- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Ana ben elif sandıydım?:))Dyetisyenemi gideceksin yoksa bizimle beraber saf proteinmi yapcksn. Gel kız kapışalım böyle daha iyi verirz:))
Yok degil:))kafa gittiAna ben elif sandıydım?:))
Hani pirzola ben bişi yemedim :))Ohh hepinize gece gece pirzola yedirdim bana yetişemedin diye:)
He kız sorma uçtuk biz:))Yok degil:))kafa gitti
Attığın kahkahalar hemde lezzetinden gözünden yaş geldi:)Hani pirzola ben bişi yemedim :))
Gerçekten de yarım saat sürdü sayılır 25 dkdır okuyorum sanırım daha 4 sayfa varCeydaya ve elife acıdım doğrusu yarım saat msjları okuyacklar elle tutulur bişide yok:))))
Kahkaha atamadmki boğazmda kaldı pirzolalar:)Attığın kahkahalar hemde lezzetinden gözünden yaş geldi:)
Birdaha bizi bırakma anam gündüz oruçlu konusmuyoz akşam çenemi dusuyoGerçekten de yarım saat sürdü sayılır 25 dkdır okuyorum sanırım daha 4 sayfa var
Geçmiş olsun canım:))Gerçekten de yarım saat sürdü sayılır 25 dkdır okuyorum sanırım daha 4 sayfa var
Su iç canimKahkaha atamadmki boğazmda kaldı pirzolalar:)
Evet çok istiyorum iki gün de misafirlikteyiz ama başarabilirim değil mi?Yarın başlıyomusun bizle elifçim?
Tabiki başarırsın canımEvet çok istiyorum iki gün de misafirlikteyiz ama başarabilirim değil mi?
Misafirlikde saf pro yapman zor olur bence , dikat edersin olmadı sonra yaparsın sende canım duruma göre bakarsın :)Evet çok istiyorum iki gün de misafirlikteyiz ama başarabilirim değil mi?
Evet canım neden başarmayasın. İstediğşn ölçüde yiyosun çok tok kalıyosun ve kilo veriyrsun anaaam böle yaznca daha bi hırslandmm. Yarışa hazr olun ilk günü aşıp eksiyi gördükmüüü deymeyn keyfmze:)Evet çok istiyorum iki gün de misafirlikteyiz ama başarabilirim değil mi?
Daha hazırlamadın mı kıı :) bak harbi bu gece dışarda yatcan bu gidişle git hazırla baby :))Kız anam hadi sahur hazırlayalım bende chia mi yiyim yazmayın bak telefonu birakamiyom
:))))) sanki bomba bırakıyo pAtlatacak tehdt ediyo bak yazmayın tlfnu bırakıym diyo :)))Kız anam hadi sahur hazırlayalım bende chia mi yiyim yazmayın bak telefonu birakamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?