97 kiloyla tekrar basliyorumm

İgsallah Nisacığım kız bendemi yapsam ne

Kizlar ben orkideseverceyda
Geceden beri telefonum takildi sayfayi acamadim sifremi unutmustum denemedigim özel gun tarihi kalmadi
yanlis verdim diye bi sure kilitlendim
yani anlayacaginiz coook ugrastim beceremedim
kalkinca gene denedim olmadi
bu nicki bikac sene once yegenim acmis
dersleri yogun oldugu icin kullanmiyormus bana verdi artik burdan yazisacagim:)

Bende bu kim dedim acaba gizli bir hayranımızmı var msjlarmızı beğenip duruyı:))) hoşgeldin. Ben tlfndan gryrm hiç çıkış yapmıyorum ama sorsan bende şifremi bilmiyrm hatrlamıyorum inanki:))) dua ediyim tlfnuma bişi olmasn

Dün kizimdaydim cok yogundum cücükleri bile doyasiya sevemedim
5 kg et dogradim mubarek bicaklarda köreldi sol omzumdan sol kulagima kadar tutuldum
Allah tan simdi iyiyim
yemekten sonrada dünürüm sarma saralim dedi bide onu sardik
torla topla bayaa gec geldim
anaaam 17 sayfa dedimya 20 den fazla ilerlemissiniz geri dönduydum begenerek cevap yazarak sona geliyim diye
zaten msjlari okumam yarim saati gecti bide tel takilinca bari namazimi kiliyim dedim
namazdan sonrada 1 cuz kuran okuduk
ilhan hocayla deyil kabe imamlariyla mukabeleyi okumaya karar verdim
cunku daha hizlilar sonra gittim yattim

Canim benim
Zaten ilkinide kizkardesim actiydi
kaybolma ihtimali aklima gelmedi saklamadim
kardesimde bana guvenmis saklamamis
gece yazdim sabahda kafasini sisirdim sonunda bunu verdiler

Aslı abla cankız ve muruvetçim bu topiğin eskileri sizsiniz anam bi tedpitm var doğrumu sizcede.Ben bu topiğe geldim ayağım uğurlu geldi bacılar gelen gelene:)) pazarada gidiyom hangi arabaya uğrasam orası doluşuyor genelde:))

Yediklerime gelince
1 kepce mercimek corbasi
biraz et
2 dilim auflauf
2 cilek
bikac dilim karpuz
bol domates salatalik
1 tanede cikolatali gofret

tatli olmazmi kim sorduydu hatirlamiyom valla daha geride dönmem zaten telefonumun tadi yok
antepfistikli baklava vardi
sütlac vardi
käse kuchun(peynirli pasta) vardi
hicbirini yemedim ama gofret yedim

Masallah bereketlisin demekki

Sabah yuruyusunude canim istemedi önce suraya yazi yazmayi beceriyim dedim
cok sųkür becerdik
ay carsilar beni özlemistir ögleden sonra bi gidip hasret gideresim var(beyim izin verirse sarhoslarin durumu filan)

Ben olsam accık ucundan bakardım anam nasıl dayanıklısnız sofrada gözümüzn önünde ve yemiyorsunuz helal olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…