Canım menüne ve yürüyüşüne dayanarak eminim en az 1 buçk kilp vermişsndir. Eğer yeni başladysan kilo verimine diyete ödemde olabilir amaaaan varsın ödem olsun tartı eksi gösternce sevinmiyormuyuzki:)Ve yine tartılamadım nisa çünkü kardeşimin de tartısının pili yokmuş
Ama bana verdim gibi geliyor kıyafetlerimin içinde daha rahat hareket ediyorum ya da ödmim vardı o gitti
Allah kabul etsin canım benim. Ben iki senedir bücürüm yüzünden kılamıyorum ölmez isem seneye inşalşah kılıcam. Bu arada teravihte yemeği eritmek için birebir( hayrının sevabının yeri bambaşka o ayrı.)Bu arada ben hep geç yazıyorum çünkü biz de teravih hep amcamda kılınır iftardan sonra da anca amcama teravihe gidiyorum. Dönünce menümü yazabiliyorum
Allah razı olsun inşallah seneye sana da nasip olurCanım menüne ve yürüyüşüne dayanarak eminim en az 1 buçk kilp vermişsndir. Eğer yeni başladysan kilo verimine diyete ödemde olabilir amaaaan varsın ödem olsun tartı eksi gösternce sevinmiyormuyuzki:)
Allah kabul etsin canım benim. Ben iki senedir bücürüm yüzünden kılamıyorum ölmez isem seneye inşalşah kılıcam. Bu arada teravihte yemeği eritmek için birebir( hayrının sevabının yeri bambaşka o ayrı.)
Tartildin mi ElifMerhaba bugünkü iftarda
1 yumurta
Biraz et
Ve dayanamadım bugün biraz da domates biber yedim Etin yanında
1 bardak da ayran
Bol su içtim
Ve 45dk yürüyüş yaptım
Tartılacak tartı bulamadım ki kilomdan utanmasam merakımdan sokaktaki tartılara gideceğimTartildin mi Elif
Hiçte utanma canım nece kilolar var halinden memnunTartılacak tartı bulamadım ki kilomdan utanmasam merakımdan sokaktaki tartılara gideceğim
Valla bende yeni.bi isimle gelmesini bekliyrum eğer başka bi sorun yoksa şimdiye gelirdi gibime geliyr amaYeni bir isimle açsa keske
Utanılacak ne var canım kız ne merakszsın ben senden daha çok merak edyrm verdiğin kesinde kaç kilo verdiğini merak edyrm açıkçası. Yarın tartıl mutlaka bak bekliyrm msjnı..Tartılacak tartı bulamadım ki kilomdan utanmasam merakımdan sokaktaki tartılara gideceğim
Onun topiği varya orda konşmuşlar cezamı almş neden almş falan diye. Of ya bende çok üzüldüm modum düşmüş resmen
Buldum canlar bir topiğe yazmış tartismislar Erdoğan emir verdi gezi parkını inşa edeceğiz diye bir topige kapatilmis topikte
Günaydıınn tatlımm çok sevindim hedefine emin admlarla ilerliyorsun tebrik ederim.Günaydinnn bugün 88.900 ciktim
coook mutlu oldumm
Evet bende okudum az önce. Sanırım başka bi isimle daha gelmiş diğeri kapatılınca . Ama çok üstüne gtmişler ya hepsyle tek başına savaş vermiş.Buldum canlar bir topiğe yazmış tartismislar Erdoğan emir verdi gezi parkını inşa edeceğiz diye bir topige kapatilmis topikte
Günaydıınn tatlımm çok sevindim hedefine emin admlarla ilerliyorsun tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?