Paket paket derken kaç paket?:))
Bu ne kız toplu intiharmı edeceksiniz:)))
2 kucuk fistikli baklava yedim malesef
bak bana kotu ornek oluyon
bidaha sende yapma
Bugün hepimz bozuntuya verdik muruvetçiiim hariçç:)) .yinede kimse beni geçmedi kaçamakta birincilik bendeCanim minik paketin icinde minik minik sekerler var 6paket yedim :)
O ne kızzz oyunbozanlık yok yazacaz buraya:)))Tmm cnm yerim ama buraya yazmam :)
Bu arada ben akşam sadece yoğurt yerim diyodum.çocuklar makarna istedi dayanamadım o yoğurda bide bi küçük tabak makarna ekledimhal böyle olunca 5 km yi 55 dkada yürüdüm arada koştum 160 calori yaktm devamnda 20 dakikada egzersz yaptm. Yine protein ağırlıklı beslenmeliyim karbonun dibine vurdum iki günde . Yarın oruçluym Allahn izniyle. Sahurda yemesem iyi bakıcamm
O ne kızzz oyunbozanlık yok yazacaz buraya:)))
Bugün hepimz bozuntuya verdik muruvetçiiim hariçç:)) .yinede kimse beni geçmedi kaçamakta birincilik bende
Asıl beni örnek almayın kızzzzSenimi kiricam kiz tmm yazarim :)
Beni örnek almayin olurmuuu :):)
Yok kızz yarın hepimz dikkat edelim:)Tmm yarin gecerim cnm seni kacamakta birinci ben olurumm :)
Tmm canim bende bizi terkettin zannettimİki gündür internetim yoktu o nedenle gelemedim nasılsınız birazdan tüm mesajları okuyacağım inşallah
Ama önce menümü yazayım
1 tabak bamya
2 kaşık pilav
Yarım tavuk but
Bol salata
Ve zeytinyağlı patlıcan (kızartma değil yani)
Tartılamıyorum hala birisinin evinde görürsem hemen tartılıp kilomu da yazacağım inşallah
HoşgeldinizMerhaba kizlar
Boy:167 suanki kilom 82
Yas 21. Ev hanimiyim
Yaklaaik 17 aydir evliyim 73ile evlenmistim 87ye kadr ciktim .bugun tartida 82yi gordum mutlu oldum demekki yapabilirim verebilirim
.. Benide araniza alirmisiniz?
Doğru söylüyorsun şu benim tartı bir gelseydi çok rahatlayacağımTmm canim bende bizi terkettin zannettim
Yalniz tartidan tartiya fark oluyor mumkunse hep ayni yerde tartil bence
Canım menün çok kötü değil sende bana yetişemedin:))Valla benimde gunum yaklasiyor heralde yemekten cok tatli istiyorum
gene bu kadarla kaldim kendimi sıkmasam daha cok yerdim
Bide 2 gundur saganak yagis var yuruyus yapamiyorum
dun evde yarim saat bisiklet surdum malesef canagi agritmisim bugun oturamadim 5 dakika anca surdum
yarin insallah camide iftar yapacam insallah fazla yemem
bugun 5 kuzu pirzola
2 yemek kasigi sogan salatasi
3 kozlenmis biber
2 domates
2 tatli
sahur yapmam artik
Menün iyi canım afiyet olsun kilo olmasın inşallaahhh... Tartıya gelince yerinin aynı olması çok önemli benim mesela aynı yerde tartmama rağmen en beş kez yer düzeltp tartyrm hersefernde ayrı bişi çıkıyo bir kilo fazla bile gösterdiği oluyor yerini ayarlayana kadar savaş veriyrm:))))İki gündür internetim yoktu o nedenle gelemedim nasılsınız birazdan tüm mesajları okuyacağım inşallah
Ama önce menümü yazayım
1 tabak bamya
2 kaşık pilav
Yarım tavuk but
Bol salata
Ve zeytinyağlı patlıcan (kızartma değil yani)
Tartılamıyorum hala birisinin evinde görürsem hemen tartılıp kilomu da yazacağım inşallah
Ay şekerden yedin dikkat etmemişim canım nasıl yiyosun ben bayramda dahi yemem he yerde şeker ikram edildıgi haldeRedbull ztn sekerliii yetmezmis gibii birde paket pakett sekerr yedim neresi iyi ayol:)
Baskül sakladım çıkarmicam söz kendime:)
Yemeyin ayol ne oluyo kizlarrMadem sen yedin bende yiyecem
Ogmaygat 6 paket mi?Canim minik paketin icinde minik minik sekerler var 6paket yedim :)
Benim tartida oyleydi degistirdimCanım menün çok kötü değil sende bana yetişemedin:))
Menün iyi canım afiyet olsun kilo olmasın inşallaahhh... Tartıya gelince yerinin aynı olması çok önemli benim mesela aynı yerde tartmama rağmen en beş kez yer düzeltp tartyrm hersefernde ayrı bişi çıkıyo bir kilo fazla bile gösterdiği oluyor yerini ayarlayana kadar savaş veriyrm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?