Bizde güneşe hasretiz :)) sizde kış güzeldir ılık demi ne güzel :) bizde kışlar bazen -30 derece oluyor , gerçi iki kışdır -15 den düşmedi ama :)Valla ohhh tam benlik kış kıyameti coook severim ben sıcağı hiç semiyommm
Allah kabul etsin canım :)Kuran okicam canlar grsrz öptüm hepinizi muahhh:)
Evet vanim bizde diyanete uyuyoruzCanım bişey diycem ağzın açık kalcak şimdi :)))
Süleymancılara göre imsak 1,30 da oluyor iftar aynı , hatta yatsı vakti girmiyor diye yazın yatsı namazı kılmayanlarda oluyor onlarda .. Ama biz diyanete uyuyoruz .. Kafa karışıklığı var yani hep bu bizdeki saatlerde ..vildangel canım siz de diyanete mi uyuyorsunuz ??
Evet canım o bakımdan sıkıntı yok :)
Nirdesinizzz
Eee napıyon canım , pek az sohbete takılıyorsun tatlım :) sizde de soğuk mu hava :) tv zliyor musun ?Burdayim cnm ben
Bende burdayimNirdesinizzz
Eee napıyon canım , pek az sohbete takılıyorsun tatlım :) sizde de soğuk mu hava :) tv zliyor musun ?
Evet bizimde öyle güneş varken bir bakmışsın yağmur yağıyor aniden :))Yok buara iyi bugün sicakti aksam üstü cok hafif yagmur yagdi buralarin havasina ztn hic belli olmuyor
tv pek izlemiyorum internetten dizi fln bakiyorum
Kuzum sen bugün menü paylaşmadın ?? Yoksa görmedim mi diycem ama ??Bende burdayim
Ay bende cankiiz tv pek acmiyorumYok buara iyi bugün sicakti aksam üstü cok hafif yagmur yagdi buralarin havasina ztn hic belli olmuyor
tv pek izlemiyorum internetten dizi fln bakiyorum
Sen hangi diziyi seviyorsun canım ??Ay bende cankiiz tv pek acmiyorum
Telden dizileri takip ediyorum
o yuzdende telefonu bozmak uzereyim
Burasida oyle bi kapali bi acikEvet bizimde öyle güneş varken bir bakmışsın yağmur yağıyor aniden :))
En sevdiğin dizi hangisi ayy ??
Evet bizimde öyle güneş varken bir bakmışsın yağmur yağıyor aniden :))
En sevdiğin dizi hangisi ayy ??
Ay bende cankiiz tv pek acmiyorum
Telden dizileri takip ediyorum
o yuzdende telefonu bozmak uzereyim
Amanda pek bir nostaljiksin canım ya :))Yaprak dökümü
asmali konak
avrupa avrupa
umutsuz ev kadinlari
eski diziler ama sürekli bakiyorum :)
Bende bu sene nerdeyse hiç dizi izlemiyorum .. Gecen yıl dirilişi izliyordum bu sene basda kaçırınca sonra takip etmedim belki yaza izlerim :)Burasida oyle bi kapali bi acik
Elimde semsiyeyle yuruyuse cikiyorum damla yagmur yok
bir saat sonra bardaktan bosalircasina yagiyor
ben en cok kurtlar vadisi pusu
filinta
Dirilis ve tarihi film yada dizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?