97 kiloyla tekrar basliyorumm

Gecmis olsun canim Allah sifa versin
yada cektirmesin imandan ayirmasin

kızlar akşam yediklerimi yazayım.
1 tabak semizotu yemeği
yarım kase yoğurt
kahramanmaraşta kıyma derler ama bulgurla yapıyor çiğköfte gibi 6 tane ondan yedim
4 yk kiraz kompostosu içtim.
gecede dayanamayım 1 top dondurma
3 tanede kayısı yedim
yorumları alalım şimdide :)

sabah kalkınca 2 bardak su
yarım kase yoğurdun içine hurma parçacıkları koyup yedim 1 kase yaptım ama yarını zarzor yedim tadını beğenmedim.
yoğurt bana göre tuzlu olan bişey hurma tatlı tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemiyorum :)

O kur u yaparken yani diyeti baska bisi yemiyceksin ben iki gun zor yaptim onu mide bulandirio :)

Dunki menum

Sabah:bir yaprak marul,bir domates,yarim salatalik,yarim kozlenmis patlican,kare tost ekmeginin yarisi uzerine aci ezme... yaninda sekersiz nane limonlu yesil cay...

Ara ogun:6 kiraz 4 dut 2 seftali

oglen:birsey yemedim.

Ara ogun :yarim kozlenmis patlican uzerine limon suyu

Aksam yemegi: bir kepce tarhana corbasi 4 yemek kasigi taze fasulye 1 yemek kasigi yogurt 2 izgara kofte 3 catal salata uc adet kizarmis patates(esime kizartmistim) dayanamadim 3 adet yedim..

Baskada bisi yok.. çeyrek pidenin kalorisini gordukten sonra pideden vaz gectkm

Bugunki menum
Sabah kahvalti oncesi : sekersiz turk kahvesi
Kahvalti: bir adet haslanmis yumurta bir adet haslanmis patatesin yarisi yarim domates yarim salatalik bir siyah iki biberli zeytin yaninda sekersiz yesil cay
Ara ogun:bir kuru kayisi iki yada uc kuru cekirdekli uzum
Oglen:izgara yada haslanmis tavuk yaninda yogurt yada sekersiz erik suyu
Ara ogun : tarcinli yogurt
Aksam :iftara davetliyiz onuda gelince yazarim :) menu belli deol cunki

O kur u yaparken yani diyeti baska bisi yemiyceksin ben iki gun zor yaptim onu mide bulandirio :)
Sabah sadece o kürü yemege çalıştım ama yiyemedim 2 kaşık zor aldim baskada bisey yemedim. Öğle sirkette ne cikarsa artık ama ac kalicam gibi sultan abla ( sultiş ) herkes oruç diye bugun menemen yapacak bende ekmeksiz yiyemiyorum o güzelim menemeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…