97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yesil kahveyi duydumda hic gormedim
Asliii burda varmi alip denesemmi
yoksa 1 ay beklerim napiyim
Canım geçen türk marketinde baktım göremedim. Tr' de Nescafe' nin de yeşil kahvesi varmış alman marketlerinde göremedim ama olsa bende alacakdım nisa çatur çutur eriyor yeşil kahveyle bizimde almamız lazım :)) Tr ye gidince al canım sende :)

Çatır çutur eriyor:))))

Kiloluyken hiç üşümezdim canım hatta kısın bile kısa kollu giyerdim ama zayıflayınca üşümeye başladım yağlar koruyordu demek ki :) kansızlıkda üşütür insanı ..
D vitamini genelde eksik ve eksik olunca kilo veremiyor insan ama ölçtürmeden kullanmak da doğru değil çünkü böbreklerde taş yapıyormuş fazla alındığında eşimden biliyorum bende canım .. Benim erkek kardeşim dahiliye doktoru Tr ye bu gidişimde yanına gidersem başdan aşağı bir çekup yaptırıcam kendimi :))

Kızlar bişey sorcam , tefal teflon tavam çizilmiş attım dün seramik tava aldım ikili set .. Oda yapışmaz falan diyorlar kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı ??? Az sonra tavuk kanat kızartıcam bakalım nasıl aslında kaç yıldır hep tereddüt ediyordum Annem döküm al demişdi ama dün 20€ set ikili görünce aman alayım bi deneyim dedim :))

Yapacam canım bende

Hayırlı olsun canim tahta kaşık kullandığın ve makineye atmadığın sürece çok kullanisli

Benim kizim kullaniyor Ici beyazlardan
her gittigimde tertemiz memnundur heralde yapisiyor diye sikayet ettigini duymadim
ama döküm tava biraz pahalida ömürluktur bidahasina ondan alirsin

Benim kizim kullaniyor Ici beyazlardan
her gittigimde tertemiz memnundur heralde yapisiyor diye sikayet ettigini duymadim
ama döküm tava biraz pahalida ömürluktur bidahasina ondan alirsin
Evet canım dökümleri araştırıp alayım bu ıcuz diye atladım dün yoksa döküm düşünüyordum zaten..

Menüm
Sabak peynrli bir yumurta yarım kase yoğurt şekersz iki çay
50 dk kan ter içindeki yürüyüşümü ve 30 dklık egzerszmi yaptım şükür
Sonrasunda yeşil çay ve bir baharatlı haşlama yumurta yedim
Akşam da tas kebabı yapcm ama pilavınfan değil içindeki etleri ve bir kase yoğrt yiyecem. İnşaAllah yarın şu 700 gramı vermş olmalıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…