Peki ben yatın diyete aykırı birşey yetmeyeceğime söz verebilirimO zaman hep beraber soz verelim
yarin yok(gunubirlik olsun sozlerimiz)
Canım benim çok sağoll biliyorum tahmin ediyorum misafirperver olduğunu. Ben gelmiyim yoksa birer kaşıkla kalmam ben vallaaGel canım benim bastaci keskee
Yatmistir diye dusunuyorum@cankizzz nerelerde yok yine sekermi yiyor yoksa amannn
O neki IKızlar yaaaa bi önerim var nedersiniz bilmem viber demi buluşsak orda grup yapsak nasıl fikir?
Ilk defa duydumKızlar yaaaa bi önerim var nedersiniz bilmem viber demi buluşsak orda grup yapsak nasıl fikir?
Bana uyarViber aklınıza yatmadı heralde cvp veren olmadı. Neyse artık burda gir çık insan üşenyr ondan demiştm..
Tatlı rüyalar öptüm canimUyku bastrdıı uyuyim en iyisi. Allah rahatlık versnn.
Iyi geceler tatlimUyku bastrdıı uyuyim en iyisi. Allah rahatlık versnn.
Ben de bazen üşeniyorumViber aklınıza yatmadı heralde cvp veren olmadı. Neyse artık burda gir çık insan üşenyr ondan demiştm..
Aslında whatsappta da grup kurulabilirViber aklınıza yatmadı heralde cvp veren olmadı. Neyse artık burda gir çık insan üşenyr ondan demiştm..
@cankizzz nerelerde yok yine sekermi yiyor yoksa amannn
Yatmistir diye dusunuyorum
Ama eger gene seker yiyorsa bu sefer ceza verelim
Çok geçmiş olsunYok yokk yengem tr de durumu kötülesmis dr sabaha cikmaz demis tr gitcektikk esime izin vermedi is yeri bizde annemleri hemen havaalanina biraktik fln kizlarada yeni yatak fln almistikk esim onlari yapti bende anca yerlestirdim sekerrrr fln yemedim yanii :)
Yarinda tüm gün temizlik yapicammm
daha kv evinide toparlicam ama onuda haftaya fln yaparim artik
Allah şifa versin canimYok yokk yengem tr de durumu kötülesmis dr sabaha cikmaz demis tr gitcektikk esime izin vermedi is yeri bizde annemleri hemen havaalanina biraktik fln kizlarada yeni yatak fln almistikk esim onlari yapti bende anca yerlestirdim sekerrrr fln yemedim yanii :)
Yarinda tüm gün temizlik yapicammm
daha kv evinide toparlicam ama onuda haftaya fln yaparim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?