Tebrik ederim canim masallahŞimdi tartıldım ve çoook mutluyum diyete başladığımda 101,5 idim şuanda 99,8 çıktım sonunda çift rakamlı sayıları gördüm acayip mutluyum anlatamam
Ne severim fazla odali evleri (dublex haric)Klima olsa 1 eda da canim ev 7 odalı duble bahçeli biyerde duramiyo valla klimaya fayda etmiyo
Ooh masallah adananin sicagi 2 saatte 500 gr yagi citir citir eritmisŞimdi tartildim 86.300 :) eridim sicaktan
Vallahi dışarı çıktım geldim iccamasiriyla oturuyorum boğazım kurudu alev atıyor her yerimden
Kız bu sıcakta bide oruçlu dışarı çıkmamaya çalış öyle daha zor oluyor. Klima yokmu canım?
Kız şaka yapıyorum napacam gelinliği:)) ama en pahalıı ve içimde kalmş ne varsa isteyecem bana inanmadıkları iiçin:))
Yani en fazla 80 olursn diyrlar bende bi 75 oliyim Allah büyük diyorum bakalımmm
Şimdi tartıldım ve çoook mutluyum diyete başladığımda 101,5 idim şuanda 99,8 çıktım sonunda çift rakamlı sayıları gördüm acayip mutluyum anlatamam
Bitmiyor valla ama geniş oluşu guzelNe severim fazla odali evleri (dublex haric)
Benimkide 5 odali duz ayak
kiz isini nasil bitiriyon
bi bayram temizligi bende 2 gun suruyor seninki temizle temizle bitmez:))
Evet sade et tavuk yumurta yogurtKizlar pro nedir protein mi
Bugun m&s da pantolon denerken kabin ici komple camdi arkadan kendimi gördüm hiç hos deildi kizlar ben bu kadar şişmanmiyim dedim cok üzüldüm almadan ciktim
Kizlar sinir oldum 92.100 idi kilom iki gun once simdi 93 ne is anlamadim moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?