- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Günaydın tatlım:*Günaydin cnm
İgsallah Nisacığım kız bendemi yapsam neGünaydııın fıstıklAaaar...Kızlar iki gündür yeşil kahveyi iki kere içiyodum yediklerim kilo olarak dönmesn diye çok şükürde tartı kilo olmadğnı gösterdi. Aslı abla ve Elif tartıldm pro diyetine 92.7 yle başlıyorum ben gazam mübarek olsun. Tahminimce herşey yolnda giderse 4 gün sonra 89 u tartıda görmem lazım İnşalllaaaah
Gel kız sende katıl:))İgsallah Nisacığım kız bendemi yapsam ne
100grm daha gitmiş gözn aydn tatlımGünaydinn bugün 89.500 ciktimm
Soğan salatasi yeniyormuGel kız sende katıl:))
Bende bu kim dedim acaba gizli bir hayranımızmı var msjlarmızı beğenip duruyı:))) hoşgeldin. Ben tlfndan gryrm hiç çıkış yapmıyorum ama sorsan bende şifremi bilmiyrm hatrlamıyorum inanki:))) dua ediyim tlfnuma bişi olmasnKizlar ben orkideseverceyda
Geceden beri telefonum takildi sayfayi acamadim sifremi unutmustum denemedigim özel gun tarihi kalmadi
yanlis verdim diye bi sure kilitlendim
yani anlayacaginiz coook ugrastim beceremedim
kalkinca gene denedim olmadi
bu nicki bikac sene once yegenim acmis
dersleri yogun oldugu icin kullanmiyormus bana verdi artik burdan yazisacagim:)
Bravo cnm ayy anam bende bu kim diyodum:)Muruvetcigim gulucuk isaretinide becerdim
Canım ben pro dışnda bişi yenmiyor biliyorum ama az yersen bişi olmaz heralde diyorum. Geçen bende yaptğmda ağzmn tadı çok bozldğnda iki dilm domates yemştmSoğan salatasi yeniyormu
Canim benimBende bu kim dedim acaba gizli bir hayranımızmı var msjlarmızı beğenip duruyı:))) hoşgeldin. Ben tlfndan gryrm hiç çıkış yapmıyorum ama sorsan bende şifremi bilmiyrm hatrlamıyorum inanki:))) dua ediyim tlfnuma bişi olmasn
Masallah bereketlisin demekkiAslı abla cankız ve muruvetçim bu topiğin eskileri sizsiniz anam bi tedpitm var doğrumu sizcede.Ben bu topiğe geldim ayağım uğurlu geldi bacılar gelen gelene:)) pazarada gidiyom hangi arabaya uğrasam orası doluşuyor genelde:))
Ben olsam accık ucundan bakardım anam nasıl dayanıklısnız sofrada gözümüzn önünde ve yemiyorsunuz helal olsun:)Yediklerime gelince
1 kepce mercimek corbasi
biraz et
2 dilim auflauf
2 cilek
bikac dilim karpuz
bol domates salatalik
1 tanede cikolatali gofret
tatli olmazmi kim sorduydu hatirlamiyom valla daha geride dönmem zaten telefonumun tadi yok
antepfistikli baklava vardi
sütlac vardi
käse kuchun(peynirli pasta) vardi
hicbirini yemedim ama gofret yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?