Hoşgeldin cnm valla Allah yokluğunu vermesin hergün bizde de misafir oğlum askerden geldi giz aydınlığına geliyorlar bugün aksama da gelecekler ben yinede sizleri ihmal etmiyorum girip bir yazıp çıkıyorum :)Günaydin diyim barii sabah oldu artik
vallaa bu saat oldu ve misafirim daha 1saat önce gittilerr bende etrafi fln toparladim simdi gidip yaticam
diyeti tam olarak yapamiyorum allahin hergünü gec yatiyorum kiz kardesim ve esi sürekli bizdeler yada biz onlarda gec yatinca insan ister istemez yiyor kalkinca tartilcam artik yazarim kilo aldimmi almadimii
Sizii coook öpüyorumm
hadi bana iyi gecelerr :))
Çok güzel durmak yok devamSelam bayanlarr valla bende yazamadim uzun bi sure butun aile bebekte dahil grip oldukkk ama benim diyete devam 83.5 gordum bu sabahh insallahhh bole devam ederr
Oylee valla ama yemekk yapipp yiyememekk cokk ama cokk zor kendimle savaşiyorum resmen☺Çok güzel durmak yok devam
Yicek sin ama az yoksa metabolizman yavaslarOylee valla ama yemekk yapipp yiyememekk cokk ama cokk zor kendimle savaşiyorum resmen☺
Tabi yiyorumm ama mesela bol tereyagli pilav,incecikk acilmis bi borek, tatli pasta yada kizartma yiyemiyorumm ya bu guzelliklrrin hepsiii kaloriiiYicek sin ama az yoksa metabolizman yavaslar
Aynen yiyemiyoruzTabi yiyorumm ama mesela bol tereyagli pilav,incecikk acilmis bi borek, tatli pasta yada kizartma yiyemiyorumm ya bu guzelliklrrin hepsiii kaloriii
Hoşgeldin cnm valla Allah yokluğunu vermesin hergün bizde de misafir oğlum askerden geldi giz aydınlığına geliyorlar bugün aksama da gelecekler ben yinede sizleri ihmal etmiyorum girip bir yazıp çıkıyorum :)
İşte bu oleyyy:) şimdi doktordan kotrole geliyorum arkadaşlar 90 kg darısı seksenlere:))
Tskler cnmVallaa ablaa cook sevindimm
senin adinaa
Kız nickini görünce bende Ayşe Kulin demek geldi içimden :) anladın sen espirimiSelam bayanlarr valla bende yazamadim uzun bi sure butun aile bebekte dahil grip oldukkk ama benim diyete devam 83.5 gordum bu sabahh insallahhh bole devam ederr
Muruvetcim süper kilo vermişsin Maşallah ayy :) hadi bakalım bu hafta seksenli rakamları görürsün inşallah :)
Kız cankız sopalıksın şekerim haa :) topiği ihmal edersen öyle rap rap yerinde sayarsın şekerim :) bırakmak yok ona göre devam bak.. Geç yattığım günler ben kilo veremiyorum fazla malesef, ne zaman erken yatsam daha fazla kilo vermiş oluyorum.. Uyurken Leptin hormonu gece 12 ile 3 arasında aktif olup yağ yakımı yapıyormuş, onda olsa gerek..
Sen bu durumu gözlemledin mi hiç Cankız??
Bu sefer kararlı ol kuzum :)Neysee yarin pazartesii tekrar baslicam artik
yemin ediyorum bende biktim artik ama yapamiyorumdaa süreklii bozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?