97 kiloyla tekrar basliyorumm

Dün diyette değilmiydin kuzum ödem oldu heralde.. Redbull zayıflamana engel olmuyor demi, deneyimlemişsindir uzun zamandır içiyordun sanırım ???

Öncede diyeteyken hergün iciyordum gece yemeyince veriyordum
ama göbek yapiyorr bende birakamiyorum tadina bayiliyorum evde olmadiginda krize giriyorum resmen

Neler yedin cnm bende cumartesi pazar yapayim
Tatlım sabahları yumurta öğlen tavuk akşam tavuksuyuna yogurt ve yumurta terbiyeli iki kase çorba yedim iki gün..
Bugünde sabah iki kase tavuk çorbası
Saat 17 de tavuk kalça 2 tane
Cay kahve o kadar başka hiçbirşey sürmedim ağzıma.. Ne meyve ne sebze yok canım tatlı falan zaten yok :)
Böyle yapabilirsin istersen :)

Biraz gec olduu ama ben genede yediklerimi yazayim
sabah redbull
öglen iki dilim salamli ekmek
aksam pizza almistikk veeee yemin ederimki tadina bile bakmadimm yemedimmmmm
geberiyorum acliktannnnn
1bucuk litre su ictim
Canım kendine aşırı yükleniyorsun sonra bozman kolay oluyor bence.. Adam akıllı doyursaydın karnını madem tek öğün yapıyorsun .. Hamurişi tatlı olmadan güzel bir yemek yiyebilirsin mesela kuzum
Pizza yemediğin için aferin sana :)

Öncede diyeteyken hergün iciyordum gece yemeyince veriyordum
ama göbek yapiyorr bende birakamiyorum tadina bayiliyorum evde olmadiginda krize giriyorum resmen
Bence sende hızlı kilo alışına etki ediyor olabilir tatlım, kalorisi var mı onun ??

Tamam cnm teşekkürler

Cankız benim bu protein günü beslenmemi sende 3,4 gün yapabilirsin canım hem acıkmıyorsun hemde miktar sınırıda yok ve güzel kilo veriyorsun..
Yogurt tuzsuz ayran da yenilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…