- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Koşu bandın vardı sanki öyle hatrlıyorum yanlşmıyım?Sabah yuruyusunude canim istemedi önce suraya yazi yazmayi beceriyim dedim
cok sųkür becerdik
ay carsilar beni özlemistir ögleden sonra bi gidip hasret gideresim var(beyim izin verirse sarhoslarin durumu filan)
Yok canim bi o eksik plates malzemelerimKoşu bandın vardı sanki öyle hatrlıyorum yanlşmıyım?
Anacim geceden beri ugrasiyom beceremedim bi turluHayırlı günler olsun hepinize fit hatunlar :)))
Vildangel hoşgeldin hayatım :) kız Ceyda , Nisa şifre değiştirme bölümünüz var anam ordan değiştirin unutmayacagınız birşey koyun anam :))
Nisaeylemmir canım ne güzel kilo vermişsin kız bak sen cimcimeye Maşallah :))
cankizzzz -100 gr gayet güzel hayatım tebrikler :)
Kız biz şimdi sana Ceyda mı Vildan mı diycez anam :)) ???
Tatlılara hayır diyebilmen müthiş, kız gofreti yiyene kadar ordaki tatlılardan yeseydin bari anam :))
M Muruvet şekerim sende gel proya canım beraber yapalım orucda da yaparım dersen :)
Kızlar ben giderek kilo alıyorum ya 74,300 çıkdım +1 kiloyum geçen haftaya göre OHAAA diyorum kendime :)) dünkü pilavlar kendini gösterdi demek ki :) şişlik zaten var ölçülerimde artıda.. İnşallah ödemdir :))
Pro diyetine geçmem inşallah iyi gelir bakalım.. Daha bişey yemedim canımda istemiyor ama sabah yatmadan tavukları çıkarmışdım buzlukdan, fırına atarım bir saat sonra yavaş yavaş pişsinler o zamana acıkırım heralde ...
Canım benim puanım 78 di 5000 olunca 113 puan oldu :)Aslii uyuyonmu kıı
bana bi ödül verilmis ne ise yariyor onlar
sen 5000 msj davasi vardi ne verdiler ayol
Canım ucundan baksaydın diycem ama öyle ucundan dokununcada bi bakmışsın hepsi gitmiş oluyor :))Anacim geceden beri ugrasiyom beceremedim bi turlu
Aslinda fistikli baklavayi cok severim ya onu yiyecektim yada gofreti.1 dilim baklava yada 1 dilik yaspastayi eritmek icin 4 saat yurumek gerekiyormus.yurumeyi seviyomda 4 saat nasil yuruyum
ceydaya alistim canim ceyda deyin yoksa benimde kafam karisir
gecede yemedim haa
sadece multivitamin tabs ictim.oda tatliya leptini engellemistir ama napiyim en azindan fazladan kalori almadim
Evet hergun aliyorumCanım ucundan baksaydın diycem ama öyle ucundan dokununcada bi bakmışsın hepsi gitmiş oluyor :))
Ayy çok zor eriyor bu kaloriler ya :))
Vitamin hapları bana kilo yapıyor sanki ayda 3,4 kez bende alıyorum ama sürekli almıyorum , sen sürekli mi alıyorsun canım.. Oruçlusun leptin gün içinde de çalışır canım merak etme :)
Demek yapmıyor bendeki psikolojik demek ki :)Evet hergun aliyorum
Omega 3
d vitamini
B vitamini
multivitamin
Kilo yaptigini zannetmiyorum tam karatay yaptigim dönemlerde hic zorlanmadan kilo veriyordum.cok istememe ragmen tam uygulayamiyorum
kismet artik tr gidip geliyim önce su orucu sonra karatay diye dusunuyom
Hayırlı günler canım uykudamı kalmştın kız? Kahvenin etkisiyle yediklerim yapşmadı çok şükürkii. Seninkininde kilo oldğnu sanmıyorum regl şişknliği artı pilav fasülyenin şişliği var bu denektrki sen yarın daha fazla eksi çıkacan kızz. Ben kahvaltmı yaptm akşam toptan paylaşırımHayırlı günler olsun hepinize fit hatunlar :)))
Vildangel hoşgeldin hayatım :) kız Ceyda , Nisa şifre değiştirme bölümünüz var anam ordan değiştirin unutmayacagınız birşey koyun anam :))
Nisaeylemmir canım ne güzel kilo vermişsin kız bak sen cimcimeye Maşallah :))
cankizzzz -100 gr gayet güzel hayatım tebrikler :)
Kız biz şimdi sana Ceyda mı Vildan mı diycez anam :)) ???
Tatlılara hayır diyebilmen müthiş, kız gofreti yiyene kadar ordaki tatlılardan yeseydin bari anam :))
M Muruvet şekerim sende gel proya canım beraber yapalım orucda da yaparım dersen :)
Kızlar ben giderek kilo alıyorum ya 74,300 çıkdım +1 kiloyum geçen haftaya göre OHAAA diyorum kendime :)) dünkü pilavlar kendini gösterdi demek ki :) şişlik zaten var ölçülerimde artıda.. İnşallah ödemdir :))
Pro diyetine geçmem inşallah iyi gelir bakalım.. Daha bişey yemedim canımda istemiyor ama sabah yatmadan tavukları çıkarmışdım buzlukdan, fırına atarım bir saat sonra yavaş yavaş pişsinler o zamana acıkırım heralde ...
Şuan yarştayız tatlım o yüzden spor salonu hediye etmek yok istersen en kalorilisinden tatlı gönderirim şekerimCanım benim puanım 78 di 5000 olunca 113 puan oldu :)
Bide bir tepsi baklava gelecek ama hala yokNisaeylemmir gözlerim yollarda gelmedi koz niiirdeee baklavamm :)))
Seninde 78 puan yazıyor ama eski baya ondan almış puanları belli :) diğeri neydi acep bakmak lazım :)
Begenilme sayım 10.000 oluncada artık bişeyler bekliyorum .. Yanınada bu sefer tatil mi hediye eder Nisacım napar bilemem :)) spor salonu bedava giriş üyelik falan mı yaptırı bana bi güzellik düşünür heralde :)))))
Karatayda vitamin mi içmek gerekiyomuş anam ben şookDemek yapmıyor bendeki psikolojik demek ki :)
Evde dolu vitamin var eşim sağolsun pek meraklıdır bu tür şeylere oda kullanır :) bende mi sürekli alsam acep :)
Zaten az bucuk karatay usulu takılıyoruz canım ekmek sende yemiyorsun , yüzde yüz uymasakda :)
Ayy içime su serptin hayatım ya aslında kurufasulye bende şişlik hep yapar ama fasulyeyi fazla yememişdim pilav ok de :)Hayırlı günler canım uykudamı kalmştın kız? Kahvenin etkisiyle yediklerim yapşmadı çok şükürkii. Seninkininde kilo oldğnu sanmıyorum regl şişknliği artı pilav fasülyenin şişliği var bu denektrki sen yarın daha fazla eksi çıkacan kızz. Ben kahvaltmı yaptm akşam toptan paylaşırım
Kız bari kuzu çevirme falan gönder zalim :)) heç deelse bol bol yerim hem de zayıflarım :)))Şuan yarştayız tatlım o yüzden spor salonu hediye etmek yok istersen en kalorilisinden tatlı gönderirim şekerim
B12 ve D vitamini değerleri düşükse almak gerekiyor sanırım ama tabii bir test yaptırmak lazım, kafamıza göre almak da doğru değil ..Karatayda vitamin mi içmek gerekiyomuş anam ben şook
Anam onu yapan olsa ben yiyecemde nerdeeee:)))Kız bari kuzu çevirme falan gönder zalim :)) heç deelse bol bol yerim hem de zayıflarım :)))
Evet canim yememeye calisiyorum aslinda aklima bile gelmiyor ramazan boyunca 1 kucuk dilim pide yemistim hepsi oDemek yapmıyor bendeki psikolojik demek ki :)
Evde dolu vitamin var eşim sağolsun pek meraklıdır bu tür şeylere oda kullanır :) bende mi sürekli alsam acep :)
Zaten az bucuk karatay usulu takılıyoruz canım ekmek sende yemiyorsun , yüzde yüz uymasakda :)
Yesil kahveyi duydumda hic gormedimHayırlı günler canım uykudamı kalmştın kız? Kahvenin etkisiyle yediklerim yapşmadı çok şükürkii. Seninkininde kilo oldğnu sanmıyorum regl şişknliği artı pilav fasülyenin şişliği var bu denektrki sen yarın daha fazla eksi çıkacan kızz. Ben kahvaltmı yaptm akşam toptan paylaşırım
Canim benim omega 3 her Insanin almasi lazim diyor canan hocaKaratayda vitamin mi içmek gerekiyomuş anam ben şook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?