Bana uyarAslında whatsappta da grup kurulabilir
Gecmis olsun canim Allah sifa versinYok yokk yengem tr de durumu kötülesmis dr sabaha cikmaz demis tr gitcektikk esime izin vermedi is yeri bizde annemleri hemen havaalanina biraktik fln kizlarada yeni yatak fln almistikk esim onlari yapti bende anca yerlestirdim sekerrrr fln yemedim yanii :)
Yarinda tüm gün temizlik yapicammm
daha kv evinide toparlicam ama onuda haftaya fln yaparim artik
Çok geçmiş olsun
Allah şifa versin canim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
yada cektirmesin imandan ayirmasin
Bana uyar
O zaman biri tel no yazsin
gerisi gelir
Hmm bunu bilmiyordumCnm yasak herhalde burda konusuyoruz ztn sayfa silinmesinn
Günaydın canım hep böyle erkenmi uyanıyrsn? Ben eşimi işe uğurladm yibe yatıcam:))Günaydın arkadaşlar
Canım Allah onun için hayırlısını versin yardımcısı olsun inşallahCook cektiii gögüs kanseriydi simdi tüm vucudunu sarmis agrisi cokmuss dayanamiyormus tüm organlari iflas etmis doktor sabaha cikmaz demis yogum bakimda
Bende yolladım yatmadan yazım dedim:)Günaydın canım hep böyle erkenmi uyanıyrsn? Ben eşimi işe uğurladm yibe yatıcam:))
Hos buldumHoşgeldiniz
O kur u yaparken yani diyeti baska bisi yemiyceksin ben iki gun zor yaptim onu mide bulandirio :)sabah kalkınca 2 bardak su
yarım kase yoğurdun içine hurma parçacıkları koyup yedim 1 kase yaptım ama yarını zarzor yedim tadını beğenmedim.
yoğurt bana göre tuzlu olan bişey hurma tatlı tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemiyorum :)
Sabah sadece o kürü yemege çalıştım ama yiyemedim 2 kaşık zor aldim baskada bisey yemedim. Öğle sirkette ne cikarsa artık ama ac kalicam gibi sultan abla ( sultiş ) herkes oruç diye bugun menemen yapacak bende ekmeksiz yiyemiyorum o güzelim menemeniO kur u yaparken yani diyeti baska bisi yemiyceksin ben iki gun zor yaptim onu mide bulandirio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?