Vazgeçmek yok şekerim , istersen bin kere boz, yeni bir başlangıç için asla geç değil... Ben bugün sadece protein diyeti yapıcam.. Sabah iki yumurta haşladım yedim.. Birazdan tavuk haşlıycam sadece tavuk yiycem.. Tek protein çok güzel kilo verdiriyor.. Yarın sonucu yazarım sizede... Hadi birbirimize destekle başlıyalım sende bi Bismillah çek toparlan kuzum, başaramıycam iradesizim deme başarıcaksın... Meyve hamırişi tatlı yeme bunlar acıktırıyor, sebze ve protein ağırlıklı git canımcıım...
İgsallah olur cnmSüper bir menü olmuş canım :)
Bende sabah iki yumurta
Öğlen tavuk haşlama
Akşam tavuk çorbası yoğurtlu
Bugün protein diyeti yapıyorum başka birşey sürmedim ağzıma bakalım yarın değişme olacak mı ..
Günaydın kizlar
Redbul ne alaka kız ilahiBugün 96.700 ciktim
sabah 1 tane redbull
öglen kanat brokoli bulgur pilavi
aksam yok
3litre su
20dk yürüyüs
Redbul ne alaka kız ilahi
aynen bende öleyim..Bu kacinci actigim konu ben bile unuttum
Istedigim zaman kilo veriyorum
ama cabuk pes ediyorumm
ayaklarim agriyor diyordum hep
veeee hem sag hem sol tarafta topuk diken oldugu ortaya ciktiii
Doktorum kilodann dediii
coook canim aciyorr yürüyemiyorumm
acida ceksem artik biraz hareket etmek zorundayimm
yarin basliyorum 25 yasindayimm
ama ben kendimi 50 yasinda hissediyorumm resmen kilodan ruhum yaslandii yaa
isteyenlerr benimle birlikte basliyabilir
Çok güzel bravo cnmKızlar dün protein diyeti yapmışdım sırf, bugün sonuçları yazım :)
77,600 geldim dün 78,400' düm -800 gr gitti :)
Bugünde devam edicem protein diyetine canlarım :)
Tabii sporumda var 40 dak Insanity yapmışdım ..
Günde tek öğüne düşürmüşsün tatlım, aslında devam edebilirsen bu şekilde çok güzel kilo verirsin.. Sporda yapmışsın, etkilerini iki üç güne görürsün hadi devam süper başladın tatlım :) pes etmek yok bu sefer.. 90 kiloya inene kadar kaçamak yok ona göre :) yedikde ne oldu şekerim az tutalım kendimizi demi :)Bugün 96.700 ciktim
sabah 1 tane redbull
öglen kanat brokoli bulgur pilavi
aksam yok
3litre su
20dk yürüyüs
Aslında az yemekden ziyade doğru besinleri yemek lazım.. Mesela yumurta, tavuk eti, balık, et türü yersen az yemene gerek yok doyuncaya kadar ye yanında salata yoğurt da olabilir.. Yeter ki basit karbonhidratları azaltabilelim..aynen bende öleyim..
çabuk pes ediyorumm..
ama dikkat ediyorum..
açlığa dayanmayı öğrenmelisin ilk önce..
az yiyeceksin.. spor yapcaksin alıştırcaksin kendini..
Canım sabah 3 haşlanmış yumurta yedim iki çatal ucuyla peynir aldım accıkdı, tuz atmadım, peyniride tuz niyetine yedim zaten:) ama aslında peynir yenebilir ..Ne yediğini yaz cnm
83,3 kilodayim.. karbonhidrata düşkünlüğüm var evet..Aslında az yemekden ziyade doğru besinleri yemek lazım.. Mesela yumurta, tavuk eti, balık, et türü yersen az yemene gerek yok doyuncaya kadar ye yanında salata yoğurt da olabilir.. Yeter ki basit karbonhidratları azaltabilelim..
Sen kaç kilosun tatlım ??
Aynı düşkünlük bende de var canım :)83,3 kilodayim.. karbonhidrata düşkünlüğüm var evet..
vazgeçsek olmuyor bende karbonhidrata BAY BAY demek istiyorum işte
yinede kilomu 5 aydir sabit tutabiliyorum. veremedim gitti. karbonhidratlar yüzünden...
hergün yarim saat yürüyorum bağa çikiyorum.. terleyerek eve geliyorum. bağ ( yani merdiven gibi gibi ama merdiven yok düz yol işde)Aynı düşkünlük bende de var canım :)
Napalım mücadele edicez azaltıcaz inşallah :)
Spor yapıyor musun kuzum ?
Gayet güzel yürüyüş yapman şekerim :)hergün yarim saat yürüyorum bağa çikiyorum.. terleyerek eve geliyorum. bağ ( yani merdiven gibi gibi ama merdiven yok düz yol işde)
bak orasi doğru... işte diyorum ya karbonhidrat sevdasindan vazgeçsek manken gibi olucam da nerdee..Gayet güzel yürüyüş yapman şekerim :)
Yediklerine dikkat edersen kilo vermende hızlanır kesinlikle canım :)
Gerçekden zayıflamak istiyorsan geçeceksin tatlım :)bak orasi doğru... işte diyorum ya karbonhidrat sevdasindan vazgeçsek manken gibi olucam da nerdee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?