Amanda pek bir nostaljiksin canım ya :))
Iyi geceler tatlimNeyse sohbetinize doyum olmaz ama ben yatiyorum cok uykum geldi
iyi gecelerr sabah grs öptümm
İkili rakamlara bir insem. İstanbul'da yaşıyorum babam aslen Ordulu ama hiç gidip gezmek nasip olmadıMuhakkak zorlanıyo insan ama inan bana yarın tartıda eksi görünce çoook sevineceksin. Sen nerdensin canım hangi şehir?
Sabırla o günlerde gelecek inşallah tatlım :) devam, motivasyon ve sabır asıl anahtar kelime bunlar canım ..İkili rakamlara bir insem. İstanbul'da yaşıyorum babam aslen Ordulu ama hiç gidip gezmek nasip olmadı
Evet cnm kışın da ılık size goreBizde güneşe hasretiz :)) sizde kış güzeldir ılık demi ne güzel :) bizde kışlar bazen -30 derece oluyor , gerçi iki kışdır -15 den düşmedi ama :)
Allah kabul etsin muruvet kacinci cuzdesinOTE="Muruvet, post: 46985272, member: 748780"]Kuran okicam canlar grsrz öptüm hepinizi muahhh:)
Günaydın geleceğin fit güzelleri...eveeettt tartıldım veeeeee 91.6 çıktım yani 92.7 -91.6=1.1gr
Aslı abla Elif siz nekadar verdiniZ merAk ediyorum
Bu ne yaaa nerdesiniz sevincimi paylaşacak kimse yokmu aşk olsun
100 grmda süper canım en azndan almıyorsn veya durmuyorr değilmiSelamlarrr bugünkü kilom 89.400 fazla gitmiyor 100 gr sadece ama olsun oda biseyy :)
Durmak yokk böyle kaç gün dayanırsam yapıcam artıkCnm coook iyi vermissinn devammm :)
Evet canım geçende pro yaptğmda ilk gün 1 kilo grmıda vardı verdimHer ikinizde tebrik eniyorum maşallah nisa birgün demi 1 kilo 100 gr verdin kiz
Maşallah devamEvet canım geçende pro yaptğmda ilk gün 1 kilo grmıda vardı verdim
100 grmda süper canım en azndan almıyorsn veya durmuyorr değilmi
Çok sevindim benim tartım bozuldu birazdan kardeşimde tartılıp yazarım sonucu inşallahBu ne yaaa nerdesiniz sevincimi paylaşacak kimse yokmu aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?