Hatun sıkı tutuyor, sen gibi relax takılmıyor şekerim.. Hadii diyetini sıkı tut artık kuzum, kaçamak yapma en azından 90 a kadar hedef koy lütfen canım ..
Biraz gec olduu ama ben genede yediklerimi yazayim
sabah redbull
öglen iki dilim salamli ekmek
aksam pizza almistikk veeee yemin ederimki tadina bile bakmadimm yemedimmmmm
geberiyorum acliktannnnn
1bucuk litre su ictim
Amin cnm igsallahVallaa süperr gidiyorsunn darisi bana :)
Dün diyette değilmiydin kuzum ödem oldu heralde.. Redbull zayıflamana engel olmuyor demi, deneyimlemişsindir uzun zamandır içiyordun sanırım ???
Çok güzel bravo sana canimBiraz gec olduu ama ben genede yediklerimi yazayim
sabah redbull
geberiyorum acliktannnnn
1bucuk litre su ictim
Amin cnm igsallah
Tatlım sabahları yumurta öğlen tavuk akşam tavuksuyuna yogurt ve yumurta terbiyeli iki kase çorba yedim iki gün..Neler yedin cnm bende cumartesi pazar yapayim
Çok güzel bravo sana canim
Canım kendine aşırı yükleniyorsun sonra bozman kolay oluyor bence.. Adam akıllı doyursaydın karnını madem tek öğün yapıyorsun .. Hamurişi tatlı olmadan güzel bir yemek yiyebilirsin mesela kuzumBiraz gec olduu ama ben genede yediklerimi yazayim
sabah redbull
geberiyorum acliktannnnn
1bucuk litre su ictim
Bence sende hızlı kilo alışına etki ediyor olabilir tatlım, kalorisi var mı onun ??Öncede diyeteyken hergün iciyordum gece yemeyince veriyordum
ama göbek yapiyorr bende birakamiyorum tadina bayiliyorum evde olmadiginda krize giriyorum resmen
Tamam yarın tek öğün yapacaksan öglen erken saatte pizza ye başka yeme o zaman öyle olabilir:) bende bir dönem öyle yapmışdım güzel kilo vermişdim :)Cook cnm cektii ama yemedimm
sabah yerim gece gece yiceme dedim :)
Tamam cnm teşekkürlerTatlım sabahları yumurta öğlen tavuk akşam tavuksuyuna yogurt ve yumurta terbiyeli iki kase çorba yedim iki gün..
Bugünde sabah iki kase tavuk çorbası
Saat 17 de tavuk kalça 2 tane
Cay kahve o kadar başka hiçbirşey sürmedim ağzıma.. Ne meyve ne sebze yok canım tatlı falan zaten yok :)
Böyle yapabilirsin istersen :)
Cankız benim bu protein günü beslenmemi sende 3,4 gün yapabilirsin canım hem acıkmıyorsun hemde miktar sınırıda yok ve güzel kilo veriyorsun..Tatlım sabahları yumurta öğlen tavuk akşam tavuksuyuna yogurt ve yumurta terbiyeli iki kase çorba yedim iki gün..
Bugünde sabah iki kase tavuk çorbası
Saat 17 de tavuk kalça 2 tane
Cay kahve o kadar başka hiçbirşey sürmedim ağzıma.. Ne meyve ne sebze yok canım tatlı falan zaten yok :)
Böyle yapabilirsin istersen :)
Canım kendine aşırı yükleniyorsun sonra bozman kolay oluyor bence.. Adam akıllı doyursaydın karnını madem tek öğün yapıyorsun .. Hamurişi tatlı olmadan güzel bir yemek yiyebilirsin mesela kuzum
Pizza yemediğin için aferin sana :)
Bence sende hızlı kilo alışına etki ediyor olabilir tatlım, kalorisi var mı onun ??
Tamam yarın tek öğün yapacaksan öglen erken saatte pizza ye başka yeme o zaman öyle olabilir:) bende bir dönem öyle yapmışdım güzel kilo vermişdim :)
Cankız benim bu protein günü beslenmemi sende 3,4 gün yapabilirsin canım hem acıkmıyorsun hemde miktar sınırıda yok ve güzel kilo veriyorsun..
Yogurt tuzsuz ayran da yenilebiliyor
Aynen kuzum :)Biliyorum abla bende gecen sene yapmistim
yumurta peynir süt balik tavuk köfte et fln serbestt
Aynen kuzum
döner bilee yiyebiliyorunn :):):)
Ohhhhh missss
Günaydin cnm çok güzelGünaydinn tartildim 96.300 ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?