Menü iyi canım. Dün seninde pro ağırlıklıydı verirsin dyrdum şaşırdmEvet canim aynı değişmedi bugün
İftarda 1 kişilik ekmeksiz adana kıyma ve mevsim salata yedim 5 bardak su 3 bardak şekersiz Uludağ limonata 1 bardakta salgam 2 tane çiğ köfte yedim ama yağlı pidelerı yemedim içim yağları eridi:)
Sahur yok
Offf gözleme yenmezmi yaaaAfiyet olsun canim
Bende bugun yogurtlu corba yaptim
izgara kofte
lahana sarmasi yiyecem
gozlemede yapacam ama yemeyecegim((
Ben 29 yaşıma mayısta girdim cAnmKizlar yaslarimizda önemli kilo vermede 30 yaşından sonra kilo zor gidiyor 35 ten sonra dahada zor herkes ayni kefede deil yani benim yas 39 sizlerin kaç
Hergün verilirmi kız dün 300 gr gitmişti +100 çıktı ee 1 daamcana şu iciyom:)Menü iyi canım. Dün seninde pro ağırlıklıydı verirsin dyrdum şaşırdm
42 canim ben yandim:)Kizlar yaslarimizda önemli kilo vermede 30 yaşından sonra kilo zor gidiyor 35 ten sonra dahada zor herkes ayni kefede deil yani benim yas 39 sizlerin kaç
Off gozleme ve buzzz gibi karpuz yitip yiyip kilo almayanlar boğasım geliyo biride benim oğlanOfff gözleme yenmezmi yaaa
Bugünde pro yedim ama salatayla:) şimdide buz gibi 1 tabak kavun yedim anam Adana yanıyoruz giiiMenü iyi canım. Dün seninde pro ağırlıklıydı verirsin dyrdum şaşırdm
Diğer topiğinde ceza falan almş dyolar yazdm cvp vermediler dahaAynen dediklerimi yedim
sadece gozlemeden 1 lokma yedim kendime cok sasirdim ben agzimi vurdumu 1 taneyi yerdim
kizlar hakikaten asli yok nerelerdeki
Ya hakatten bu topiğin canlı kalmasının sebebi oymuş ya bugün hiç tadı yok buranın
Onun topiği varya orda konşmuşlar cezamı almş neden almş falan diye. Of ya bende çok üzüldüm modum düşmüş resmenHadii ya cezami almis cok üzüldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?