Maşallahın var ama rabbim baba da nasip etsin o azmi ben sadece 3 gün yapabildimHe haee hiç söyleme ben yine başladm yemeye ya 5 gnlük eziyetime yazık
Benimki banyoda duruyor valla saklayamam gunde 2 sefer bile tartiliyorum bi sabah bi aksam dayanamiyorumBaskül sakladım çıkarmicam söz kendime:)
Ya yapmayın ben de dün kalburabastı yemiştim2 kucuk fistikli baklava yedim malesef
bak bana kotu ornek oluyon
bidaha sende yapma
Cankizi caydirmaya calisiyorum daYemeyin ayol ne oluyo kizlarr
Hadi ya ben zaten çabuk demoralize oluyorum inşallah öyle 1 kilo farkı görmemCanım menün çok kötü değil sende bana yetişemedin:))
Menün iyi canım afiyet olsun kilo olmasın inşallaahhh... Tartıya gelince yerinin aynı olması çok önemli benim mesela aynı yerde tartmama rağmen en beş kez yer düzeltp tartyrm hersefernde ayrı bişi çıkıyo bir kilo fazla bile gösterdiği oluyor yerini ayarlayana kadar savaş veriyrm:))))
O zaman hep beraber soz verelimYa yapmayın ben de dün kalburabastı yemiştim
Valla tebrikler canimBen en iradeliyim bak hiç yemiyom
Al bir kacak daha:))Ya yapmayın ben de dün kalburabastı yemiştim
Teşekkürler canim igsallah pazartesinden cumartesi kadar hurma diyeti yapacamValla tebrikler canim
Zaten kacamagin olmadigi icin en cok kiloyuda sen veriyon
Benim yok viberim:)Kızlar yaaaa bi önerim var nedersiniz bilmem viber demi buluşsak orda grup yapsak nasıl fikir?
Demi kızz değo dolu ordan yakıversin.Valla ben 20 gündür olmedinme göre sanada bişi olmaz şekerim bizde bu yağlar varken 40 gün aç kalsak bişi olmaz
Off menü süpeeerrr bende geliyorum :)Ama yarın iftara söz veremem ablaları yemeğe çağırdım sarma sardım patlican biber doldurdum yeni bitti dolaba koydum yarında islim kebabı, milfoylu tavuk butu,pirinç plavi,mantı yapacam hepsinden 1 kaşık yesem 6 kasik ve fazlası olur
Gel canım benim bastaci keskeeOff menü süpeeerrr bende geliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?