Canım geçen türk marketinde baktım göremedim. Tr' de Nescafe' nin de yeşil kahvesi varmış alman marketlerinde göremedim ama olsa bende alacakdım nisa çatur çutur eriyor yeşil kahveyle bizimde almamız lazım :)) Tr ye gidince al canım sende :)Yesil kahveyi duydumda hic gormedim
Asliii burda varmi alip denesemmi
yoksa 1 ay beklerim napiyim
Çatır çutur eriyor:))))Canım geçen türk marketinde baktım göremedim. Tr' de Nescafe' nin de yeşil kahvesi varmış alman marketlerinde göremedim ama olsa bende alacakdım nisa çatur çutur eriyor yeşil kahveyle bizimde almamız lazım :)) Tr ye gidince al canım sende :)
Kiloluyken hiç üşümezdim canım hatta kısın bile kısa kollu giyerdim ama zayıflayınca üşümeye başladım yağlar koruyordu demek ki :) kansızlıkda üşütür insanı ..Canim benim omega 3 her Insanin almasi lazim diyor canan hoca
d vitamini her insanin almasi gerekiyor diyor
b vitamini ve multivitamin doktorum almami soyledi
malum her 6 ayda bir kan veriyorum
son gittigimde vitaminlere devam etmemi soylemisti
birde benim burnum cok üşür sizlerdede oluyormu merak ettim
:)))Çatır çutur eriyor:))))
Yapacam canım bendeHayırlı günler olsun hepinize fit hatunlar :)))
Vildangel hoşgeldin hayatım :) kız Ceyda , Nisa şifre değiştirme bölümünüz var anam ordan değiştirin unutmayacagınız birşey koyun anam :))
Nisaeylemmir canım ne güzel kilo vermişsin kız bak sen cimcimeye Maşallah :))
cankizzzz -100 gr gayet güzel hayatım tebrikler :)
Kız biz şimdi sana Ceyda mı Vildan mı diycez anam :)) ???
Tatlılara hayır diyebilmen müthiş, kız gofreti yiyene kadar ordaki tatlılardan yeseydin bari anam :))
M Muruvet şekerim sende gel proya canım beraber yapalım orucda da yaparım dersen :)
Kızlar ben giderek kilo alıyorum ya 74,300 çıkdım +1 kiloyum geçen haftaya göre OHAAA diyorum kendime :)) dünkü pilavlar kendini gösterdi demek ki :) şişlik zaten var ölçülerimde artıda.. İnşallah ödemdir :))
Pro diyetine geçmem inşallah iyi gelir bakalım.. Daha bişey yemedim canımda istemiyor ama sabah yatmadan tavukları çıkarmışdım buzlukdan, fırına atarım bir saat sonra yavaş yavaş pişsinler o zamana acıkırım heralde ...
Kuran okuyorum geldim ayol ne kıziyon giiiiKızlar aloooo soru sorduk be ya nirde herkes ???
Hayırlı olsun canim tahta kaşık kullandığın ve makineye atmadığın sürece çok kullanisliKızlar bişey sorcam , tefal teflon tavam çizilmiş attım dün seramik tava aldım ikili set .. Oda yapışmaz falan diyorlar kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı ??? Az sonra tavuk kanat kızartıcam bakalım nasıl aslında kaç yıldır hep tereddüt ediyordum Annem döküm al demişdi ama dün 20€ set ikili görünce aman alayım bi deneyim dedim :))
Teflon gibi kullanılıyormuş zaten, yok ben makinaya hiç tencere koymam zaten tencerelerimi hep elimde yıkarım :)Hayırlı olsun canim tahta kaşık kullandığın ve makineye atmadığın sürece çok kullanisli
Benim kizim kullaniyor Ici beyazlardanOlivenoil .!.:Kızlar bişey sorcam , tefal teflon tavam çizilmiş attım dün seramik tava aldım ikili set .. Oda yapışmaz falan diyorlar kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı ??? Az sonra tavuk kanat kızartıcam bakalım nasıl aslında kaç yıldır hep tereddüt ediyordum Annem döküm al demişdi ama dün 20€ set ikili görünce aman alayım bi deneyim dedim :))
Evet canım dökümleri araştırıp alayım bu ıcuz diye atladım dün yoksa döküm düşünüyordum zaten..Benim kizim kullaniyor Ici beyazlardan
her gittigimde tertemiz memnundur heralde yapisiyor diye sikayet ettigini duymadim
ama döküm tava biraz pahalida ömürluktur bidahasina ondan alirsin
Ben seramik kullanmadm hiç ama onlarda çiziliyr. Dökümler ömürlükmş bende duydmda pahalı set olarak alnmz tane tane alırz olmada:))Evet canım dökümleri araştırıp alayım bu ıcuz diye atladım dün yoksa döküm düşünüyordum zaten..
Allahın ne güzel bizde burda kavrulmuş Adana 61 derece oyyyyHava bi aciyor bi yagiyor kizlar ben yuruyuse gider öptüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?