ben karatay mi dukan mi saraçoğlu mu hiç bi diyete uymam:) kafama göre diyet yaparimGerçekden zayıflamak istiyorsan geçeceksin tatlım :)
Karatay usulü gibi bi beslenmeye geçebilirsin mesela :)
Aslında bende öyleyim tatlım ortaya karışık takılıyorum, önemli olan mantığı bilmek :)ben karatay mi dukan mi saraçoğlu mu hiç bi diyete uymam:) kafama göre diyet yaparim
Harika olmuş dışarda yürümen kuzum :) açık havada yürümek daha çok yağ yaktırıyor :)1 saat yürüyüş yaptım geldim ohh kendimi çok iyi hissediyorum
Evet cnm hergün saat 17:00 den 16:00 ya kadar ya bir 80 lari gorseydimHarika olmuş dışarda yürümen kuzum :) açık havada yürümek daha çok yağ yaktırıyor :)
Günde tek öğüne düşürmüşsün tatlım, aslında devam edebilirsen bu şekilde çok güzel kilo verirsin.. Sporda yapmışsın, etkilerini iki üç güne görürsün hadi devam süper başladın tatlım :) pes etmek yok bu sefer.. 90 kiloya inene kadar kaçamak yok ona göre :) yedikde ne oldu şekerim az tutalım kendimizi demi :)
İyi geceler cnmIns bukez gene bozmamm
cook aciktimm ben yatiyim en iyisii
iyii gecelerr hepinizee
Görürsün bu hafta kuzum, evde tartılmıyor musun ?? Cuma günü 90 dın bu Cuma kesin görürsün .. Yürümeni aksatmazsan hele ramazana kadar 85 olursun inş tatlım :))Evet cnm hergün saat 17:00 den 16:00 ya kadar ya bir 80 lari gorseydim
Ayy sen bu saatte yatar mıydın kız, gözlerim yaşardı diycem yalan olcak bebeğim :)))Ins bukez gene bozmamm
cook aciktimm ben yatiyim en iyisii
iyii gecelerr hepinizee
İgsallah cnm ağzından bal dalıyor kiz:)Görürsün bu hafta kuzum, evde tartılmıyor musun ?? Cuma günü 90 dın bu Cuma kesin görürsün .. Yürümeni aksatmazsan hele ramazana kadar 85 olursun inş tatlım :))
Ayy sen bu saatte yatar mıydın kız, gözlerim yaşardı diycem yalan olcak bebeğim :)))
Açlık adamı erken bile yatırıyor demek ki tatlım , iyi iyi hem daha fazla yağ yakarsın :) sabah yaz mutlaka kaç gelcen merak ediyorum :)
İyi geceler cnm
Dün diyette değilmiydin kuzum ödem oldu heralde.. Redbull zayıflamana engel olmuyor demi, deneyimlemişsindir uzun zamandır içiyordun sanırım ???Ayy evett erken yattim
esim bilee soook olduu :))
Genee 97.00ciktimm ins yarin vermis olurum artikk
Hatun sıkı tutuyor, sen gibi relax takılmıyor şekerim.. Hadii diyetini sıkı tut artık kuzum, kaçamak yapma en azından 90 a kadar hedef koy lütfen canım ..Negüzell kilo veriyorsunn
ins bende günden güne veririm
İgsallah açım ama ben bak büsait olmuş 1 cay bardağı muzlu süt içtim 4 e kadarda bişi yemem 4 te salataNegüzell kilo veriyorsunn
ins bende günden güne veririm
Neler yedin cnm bende cumartesi pazar yapayimBende bu sabah 76,800 geldim :)
Protein diyeti sayesinde iki günde -1,600 gr vermiş oldum.
Bugün 3 . Günü yapıcam inş :)
İgsallah açım ama ben bak büsait olmuş 1 cay bardağı muzlu süt içtim 4 e kadarda bişi yemem 4 te salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?