Günaydin cnm çok güzel
Aynen700 gr gitmiss :)))
Alkış alkış süpersin tatlım :)700 gr gitmiss :)))
Güzel menü , sen günde iki öğün mü yapıyprsun tatlım?? Yarın tartılacak mısın ??Sabah kahvaltısı 6 bardak su
Öğle Yemeği domatesli bulgur pilavı çoban salata
Kızlar bu sabah -400 geldim
76,400 üm
3 günde 2 kg gitti sırf protein diyetiyle ve spor ile canlarım
Belden 3 göbekden 5 cm inceldim 3 günde :))
Alkış alkış süpersin tatlım :)
Akşam tavuk haşlama salata cnmGüzel menü , sen günde iki öğün mü yapıyprsun tatlım?? Yarın tartılacak mısın ??
Hadi bakalım güzel, kendini halsiz hissetmiyorsan iyi kilo verme yöntemi tatlım..Bende yaziyim yediklerimi
sabah redbull
ve dünkü pizzadan yedim
1bucuk litre su ictim
bukadarrrr :) öglen aksam yokk
Akşamki menünde gayet güzel canım..Akşam tavuk haşlama salata cnm
Ama bu hafta sabit kaldım kilo değişmedi
Devam cnm vaz gecmi cemAkşamki menünde gayet güzel canım..
Aslında yürüyüş falanda yapıyorsun ama epey bi kilo verdiğin için vücut biraz kendini toparlamaya almış olabilir ama sen devam et kuzum elbet düşüş başlıyacak :)
Geçenlerde epey hızlı verdin aslında tatlım, hiç şartlandırma kendini , çok kilo verdiğinden yavaşlamışdır dediğim gibi..Devam cnm vaz gecmi cem
Çok az yemem rağmen az gidiyo trioid den başkası olsa erirdi
Evet cnm devam 1 saatGeçenlerde epey hızlı verdin aslında tatlım, hiç şartlandırma kendini , çok kilo verdiğinden yavaşlamışdır dediğim gibi..
Yürüyüşlerine devam ediyor musun ??
Hadi bakalım güzel, kendini halsiz hissetmiyorsan iyi kilo verme yöntemi tatlım..
Az da yürüyüş yap bari tam olsun :) yarın gelsin eksiler :)
Canım öyle durumlarda ayram yap kendine tuzsuz olursa iyi olur ama bir tık da atarsan tansiyonun düzelir ya da sadece yumurta ye, ekmeksiz ama.. Aslında iki ögüne çıkarabilirsin çok zorlanıyorsan..Ayy halsizz hissetmemmii hic
resmen elim ayagim titredii
mecburen aksam 6da cok az biseyler atistirdim ama fazla degil
Yürüyüs yaptigim zmn ertesi günü sabah hic yürüyemiyorum biraz düzelsinde ayaklarim baslicam ztn hemenn
Canım öyle durumlarda ayram yap kendine tuzsuz olursa iyi olur ama bir tık da atarsan tansiyonun düzelir ya da sadece yumurta ye, ekmeksiz ama.. Aslında iki ögüne çıkarabilirsin çok zorlanıyorsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?