Hep birlikte bir yarış olunca hırs da artıyor başarırız inşallah belki ben de iki basamaklı rakamlara inlerim böyleceEvet canım neden başarmayasın. İstediğşn ölçüde yiyosun çok tok kalıyosun ve kilo veriyrsun anaaam böle yaznca daha bi hırslandmm. Yarışa hazr olun ilk günü aşıp eksiyi gördükmüüü deymeyn keyfmze:)
Fena değil okadarda canım etli ekmek nasıl bişi bilemedimBu arada bugünkü menümü yazayım
4 köfte
1 etli ekmek
Salata
Bir de yarım kase muhallebi yedim
9 bardak su içtim
Ve son olarak 45 dklık bir yürüyüş yapma şansım oldu
Muhallebi olmasa bayağı iyi bir gündü de kendimi frenleyemedim. Allahtan kardeşim bölüşelim dedi de hepsini yememiş oldum
Kaç kiloydn canım sen?Hep birlikte bir yarış olunca hırs da artıyor başarırız inşallah belki ben de iki basamaklı rakamlara inlerim böylece
Lahmacunun pide gibi ince uzun olanı, üst harcı da minik et parçaları et ve biberli oluyorFena değil okadarda canım etli ekmek nasıl bişi bilemedim
Bildğmz etli pide yani eğer onun boyutu çok büyük değilse sorun değil muhallebi sütlü tatlı pek bi kalori yok yarım yemşsn hemLahmacunun pide gibi ince uzun olanı, üst harcı da minik et parçaları et ve biberli oluyor
Hazır canım ben atarım onları yemiyorum onlar löp löp götürüyorlarDaha hazırlamadın mı kıı :) bak harbi bu gece dışarda yatcan bu gidişle git hazırla baby :))
Hee bak bi Barak timi yetisemiyom:):))))) sanki bomba bırakıyo pAtlatacak tehdt ediyo bak yazmayın tlfnu bırakıym diyo :)))
Evet canım gayet güzel menün muhallebi olmasa iyiymiş ama en azından yarım kaseymiş canım , sporunda harika canım :)Bu arada bugünkü menümü yazayım
4 köfte
1 etli ekmek
Salata
Bir de yarım kase muhallebi yedim
9 bardak su içtim
Ve son olarak 45 dklık bir yürüyüş yapma şansım oldu
Muhallebi olmasa bayağı iyi bir gündü de kendimi frenleyemedim. Allahtan kardeşim bölüşelim dedi de hepsini yememiş oldum
Yok canım ne zorlaması kızz :) yapcaz işde bebek :)) sanki bizim kilo vermeye ihtiyacımız yok mu ayy :))Aslı ablam ve Elifçim sizi zorlamş gibi oldum sanki isterseniz siz yapmayabilirsnz pro dyetni benm ihtyacm var bi dur demem lazm çünkü iştahm fena açılmş.Allahn izniyle yapabildiğim kadar 3 4 gün yapcm inşlh
Aynen canım onlar yiyor bana yariyorBenim eşimde löp löp yiyor ekmekleri pilavları ama kilo almıyr filinta gibi. Sinir oluyırum a
Senin gibi 70 misler de olsam hiç dert etmemYok canım ne zorlaması kızz :) yapcaz işde bebek :)) sanki bizim kilo vermeye ihtiyacımız yok mu ayy :))
Erkek metobolizması kasları bizden farklı canım ...Benim eşimde löp löp yiyor ekmekleri pilavları ama kilo almıyr filinta gibi. Sinir oluyırum a
Her şeyleri bizden farkli:)Erkek meto olizmazı kasları bizden farklı canım ...
Kız bende 89 dan geldim anam sanki az mıydım , bıraksam bir ayda sana yetişirim kız bendeki iştahı bilmezsin sen gülüm :))Senin gibi 70 misler de olsam hiç dert etmem
Sana yetişirim derken ayyKız bende 89 dan geldim anam sanki az mıydım , bıraksam bir ayda sana yetişirim kız bendeki iştahı bilmezsin sen gülüm :))
Tmm ozaman yrın kilomuzu yazarZ.uykum var Allaha emabetsiniz canlarımYok canım ne zorlaması kızz :) yapcaz işde bebek :)) sanki bizim kilo vermeye ihtiyacımız yok mu ayy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?