97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ve yine tartılamadım nisa çünkü kardeşimin de tartısının pili yokmuş

Ama bana verdim gibi geliyor kıyafetlerimin içinde daha rahat hareket ediyorum ya da ödmim vardı o gitti
Canım menüne ve yürüyüşüne dayanarak eminim en az 1 buçk kilp vermişsndir. Eğer yeni başladysan kilo verimine diyete ödemde olabilir amaaaan varsın ödem olsun tartı eksi gösternce sevinmiyormuyuzki:)
Bu arada ben hep geç yazıyorum çünkü biz de teravih hep amcamda kılınır iftardan sonra da anca amcama teravihe gidiyorum. Dönünce menümü yazabiliyorum
Allah kabul etsin canım benim. Ben iki senedir bücürüm yüzünden kılamıyorum ölmez isem seneye inşalşah kılıcam. Bu arada teravihte yemeği eritmek için birebir( hayrının sevabının yeri bambaşka o ayrı.)

Allah razı olsun inşallah seneye sana da nasip olur

Tartılacak tartı bulamadım ki kilomdan utanmasam merakımdan sokaktaki tartılara gideceğim
Utanılacak ne var canım kız ne merakszsın ben senden daha çok merak edyrm verdiğin kesinde kaç kilo verdiğini merak edyrm açıkçası. Yarın tartıl mutlaka bak bekliyrm msjnı..

Buldum canlar bir topiğe yazmış tartismislar Erdoğan emir verdi gezi parkını inşa edeceğiz diye bir topige kapatilmis topikte

Evet bende okudum yeni bi isimle girip yazmasi yasak ztn fazla sürmez herhalde 2 yada 3güne gelir artikk beklicezzz ins en kisa zamanda geri gelirr hepimizi cok güzell motive ediyorrr

Buldum canlar bir topiğe yazmış tartismislar Erdoğan emir verdi gezi parkını inşa edeceğiz diye bir topige kapatilmis topikte
Evet bende okudum az önce. Sanırım başka bi isimle daha gelmiş diğeri kapatılınca . Ama çok üstüne gtmişler ya hepsyle tek başına savaş vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…