Cankızz vallahi iradene hayranım canımm. Benim minikler kurabiye istyr yapcm şimdi proda olmasam yarın yerdm ama malesef 4 gn yasak yiyemiyecm. Yarını merak ediyorum nekadar vericem acepp
Helal olsunDünden bugüne 300 gr ilk günden bugüne yani mart sonu nisan başı 98 gramida vardi 98_86.700=11.300
Kııızz aynı tarihlerde başlamışız bende 104.6 yla başladm 12 kilo verdim ama kaçamaklar çok oldu. Bende 12 verdm diye kasınıyorum benmki senden fazla daha çok vermelydm yaa helal olsunnDünden bugüne 300 gr ilk günden bugüne yani mart sonu nisan başı 98 gramida vardi 98_86.700=11.300
Benim pro bozulmasn diye kız valla normal diyet durduramzdı beni emin ol:))Bak sende iradelisin 4 gün yemicem diyorsun :)
Ramazanda bukadar kilo kaybı iyidr canımm senide tebrk ederimmAsliiiii sana yetistim
bende 74.400 ciktim oruca basladigimdan beri 1.400 vermisim
gerci senin sisler inince beni gecersinde
olsuuun ben gene sana yetisirim
kiz gel kiz sunlari catlatalim
bizim agzimiza sakizi verip seyirci yapiyorlar
sakizi kim cigneyecekmis seyre kim dalacakmis kim yol alacakmis gosterelim
Teşekkürler canim seninde masallahin var kuzumKııızz aynı tarihlerde başlamışız bende 104.6 yla başladm 12 kilo verdim ama kaçamaklar çok oldu. Bende 12 verdm diye kasınıyorum benmki senden fazla daha çok vermelydm yaa helal olsunn
Ben sana gore biraz bodurum tatlimÖncelikle M Muruvet canım tebrik ederim bak artık kırdın duraklamayı tıkır tıkır gidiyor Maşallah canım :)
cankizzzz ellerine sağlık hayatım ve yemediğin için tebrikler azmine hayranım tatlım :))
vildangel canım senide tebrik ederim hem güzel yürümüşsün hemde kilonu canım Ramazanda verebildiğini ispatladın canım .. Ben daha Ramazanın ilk günü 72,500 görmüşdüm sonra hep yukarlara tırmandım yediklerimden kilo mu aldım şişlik miydi bilmiyorum ama şu an sabah 74,500 dum yani :))
Tamam kapışalım senle hayatım :) senin boyun kaçdı ? Yazmışdın ama unuttum canım . Benim 172
Nisaeylemmir rakibem bugün sırf pro yemişsin tebrikler canım :)
Kız ben daha iki minik çıtır salatalık dışında bişey yemedim , az sonra iftarda bizimkilerle yiycem tavuklarımı inşallah :))
Salatalık olmamalı aslında ama azcık salata falan ekliyebilirim ben ya sırf pro içim almayabilir .. Az tutunca sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum :))
Burayla saat farkı kaç sizin yaa.saat kaç şimdi orda
Senle bi saat fark var.bizim 23 :06 şimdiSaat tam 22 cnm
Senle bi saat fark var.bizim 23 :06 şimdi
Teşekkür ederim Aslı abla inşallah git gide daha da alışırımEvet canım gayet güzel menün muhallebi olmasa iyiymiş ama en azından yarım kaseymiş canım , sporunda harika canım :)
Evet yaptım. Tandır, peynir vs yedim Karnın tok ama gözüm bayağı bir aç Sofradakilerden zor ayrıldımEliiif sen nerelerdesin kıız yaptınmı proyu???
Yok yok benim için de gayet iyi oldu Allah razı olsun senin sayende bir adım atmış oldumAslı ablam ve Elifçim sizi zorlamş gibi oldum sanki isterseniz siz yapmayabilirsnz pro dyetni benm ihtyacm var bi dur demem lazm çünkü iştahm fena açılmş.Allahn izniyle yapabildiğim kadar 3 4 gün yapcm inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?