin size :)
Ya da sana destek olsun diyetine yardımcı olsunlar :)) kuzum bak neredeyse 100 olacaksın yapma bunu kendine tatlım benim ..
Hadi başla bırakmadan devam et.. Onlar hamur işi yerken sen proteinli şeyler ye salata ye falan yanii .. Tamamen bırakma asla ..

Yok abla yaa gecmedi topuk dikenim
kiz kardesimde söylüyor ztn yeme diye
bu gidisle herhalde 2ay icinde 120 fln olcam
bugün tekrar basladim ins bozmicam artik yazda geldi bakalim artik bukez nekadar dayanabilcem ben cook iradesiz birisiyimm
ilk 85 fln basladim simdi 100 oldum kilo verecegim yere daha beter kilo aliyorum
Evlenirken 55 kilo flndim saka gibiii
ilk kizimda 70 olmustum
ikinci kizimda 83 le diyete baslamistim
2ay icinde 65 olmustum nasill basardiysam artikk ozm cok istemistim kilo vermek 83 kilo beni acayip rahatsiz ediyorduu
simdi dahada cok rahatsiz oluyorum ama yapamiyorummm kac konu actim artik ben bile bilmiyorum herseferinde bu son diyorum birakiyorum daha fazla kilo aliyorum
artik bugün tekrar basladim denicemm ins bozmam nediyim artik (

Vazgeçmek yok şekerim , istersen bin kere boz, yeni bir başlangıç için asla geç değil... Ben bugün sadece protein diyeti yapıcam.. Sabah iki yumurta haşladım yedim.. Birazdan tavuk haşlıycam sadece tavuk yiycem.. Tek protein çok güzel kilo verdiriyor.. Yarın sonucu yazarım sizede... Hadi birbirimize destekle başlıyalım sende bi Bismillah çek toparlan kuzum, başaramıycam iradesizim deme başarıcaksın... Meyve hamırişi tatlı yeme bunlar acıktırıyor, sebze ve protein ağırlıklı git canımcıım...

İyi akşamlar kizlar
Bugünkü menüm:sabah 2 yumurta beyazı yeşillik domates salatalık
Ara 1 bardak süt
Öğle 1 lahmacun domates yeşillik
Ara yulafli keten tohumu yogurt 3 kaşık
Aksam yok

İyi akşamlar kizlar
Bugünkü menüm:sabah 2 yumurta beyazı yeşillik domates salatalık
Ara 1 bardak süt
Öğle 1 lahmacun domates yeşillik
Ara yulafli keten tohumu yogurt 3 kaşık
Aksam yok
Süper bir menü olmuş canım :)
Bende sabah iki yumurta
Öğlen tavuk haşlama
Akşam tavuk çorbası yoğurtlu
Bugün protein diyeti yapıyorum başka birşey sürmedim ağzıma bakalım yarın değişme olacak mı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…