Yani bir ayda 87 ye çıkarım tatlım acele etmeden veriyoz işde be ya :))Sana yetişirim derken ayy
Hayırlı uykular rakibem :)) sabah yumurtayla başla güne :))Tmm ozaman yrın kilomuzu yazarZ.uykum var Allaha emabetsiniz canlarım
Tamam canim tatlı ruyalarTmm ozaman yrın kilomuzu yazarZ.uykum var Allaha emabetsiniz canlarım
Sanada canım yarın görüşürük :))Hadi herkese Allah rahatlik versin
Tamam canım kolay gelsinKızlar benimde işle ilgili hallettiğim şeyler var az bir saat konsantre olmam lazım, sonra bakarım ama sizler uyursunuz sanırım, belki Ceyda yazar sonra nöbet bende bu gece topiğin :))
Hayırlı uykular rakibem :)) sabah yumurtayla başla güne :))
Tamam canim tatlı ruyalar
Uyuyun kızzz hadi dağılınHadi herkese Allah rahatlik versin
Hadi muruvet seni goruyum Ise yararsa bende ranazanin son haftasi yapiyimŞimdi tartildim 87 igsallah hurma diyetiyle 1 haftada 85 yada 83 leri görurum bu arada ELİF hanim yok nerelerdesin neler yiyosun menünün yaz sekerim
Cankizin takdigini uygula canim disim agriyor diyebilirsinAslında benim de böyle bir şoka ihtiyacım var ama o kadar çok misafirlik yapıyoruz ki dışarıda insanlar farklı algılayıp darılıyorlar diye şu aralar sadece dikkat etmeye çalışıyorum
Geldim kıı yattinmiBenden başka kimse yok yine kizlarrrrr
Kizlar ben olsam bu gazla 2 haftada 70 e duserimO
Ohhh yetisemezsinki:))
Yol acin nisa geliyorrrrVaaaayyy gelmeyin üstüme uleynnn geri dönüşüm muhteşem olacak kaçın derimm:))
Offf sarzim bitiyo eyle şarja takıl teli belki Aslı hanım Ceyda hanım Elif hanim da gelir
Dyetisyenemi gideceksin yoksa bizimle beraber saf proteinmi yapcksn. Gel kız kapışalım böyle daha iyi verirz:))
Kendini tanıtsana boy kilo yaş evlimisn nerdensin :))Denemediğim kalmadı ki. Çok övülen bir diyetisyen var denemem lazım:)
Günaydin cnmKendini tanıtsana boy kilo yaş evlimisn nerdensin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?