97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kızlar bu sabah -400 geldim
76,400 üm
3 günde 2 kg gitti sırf protein diyetiyle ve spor ile canlarım
Belden 3 göbekden 5 cm inceldim 3 günde :))

Bende yaziyim yediklerimi
sabah redbull
ve dünkü pizzadan yedim
1bucuk litre su ictim
bukadarrrr :) öglen aksam yokk
Hadi bakalım güzel, kendini halsiz hissetmiyorsan iyi kilo verme yöntemi tatlım..
Az da yürüyüş yap bari tam olsun :) yarın gelsin eksiler :)

Akşam tavuk haşlama salata cnm
Ama bu hafta sabit kaldım kilo değişmedi
Akşamki menünde gayet güzel canım..
Aslında yürüyüş falanda yapıyorsun ama epey bi kilo verdiğin için vücut biraz kendini toparlamaya almış olabilir ama sen devam et kuzum elbet düşüş başlıyacak :)

Devam cnm vaz gecmi cem
Çok az yemem rağmen az gidiyo trioid den başkası olsa erirdi

Devam cnm vaz gecmi cem
Çok az yemem rağmen az gidiyo trioid den başkası olsa erirdi
Geçenlerde epey hızlı verdin aslında tatlım, hiç şartlandırma kendini , çok kilo verdiğinden yavaşlamışdır dediğim gibi..
Yürüyüşlerine devam ediyor musun ??

Hadi bakalım güzel, kendini halsiz hissetmiyorsan iyi kilo verme yöntemi tatlım..
Az da yürüyüş yap bari tam olsun :) yarın gelsin eksiler :)

Ayy halsizz hissetmemmii hic
resmen elim ayagim titredii
mecburen aksam 6da cok az biseyler atistirdim ama fazla degil
Yürüyüs yaptigim zmn ertesi günü sabah hic yürüyemiyorum biraz düzelsinde ayaklarim baslicam ztn hemenn

Ayy halsizz hissetmemmii hic
resmen elim ayagim titredii
mecburen aksam 6da cok az biseyler atistirdim ama fazla degil
Yürüyüs yaptigim zmn ertesi günü sabah hic yürüyemiyorum biraz düzelsinde ayaklarim baslicam ztn hemenn
Canım öyle durumlarda ayram yap kendine tuzsuz olursa iyi olur ama bir tık da atarsan tansiyonun düzelir ya da sadece yumurta ye, ekmeksiz ama.. Aslında iki ögüne çıkarabilirsin çok zorlanıyorsan..

Canım öyle durumlarda ayram yap kendine tuzsuz olursa iyi olur ama bir tık da atarsan tansiyonun düzelir ya da sadece yumurta ye, ekmeksiz ama.. Aslında iki ögüne çıkarabilirsin çok zorlanıyorsan..

Abla ben acikinca cok kötü terliyorum elim ayagim titriyor
bazende mesela yemek yedikten sonra oluyorrr
birdakine ayrani denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…