- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Çok güzel canım. Ben 4 km yi yaklaşk 50 dakikada yürüdm arada koştum 120 kaloriyi yaktğmı gösterdi .1 saat 50 dakikalik yuruyusumu yaptim geldim
7.000 adim attim 187 kalori 4,6 km1 saat 10 dakikasi seri yuruyus
oh bugunude atlattim
Cankızz hu huu nerdesn napıyosunn
İkisini ayrı ayrımı yaptın nerden esti misafrnmi var canım?Geldim cnm islak kek ve frambuazli kek yaptim mutfagi fln toparladimgeldimm
İkisini ayrı ayrımı yaptın nerden esti misafrnmi var canım?
Valla bende bayılırım kek yapıp sabaha yetştrmediğğm çok olmş. Oofff canım çekti yaaYok cnm misafir fln gelmicek ben cok severim kek pasta fln yapmayi esimde 2güne bitirir kocaman tepsileri
esim istedigi icin yaptim
Valla bende bayılırım kek yapıp sabaha yetştrmediğğm çok olmş. Oofff canım çekti yaaellerine sağlık afiyet olsun eşine canım sana değil ama:)) accık ucundan ye nefsni körelt okadar
Oooo Allahtan diyetteyim bune kizzzGeldim cnm islak kek ve frambuazli kek yaptim mutfagi fln toparladimgeldimm
Ben o tur el yapimi pastalari cok seviyom dayanamaamYok yok tadini ztn biliyorum niye tadina bakiyimki saat gec oldu ztn yarin yerim belki sabahtan
Oooo Allahtan diyetteyim bune kizzz
An itibariyle tartildim 86.7:)
Ben o tur el yapimi pastalari cok seviyom dayanamaam
Sen duruyorsan super
Harika dunden bugune ne kadar gitti bide toplamda ne kadar verdinAn itibariyle tartildim 86.7:)
Vay maşallah sonunda vucudun pes etti senin karşında canım süpersiiiin dünden bugüne -300 sanırım değilmi şekerimAn itibariyle tartildim 86.7:)
Dünden bugüne 300 gr ilk günden bugüne yani mart sonu nisan başı 98 gramida vardi 98_86.700=11.300Harika dunden bugune ne kadar gitti bide toplamda ne kadar verdin
Evet canim aynenVay maşallah sonunda vucudun pes etti senin karşında canım süpersiiiin dünden bugüne -300 sanırım değilmi şekerim
Valla masallah bir gun yemesem 2. Gunu saldiririm o yüzden hic yapmayim[/QUOTE][QUnkizzzz, post: 46983330, member: 423652"]Bende bayiliyordumm bu kilolari nasil aldim saniyorsun :):)
Aslinda ben duramazdimda dayaniyorummm onlar bana bakiyorr ben onlaraa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?