Vallahi dışarı çıktım geldim iccamasiriyla oturuyorum boğazım kurudu alev atıyor her yerimdenAyy bizde donuyoruzz
AynenAyy rabbim kolaylık versin burasıda sıcak ama kuru sizn bide nem var.
Kız bu sıcakta bide oruçlu dışarı çıkmamaya çalış öyle daha zor oluyor. Klima yokmu canım?
Kız şaka yapıyorum napacam gelinliği:)) ama en pahalıı ve içimde kalmş ne varsa isteyecem bana inanmadıkları iiçinHadii bakalim ins kazanirsinnn
gelinligii napicann kiz :)
Ara ara girip bakiyorum canimKızz ceydaaa okuyun cvp vermiyon napıyon kızz:))
Mecbur kalmadikca cikma kuzumVallahi dışarı çıktım geldim iccamasiriyla oturuyorum boğazım kurudu alev atıyor her yerimden
Anladm canım benm daha işlerim bitmedi minik uyuyor makina açamıyorum. Toplama bitmiş uyanmasnı bekliyrm bende otrdum hz yusuf izliyrm. Kaç senedir hep izliyrm bıkmadan:)Ara ara girip bakiyorum canim
Beyimi ise yolladim supurge isini bitirdim kalani biraz sonra yapacam
Ay ne kadar güzel tebrik ederimGünaydıınn tatlımm çok sevindim hedefine emin admlarla ilerliyorsun tebrik ederim.
Kimi tebrik edyn kız? Tartılmadm deme aaAy ne kadar güzel tebrik ederim
Ben bugün Fatih'e geçtim İstanbul yanıyor diye düşünmüştüm çünkü yarım saat arabadan çıktım dilim damağım kurudu. Adana'yı düşünemiyorum Allah yardımcınız oldun ama tabi orada oruç tutmanın da sevabı bizim buradakiler gibi değildirCanim sıcak hemde ne sicak öyle böyle değil yumurtayı köy rafadan pişer
Ay ne kadar güzel maşallahKızlaaaaar bu kiloyla 46 beden eteğime sığdım şoktayııııımmmbaşladğmda 56 bedendim
Şimdi tartıldım ve çoook mutluyum diyete başladığımda 101,5 idim şuanda 99,8 çıktım sonunda çift rakamlı sayıları gördüm acayip mutluyum anlatamamKimi tebrik edyn kız? Tartılmadm deme aa
Bu arada seni tebrik ediyordum kıyafetleri giyebildiğin içinŞimdi tartıldım ve çoook mutluyum diyete başladığımda 101,5 idim şuanda 99,8 çıktım sonunda çift rakamlı sayıları gördüm acayip mutluyum anlatamam
Ayyyy senin adına çoook sevindiiiim.Şimdi tartıldım ve çoook mutluyum diyete başladığımda 101,5 idim şuanda 99,8 çıktım sonunda çift rakamlı sayıları gördüm acayip mutluyum anlatamam
Tşkler tatlımmm...Bu arada seni tebrik ediyordum kıyafetleri giyebildiğin için
Klima olsa 1 eda da canim ev 7 odalı duble bahçeli biyerde duramiyo valla klimaya fayda etmiyoKız bu sıcakta bide oruçlu dışarı çıkmamaya çalış öyle daha zor oluyor. Klima yokmu canım?
Kız şaka yapıyorum napacam gelinliği:)) ama en pahalıı ve içimde kalmş ne varsa isteyecem bana inanmadıkları iiçin:))
Allah yardmcnız olsun canımKlima olsa 1 eda da canim ev 7 odalı duble bahçeli biyerde duramiyo valla klimaya fayda etmiyo
Oh ohh pro sanada yaradı gözün aydn canımmmİftara davetlidir ne olduğunu bilmiyorum pro yemeğe gayret edecem çünkü 86.800 200 gr daha gitmiş anam Adananın sıcağında ygimiz eriyo:)
Allah razı olsun canimOh ohh pro sanada yaradı gözün aydn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?