Bence seninki iyi 23 sayfa okumam lazımAnaaaam kizlar ne cosmussunuz masallah ya
ben hepsini üstünkörü okudum yarim saati gecti 17 sayfamiydi neydi
beyimin yemegini hazirlayim tekrar yavas yavas msj lari begene begene cevap vere vere geliyim
Estagfurullah tatlım genede güzel boyun canım MaşallahBen sana gore biraz bodurum tatlim
Boyum 1.63
Canım sebze dediğim basit şeyler normal sebze değil de salata falan gibi domates gibi basit .. Ama saf yapmak en etkilisi aslında ama şu an içim safı kaldırmıyor duruma göre artık sende yaparsın canım ..
Canım biz sizden bir saat gerideyiz ama iftarımız size göre 23 de oluyor iftar saati daha uzun sizlere göre hani diyarbakırla İstanbul nasıl farklı saatlerde açıyor orucu onun gibi bizde epey geç açıyoruz buranın saatiyle 22 de ve sanırım 22:10 a akadar çıkacak 21 haziranda en uzun gün olacak ya sonra düşmeye başlıyacak inş :)Senle bi saat fark var.bizim 23 :06 şimdi
Muhakkak zorlanıyo insan ama inan bana yarın tartıda eksi görünce çoook sevineceksin. Sen nerdensin canım hangi şehir?Evet yaptım. Tandır, peynir vs yedim Karnın tok ama gözüm bayağı bir aç Sofradakilerden zor ayrıldım
Ben seni gayet azimli görüyorum tatlım kesinlikle bu sefer başaracaksın incecik olacaksın canım benim :)Teşekkür ederim Aslı abla inşallah git gide daha da alışırım
Evet yaptım. Tandır, peynir vs yedim Karnın tok ama gözüm bayağı bir aç Sofradakilerden zor ayrıldım
Canım istanbulda 40 dk geç açıyolarsa 40 dk bizden sonra imsaği kapatıyolar ama.tuttuğmz saat aynı yani.sizin imsakla iftar saati arası kaç?Canım biz sizden bir saat gerideyiz ama iftarımız size göre 23 de oluyor iftar saati daha uzun sizlere göre hani diyarbakırla İstanbul nasıl farklı saatlerde açıyor orucu onun gibi bizde epey geç açıyoruz buranın saatiyle 22 de ve sanırım 22:10 a akadar çıkacak 21 haziranda en uzun gün olacak ya sonra düşmeye başlıyacak inş :)
Bizde imsak 3.40 gibi oluyor canım :) tutma süresi bizde değişiyor işde imsağımızda erken yani :))Canım istanbulda 40 dk geç açıyolarsa 40 dk bizden sonra imsaği kapatıyolar ama.tuttuğmz saat aynı yani.sizin imsakla iftar saati arası kaç?
İmsagimiz aynı hemen hemen iftar 20:09Bizde imsak 3.40 gibi oluyor canım :) tutma süresi bizde değişiyor işde imsağımızda erken yani :))
Biz sizden nerdeyse 3 saat fazla tutuoruz :))İmsagimiz aynı hemen hemen iftar 20:09
18 saat 40 dk tutuyoruz yanlış hesaplamadıysam biz :)Bizim imsak 02:58 iftar 19 50
Evet sizinki bzden fazla.nekadar orantısız iftarla imsak arası pek yok.sahur yemeyebilirsnde sankimm18 saat 40 dk tutuyoruz yanlış hesaplamadıysam biz :)
Oralar serin bişi olmaz tatlım bugün 61 dereceydi:)Biz sizden nerdeyse 3 saat fazla tutuoruz :))
Canım bişey diycem ağzın açık kalcak şimdi :)))Evet sizinki bzden fazla.nekadar orantısız iftarla imsak arası pek yok.sahur yemeyebilirsnde sankimm
Ayy evet yaaa Allah kolaylık versin kız.. Bizde bir soğuk bugün bildiğin kış :)) gelin kıı buraya siz :))Oralar serin bişi olmaz tatlım bugün 61 dereceydi:)
Valla ohhh tam benlik kış kıyameti coook severim ben sıcağı hiç semiyommmAyy evet yaaa Allah kolaylık versin kız.. Bizde bir soğuk bugün bildiğin kış :)) gelin kıı buraya siz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?