97 kiloyla tekrar basliyorumm

Asliiiii sana yetistim
bende 74.400 ciktim oruca basladigimdan beri 1.400 vermisim
gerci senin sisler inince beni gecersinde
olsuuun ben gene sana yetisirim

kiz gel kiz sunlari catlatalim
bizim agzimiza sakizi verip seyirci yapiyorlar
sakizi kim cigneyecekmis seyre kim dalacakmis kim yol alacakmis gosterelim

Dünden bugüne 300 gr ilk günden bugüne yani mart sonu nisan başı 98 gramida vardi 98_86.700=11.300
Kııızz aynı tarihlerde başlamışız bende 104.6 yla başladm 12 kilo verdim ama kaçamaklar çok oldu. Bende 12 verdm diye kasınıyorum benmki senden fazla daha çok vermelydm yaa helal olsunn

Ramazanda bukadar kilo kaybı iyidr canımm senide tebrk ederimm

Öncelikle M Muruvet canım tebrik ederim bak artık kırdın duraklamayı tıkır tıkır gidiyor Maşallah canım :)
cankizzzz ellerine sağlık hayatım ve yemediğin için tebrikler azmine hayranım tatlım :))
vildangel canım senide tebrik ederim hem güzel yürümüşsün hemde kilonu canım Ramazanda verebildiğini ispatladın canım .. Ben daha Ramazanın ilk günü 72,500 görmüşdüm sonra hep yukarlara tırmandım yediklerimden kilo mu aldım şişlik miydi bilmiyorum ama şu an sabah 74,500 dum yani :))
Tamam kapışalım senle hayatım :) senin boyun kaçdı ? Yazmışdın ama unuttum canım . Benim 172
Nisaeylemmir rakibem bugün sırf pro yemişsin tebrikler canım :)
Kız ben daha iki minik çıtır salatalık dışında bişey yemedim , az sonra iftarda bizimkilerle yiycem tavuklarımı inşallah :))
Salatalık olmamalı aslında ama azcık salata falan ekliyebilirim ben ya sırf pro içim almayabilir .. Az tutunca sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum :))

Ben sana gore biraz bodurum tatlim
Boyum 1.63

Aslı ablam ve Elifçim sizi zorlamş gibi oldum sanki isterseniz siz yapmayabilirsnz pro dyetni benm ihtyacm var bi dur demem lazm çünkü iştahm fena açılmş.Allahn izniyle yapabildiğim kadar 3 4 gün yapcm inşlh
Yok yok benim için de gayet iyi oldu Allah razı olsun senin sayende bir adım atmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…