Supersin canim tebrik ediyorumGünaydın geleceğin fit güzelleri...eveeettt tartıldım veeeeee 91.6 çıktım yani 92.7 -91.6=1.1gr
Aslı abla Elif siz nekadar verdiniZ merAk ediyorum
Damlaya damlaya göl olacak cankizimSelamlarrr bugünkü kilom 89.400 fazla gitmiyor 100 gr sadece ama olsun oda biseyy :)
Damlaya damlaya göl olacak cankizim
Sabirli ol bigun az gider bigun cok yeterki gitsin
Sende saf pro yapmştın en az 1 kilo gttiğine eminim canım merakla bekliyrmÇok sevindim benim tartım bozuldu birazdan kardeşimde tartılıp yazarım sonucu inşallah
İki haftadamı bu 5 kiloyu verdin? Valla bende hatrlayamadım fazla aktif olmayınca. Amiiin umarm hepimz istediğimz kiloya ulaşırzKizlar ben daha oncede yazmıştım ama sen okumadin sanırım onceki sayfalari genede tekrar edeyim ikinci bebekten sonraki halim 2haziran tarihi 1.65 boy 97.800 le başladığım saglikli beslenme yolunda halen emziriyorum ve bugun 92.100 cok şükur canim birazda sen anlat
O zaman tekrar hosgeldin canimKizlar ben daha oncede yazmıştım ama sen okumadin sanırım onceki sayfalari genede tekrar edeyim ikinci bebekten sonraki halim 2haziran tarihi 1.65 boy 97.800 le başladığım saglikli beslenme yolunda halen emziriyorum ve bugun 92.100 cok şükur canim birazda sen anlat
Ayyy by topik neden bukadar sessiiizzzzz
Canım iftar hazrlığı yemek bulaşık derken anca gelebildim.şimdide yüryüşümğ yapıyrmGeldimm ay iki sohbet edelim bari :)
Napion nasilsinn :)
Evet canim aynı değişmedi bugünMürüvet tartılmadnmı canım?
Afiyet olsun canimEvet canim aynı değişmedi bugün
İftarda 1 kişilik ekmeksiz adana kıyma ve mevsim salata yedim 5 bardak su 3 bardak şekersiz Uludağ limonata 1 bardakta salgam 2 tane çiğ köfte yedim ama yağlı pidelerı yemedim içim yağları eridi:)
Sahur yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?